Få 5 tilbud på udlandsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 134.191 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 104,2 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning til udlandet

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Flyttefirma24
Igår

" Jeg må have misforstået tilbuddet 8500 incl moms kostede 23500 kr med moms. Men flyttefolkene var venlige og jeg fik alt med. Hvis jeg havde kendt den rette pris havde jeg sikkert lade tingene blive i Berlin.

Fra Berlin til Charlottenlund

Totalflyt ApS
15 februar 2020

" Totalflyt hjalp mig med at flytte mine ting fra København til München. Kommunikation og service var god og pålidelig hele vejen igennem, så kan kun anbefale andre at benytte Carsten også.

Fra København V til München

AtheneFlyt
20 januar 2020

" Jeg benyttede AtheneFlyt til at flytte fra Danmark til Frankrig. Både udflytning og indflytning blev udført professionelt af flyttemænd, der var høflige og venlige.

Fra København S til La Capelle

Andre sider

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning til udlandet

Statistik for flytning til udlandet

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 21.873 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 21.873 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 6.329 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 6.329 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 6.329 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

986 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.