Få 5 tilbud på udlandsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 129.370 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 96,8 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning til udlandet

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

AtheneFlyt
Igår

" Super god service!! Fleksibilitet lige til det sidste, dygtige flyttefolk og meget professionel håndtering af flytning Tyskland til Danmark. Kan varmt anbefales!

Fra Brüggen til Nørre Asmindrup

COSTA
09 oktober 2019

" Gog med god pris. kvik svar og precis. men det skal være alt færdig , desvære , har jeg brug for en flytte firma som hjælper mig at pakke ind.

Fra Aarhus C til Ukendt

Flyttefirma24
03 oktober 2019

" Flyttefolkene var hurtige og effektive. Men jeg fik dårlig information om den reelle pris for flytningen. Den tilbudte pris var kun for selve flytningen, hvortil kom kørselspenge og færge. Jeg bad om et bud på, hvor meget det så i alt ville koste og fik svaret ca. 12.000 DKK. Flyttefolkene præsenterede mig derimod for en samlet pris på 17.000. Og ovenikøbet ville de have de 10.000 i kontanter. Så tænker man: sorte penge. Alt i alt var det ikke i orden med prisen.

Fra Ryd til Frederiksværk

Andre sider

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning til udlandet

Statistik for flytning til udlandet

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 21.217 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 21.217 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 6.188 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 6.188 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 6.188 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

946 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.