Få 5 tilbud på flytning til/fra Spanien

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.373 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,5 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning til/fra Spanien

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Nem Trans
26 april 2019

" god kommunikation og skrift lig bekræftelse af aftale, var der før tiden og leverede overordnet rigtig god service

Fra Marbella til Gentofte

Tofts Transport
06 august 2018

" Jeg skulle flytte mine ting, der modsvarer en halv lejlighed ca, fra Danmark til Spanien og kom i kontakt med Tofts Transport. De var hurtige til at svare og kommunikationen var meget klar og nem, og gav et trygt indtryk. De kom exakt til den aftalte tid og leverede enda hurtigere en beregnet, men spurgte hvis det også var ok med mig. De tog godt om hand om mine ting og hold mig opdateret hele vejen derned om den estimerede ankomsttid og hvordan det gik. Alt i alt et super godt arbejde udført.

Fra Vanløse til Vitoria-Gasteiz

Flyttemanden k-bach
15 juli 2018

" Super god service. To flyttemænd, kom til tiden, var omhyggelige med nedpakning, meget venlige, hurtigt arbejde, god pris. Kan absolut anbefales.

Fra Kastrup til Torrevieja

Besparelser for udlandsflytninger

besparelse Sparet 5.900 kr
Transport fra Huesca(Spanien) til Odense SØ
17 december 2014
besparelse Sparet 10.000 kr
Udlandsflytning fra Humlebæk til Malaga(Spanien)
17 december 2014

Top flyttefirmaer som flytter til eller fra Spanien

Statistik for flytning til udlandet til eller fra Spanien

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Spanien fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 1.574 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Spanien fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 1.574 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger til eller fra Spanien mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger til eller fra Spanien mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 501 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger til eller fra Spanien udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger til eller fra Spanien bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 501 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger til eller fra Spanien udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger til eller fra Spanien i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 501 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flytninger til og fra Spanien