Få 5 tilbud på flytning til/fra Storbritannien

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.375 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,5 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning til/fra Storbritannien

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

AtheneFlyt
04 marts 2019

" Fleksible, flinke og fornuftige.

Fra London til Glostrup

AtheneFlyt
12 oktober 2018

" Alt forløb forbavsende smurt. Ingen stress og alle var vildt søde, jeg anbefaler varmt på baggrund af vores oplevelse!

Fra København K til London

AtheneFlyt
17 september 2017

" Atheneflyt har været en rigtig god oplevelse for os! De havde en utroligt fair pris, var meget flexible og til at komme i kontakt med. Vores ting blev taget hånd om med forsigtighed og professionalisme. De mister dog en stjerne fordi vi ventede i små 4-5 timer på afhentning, hvilket vi ikke var tilfredse med. Det hjalp, at det var to meget søde flyttemænd, der kom, men punktligheden kunne have været bedre - især fordi man selv skulle ringe og rykke for info. På trods af dette vil vi absolut anbefale firmaet og også selv benytte os af dem igen ved lejlighed!

Fra København N til London

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer som flytter til eller fra Storbritannien

Statistik for flytning til udlandet til eller fra Storbritannien

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Storbritannien fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 839 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Storbritannien fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 839 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger til eller fra Storbritannien mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger til eller fra Storbritannien mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 276 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger til eller fra Storbritannien udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger til eller fra Storbritannien bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 276 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger til eller fra Storbritannien udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger til eller fra Storbritannien i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 276 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flytninger til og fra Storbritannien