Få 5 tilbud på udlandsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 145.842 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 113,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning til udlandet

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Døgnflyt & Logistik APS
Igår

" Flyttede fra Uppsala Sverige til Århus DK. Der var lidt pris justeringer undervejs I kontrakten. Pris 19.999 kr alt inkl. Selve flytningen gik mega godt. Energiske, arbejdsomme, søde, sjove, glade Flyttemænd som får 10 stjerner hver. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💙 (håber de bliver godt betalt, det fortjener de)

Fra Uppsala til Aarhus N

GOR FLYT
24 oktober 2020

" De var utroligt ordentlige og service-mindede. Jeg havde et kæmpe møbel der skulle flyttes og de var så forsigtige med både møblet og mine gulve. Kom og afleverede til tiden!

Fra København K til Åmål

Døgnflyt & Logistik APS
22 oktober 2020

" Jeg går altid ind til en flytning med de værste forventninger: Det plejer nemlig at være kaos, dårlig kommunikation og forsinkelse. Men Døgnflyt gjorde alle mine bekymringer til skamme! De udviste perfekt punktlighed, snorlige kommunikation, hyggeligt selskab og total professionalisme i arbejdet. Glæder mig til at bruge dem igen!

Fra København Ø til Malmö

Andre sider

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning til udlandet

Statistik for flytning til udlandet

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 23.196 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 23.196 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 6.650 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 6.650 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 6.650 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.060 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.