Få 5 tilbud på udlandsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 191.955 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 139,9 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flytning til udlandet

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Bennys transport og montage ApS
20 april 2024

" Alletiders nem at få fat i og meget tillidsvækkende

Fra Malmø til København K

Flyttehjælper ApS
18 april 2024

" Punktlighet på minuttet!! Meget god kommunikation!! Topp kvalitet på arbeidet, kombinationen hurtigt og med meget god pakning og flytting ind og senere ud af flyttebilen! Samlet bedømmelse: Det beste jeg har sett i min tid, og jeg har flyttet mange gange!!!!!!!!!

Fra Skagen til Fredrikstad

Miks flytteforretning
21 februar 2024

" Lidt svære at få fat i på telefonen/mail, dog kunne de altid kontaktes på servicebyen.

Fra Ukendt til Fredrikstad

Andre sider

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning til udlandet

Statistik for flytning til udlandet

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 27.350 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 27.350 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 8.123 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 8.123 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 8.123 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.324 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.