Få 5 tilbud på flytning til/fra Frankrig

Gratis og uforpligtende. Gør som 192.624 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 140,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flytning til/fra Frankrig

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

Nem Trans
11 november 2023

" Flytningen skete som vi havde aftalt og pålæsning og aflæsing var hurtigt og effektivt. Personalet var påpasselig, venlige og hurtige. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

Fra Calvisson til Lund

Cph logistikhuset
09 november 2023

" Jeg flyttede fra lejlighed på Nørrebro til hus i Frankrig. Da jeg bestilte tilbud var der hurtig respons og de kom ud og kiggede på tingene og gav mig et tilbud. Hele flytningen forløb super. De var lidt forsinket og jeg måtte selv ringe og forhøre mig om hvornår de kom. Men udover det ingen klager. De to flyttemænd var ekstremt hurtige og venlige. Alle mine ting blev pakket fint ind. Har en racercykel jeg er rimelig øm over og den blev pakket ind fra top til tå. Jeg havde en følelse af at der blev lyttet til mig når jeg fortalte hvad der skulle passes ekstra på og det gav mig en stor ro i maven. Alle mine ting kom til Frankrig uden en rids og alt blev båret derhen hvor jeg ønskede det.

Fra København N til Pleyber christ

Nem Trans
31 oktober 2023

" Reelle og holder aftaler, alt gik nemt og som planlagt.

Fra Arc-en-Barrois til Birkerød

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer som flytter til eller fra Frankrig

Statistik for flytning til udlandet til eller fra Frankrig

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Frankrig fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 1.777 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Frankrig fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 1.777 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger til eller fra Frankrig mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger til eller fra Frankrig mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 488 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger til eller fra Frankrig udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger til eller fra Frankrig bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 488 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger til eller fra Frankrig udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger til eller fra Frankrig i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 488 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Flytninger til og fra Frankrig