Få 5 tilbud på udlandsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 138.535 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 107,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning til udlandet

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Tofts Transport
Igår

" Meget tilfreds med det hele flinke at tale i telefon med😁👍

Fra Brøndby til Spørring

Nem Trans
20 maj 2020

" Everything was perfect. clear, punctual, efficient, and nice. I can only recommend! Thanks.

Fra Holte til Biguglia

Bechs og ABC Flytteforretning
18 maj 2020

" Flyttede fra Valby til Oslo midt under Corona. Valgte dem på trods av noget højere pris end en del andre da vi vurderede det som ekstra viktig at alle tilladelser til at krysse grænser var i orden (der var også dyrere). De var fleksible og professionnelle under hele processes og vi havde god dialog undervejs. Det var uklart om vi ville kunne komme til danmark og pakke ned i flyttekasser selv pga grænselukning, noget vi havde god og konstruktiv dialog om hele vejen. Til sidst kunne en af os komme, men ellers var der en løsning forberedt. Selve flyttemænderne var effektive, skånsomme med møbler og hyggelige. De tog først til Norge næste morgen og ikke samme aften som planen var, men det kan de nærmest ikke klandre dem for. Anbefales!

Fra Valby til Moss

Andre sider

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning til udlandet

Statistik for flytning til udlandet

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 22.419 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 22.419 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 6.463 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 6.463 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 6.463 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.029 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.