Få 5 tilbud på udlandsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 158.624 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 121,4 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning til udlandet

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Tofts Transport
12 juli 2021

" Fik en mail fra dem, at de havde en kurér i området, og hun kunne sagtens tage mine ting med, svarede tilbage på sms, det var om søndagen, varerne blev leveret om tirsdagen, skylder lige at sige, at varerne skulle hentes i Odessa i Ukraine. Kan varmt anbefale firmaet

Fra Odessa til København N

COSTA
20 juni 2021

" De er bare super gode👍😊

Fra Kolding til Kolding

Tofts Transport
17 juni 2021

" Kan anbefale Toft på det varmeste. Ikke blot en meget fordelagtig pris på min flytning fra Spanien til Danmark, men også super service, punktlighed og fleksibilitet ift. mine ønsker og behov. Flytningen af mine ting er gjort nænsomt og effektivt.

Fra Barcelona til Odense C

Andre sider

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning til udlandet

Statistik for flytning til udlandet

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 24.490 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 24.490 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 6.981 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 6.981 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 6.981 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.121 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.