Få 5 tilbud på flytning til/fra Tyskland

Gratis og uforpligtende. Gør som 192.624 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 140,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flytning til/fra Tyskland

Seneste bedømmelser for udlandsflytninger

COSTA
03 november 2022

" Flyttebilen var for lille

Fra Flensburg til Hedensted

Tofts Transport
14 april 2022

" alt gik som aftalt

Fra Risskov til Hamborg

Nem Trans
06 januar 2022

" Kontakten var hele vejen venlig og imødekommende. Vi måtte ændre på aftalen flere gange - alligevel blev vi mødt med venlighed og forståelse. Prisen var ikke for høj og langt under de andre tilbud, vi fik.

Fra Arolsen til Kruså

Besparelser for udlandsflytninger

Top flyttefirmaer som flytter til eller fra Tyskland

Statistik for flytning til udlandet til eller fra Tyskland

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Tyskland fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 5.230 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for udlandsflytninger til eller fra Tyskland fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 5.230 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter udlandsflytninger til eller fra Tyskland mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter udlandsflytninger til eller fra Tyskland mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 1.188 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver udlandsflytninger til eller fra Tyskland udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye udlandsflytninger til eller fra Tyskland bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 1.188 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver udlandsflytninger til eller fra Tyskland udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af udlandsflytninger til eller fra Tyskland i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 1.188 udlandsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Flytninger til og fra Tyskland