Få 5 tilbud på flytning til/fra England

Gratis og uforpligtende. Gør som 192.624 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 140,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flytning til/fra England

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

AtheneFlyt
25 september 2018

" Topklasse hele vejen. De bedste vi har brugt (vi har flyttet mange gange) God kommunikation, til tiden, til prisen, rent, ordentligt, hjælpsomme og med et smil på til sidste ting var på plads. N&J W-P i Oxshott UK

Fra Skamby til Oxshott, Surrey

AtheneFlyt
18 august 2017

" Høflige, hjælpsomme folk hele vejen igennem, som jeg klart vil anbefale. Fik flyttet fra Randers til Oxford, med godt en måneds opbevaring imellem. Tingene blev hentet til tiden og pakket godt ind med tæpper og plastik. Der blev ikke aftalt fast leveringdag ved afhentning, men de formåede at ramme den eneste dag, jeg var hjemme til at modtage, så absolut tilfreds - de kom endda en halv time tidligere! Flink flyttemand dukkede op i Oxford og fik tingene på plads på rekordtid. Alt godt, så book dem bare - der er styr på tingene!

Fra Randers SV til Kidlington

AtheneFlyt
08 juni 2017

" Serviceminded, hjælpsomme og behagelige. Kan varmt anbefales

Fra Aarhus N til London

Besparelser for udlandsflytninger

besparelse Sparet 2.500 kr
Udlandsflytning fra Valby til London(England)
30 august 2019
besparelse Sparet 8.999 kr
Transport fra London(England) til Brøndby
29 oktober 2017

Top flyttefirmaer som flytter til eller fra England

Statistik for flytning til udlandet til eller fra England

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra England fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 1.366 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra England fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 1.366 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger til eller fra England mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger til eller fra England mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 436 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger til eller fra England udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger til eller fra England bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 436 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger til eller fra England udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger til eller fra England i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 436 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Flytninger til og fra England