Få 5 tilbud på flytning til/fra Sverige

Gratis og uforpligtende. Gør som 176.277 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 129,9 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning til/fra Sverige

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Døgnflyt & Logistik APS
31 august 2021

" Vi skulle flytte fra Malmø til Jylland. Simpelthen bare sådan nogle skønne flyttemænd. De fik en til at slappe af og havde tid til en sludder også. Virkelig en god oplevelse. Booker gerne døgnflyt en anden gang!

Fra Limhamn til Holstebro

Døgnflyt & Logistik APS
31 maj 2021

" Flytning fra København til Malmø, forløb super professionel, og meget effektiv. Det kan bestemt godt anbefales at benytte dette firma.

Fra København NV til Malmø

Døgnflyt & Logistik APS
16 februar 2021

" God kommunikation.

Fra Malmö til Stenløse

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer som flytter til eller fra Sverige

Statistik for flytning til udlandet til eller fra Sverige

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Sverige fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 5.610 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Sverige fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 5.610 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger til eller fra Sverige mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger til eller fra Sverige mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 1.406 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger til eller fra Sverige udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger til eller fra Sverige bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 1.406 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger til eller fra Sverige udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger til eller fra Sverige i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 1.406 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Flytninger til og fra Sverige