Flyttekasser til din flytning

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.188 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

På jagt efter de bedste flyttekasser

Mange mennesker tror, at en vellykket flytning er 100% bestemt af kvaliteten af deres flyttefirma. Selvom flyttemænd spiller en stor rolle for succesen af din flytning, er virkeligheden den, at der er mange små ting, som du har total kontrol over der kan være med til at hjælpe med at gøre din flytning smidig og effektiv. Et af disse områder er ordentligt nedpakning dine flyttekasser.

De følgende 5 nedpakning tips vise dig, hvordan man bedst pakker for at beskytte dine værdigenstande og for at have en gnidningsløs dag, når du hyrer de pågældende fagfolk.

Tip 1: Luk og tape alle flyttekasser før flyttefirmaet ankommer. Professionelle flyttemænd kan ikke flytte åbne papkasser. Grunden til dette er åbne kasser kan ikke stables i de bevægelige lastbiler, og der er en større risiko for skader med at elementer falder ud af de åbne beholdere. Alle åbne flyttekasser skal tapes og forseglet INDEN flyttefolkene ankommer til din bolig.

Tip 2: Organiser alle løse genstande, du ønsker at skal flyttes, ind i flyttekasser. Sørg for, at der ikke er nogen løse genstande liggende på møbler eller genstande som blokerer gangene. Selv få ting der ligger rundt og roder på gulvet eller på møbler, kan reducere den hastighed, hvormed flyttemændene er i stand til at operere. Små genstande der ligger i det frie er svære at håndtere for flyttemænd, fordi løse genstande ikke kan stables i en lastbil, som bevæger sig.

Tip 3: Brug flyttekasser, som kan låne gratis. Mange lokale virksomheder vil give disse værdifulde værktøjer gratis til brug på dagen for din flytning, så sørg endeligt for at benytte dig at dette for at spare penge. Det er nemlig sådan, at flyttefirmaet kan komme forbi din bolig med tomme flyttekasser, og de kan tage flyttekasser med, som du kan gøre brug af. Dette vil spare dig for en masse unødig indkøb af store og besværlige flyttekasser, som du alligevel ikke kan bruge senere.

Tip 4: Hav al nedpakning fuldstændig klar og pakket i flyttekasser når fagfolkene ankommer. For de fleste flyttefirmaers vedkommende, opererer de med en timepris, derfor er det ikke lige meget, om tingene er helt klare når de ankommer. Dette indebærer at alt er helt pakket, og at alle flyttekasser er lukkede og forseglede, at har du fjernet løse genstande fra gulvet og på møbler, og du er klar til at påbegynde lastning på lastbilen.

Tip 5: Fyld dine flyttekasser op til toppen. Kasser er langt stærkere, når de er fuldstændig fyldt. Delvist fyldt papæsker nemt kan blive maste når andre kasser stables ovenpå dem, så det er bedre helt at fylde dine bokse til toppen, selvom de bliver meget tunge. Du kan eventuelt bruge gamle krøllede aviser at udfylde et eventuelt hulrum, som der er i kasserne.