Få 5 tilbud på udlandsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 188.791 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 137,1 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flytning til udlandet

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Nem Trans
11 november 2023

" Flytningen skete som vi havde aftalt og pålæsning og aflæsing var hurtigt og effektivt. Personalet var påpasselig, venlige og hurtige. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

Fra Calvisson til Lund

Cph logistikhuset
09 november 2023

" Jeg flyttede fra lejlighed på Nørrebro til hus i Frankrig. Da jeg bestilte tilbud var der hurtig respons og de kom ud og kiggede på tingene og gav mig et tilbud. Hele flytningen forløb super. De var lidt forsinket og jeg måtte selv ringe og forhøre mig om hvornår de kom. Men udover det ingen klager. De to flyttemænd var ekstremt hurtige og venlige. Alle mine ting blev pakket fint ind. Har en racercykel jeg er rimelig øm over og den blev pakket ind fra top til tå. Jeg havde en følelse af at der blev lyttet til mig når jeg fortalte hvad der skulle passes ekstra på og det gav mig en stor ro i maven. Alle mine ting kom til Frankrig uden en rids og alt blev båret derhen hvor jeg ønskede det.

Fra København N til Pleyber christ

Nem Trans
31 oktober 2023

" Reelle og holder aftaler, alt gik nemt og som planlagt.

Fra Arc-en-Barrois til Birkerød

Andre sider

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning til udlandet

Statistik for flytning til udlandet

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 26.843 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 26.843 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 7.981 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 7.981 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 7.981 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.291 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.