Få 5 tilbud på udlandsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 164.589 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 124,2 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning til udlandet

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Tofts Transport
29 november 2021

" Totalt amatøragtigt firma - 2 dages forsinkelse på aflevering af mit flyttegods, der iøvrigt blev afleveret midt om natten. Har efter en måned stadig ikke fået nøglen til den lejlighed, jeg fraflyttede.

Fra Flensburg til Silkeborg

Tofts Transport
28 september 2021

" Kan ikke bedømme Toft, da de aldrig kontaktede mig, hvorfor jeg fandt andet alternativ - det bliver 0 stjerne og dårlig service herfra

Fra Oberursel til Skagen

Døgnflyt & Logistik APS
31 august 2021

" Vi skulle flytte fra Malmø til Jylland. Simpelthen bare sådan nogle skønne flyttemænd. De fik en til at slappe af og havde tid til en sludder også. Virkelig en god oplevelse. Booker gerne døgnflyt en anden gang!

Fra Limhamn til Holstebro

Andre sider

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning til udlandet

Statistik for flytning til udlandet

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 24.967 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 24.967 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 7.138 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 7.138 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 7.138 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.143 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.