Få 5 flyttetilbud og spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.188 andre danskere
 • Nemt, hurtigt og gratis
 • Vores kunder har sparet 141,0 mio. kr
 • Flyttemænd i hele landet
 • trustpilot

Find det bedste flyttefirma i din by

Flytning er en af de mest stressende oplevelser, som vi kommer til at opleve igennem vores liv. Hele processen med at pakke vores ejendele, forlade vores hjem og flytte til nye græsgange er en slemt omgang. Dertil kommer den omstændighed, at vi er nødt til at overlade vore ejendele og deres transport til fremmede, så det er ikke så underligt at vores stressniveau stiger!

Problemet er, at vi i løbet af vores liv kun flytter få gange, så vi bliver desværre aldrig vænnet til det.

At vælge et godt flyttefirma er en vanskelig proces. Vi har alle hørt skrækhistorier fra venner og familie om useriøse selskaber, og det er vigtigt at sortere de gode fra de dårlige, så snart du kan. Uanset hvor du bor, kan det garanteres, at der vil være forskellige flytteforretninger der blot venter på at hjælpe dig. Din sværeste opgave er at vælge en, der passer til dig - det er vigtigt, at du får truffet det rette valg. Et forkert valg kan koste dig tid, penge og masser af problemer. Valget af flyttefirma er et meget individuelt valg og din beslutning bør tilpasses dine faktiske behov.

I dag kan et flyttefirma tilbyde dig en bred vifte af tjenester oven i deres grundlæggende kompetencer. Disse kan omfatte nedpakning, salg eller leje af flyttekasser, udpakning og opbevaring. Nogle virksomheder vil endda pakke dine ejendele, transportere dem og rengøre dit nye hjem, pakke dine ejendele og arrangere dem i den anden ende i henhold til dine instruktioner. Disse yderligere tjenester vil naturligvis koste dig flere penge.

Som en retningslinje bør du vælge et flyttefirma mindst 2-4 uger før flyttedagen. Hvis du venter for længe, og du vil opdage, at de gode flyttemænd er fuldt booket, og du har færre valgmuligheder. Det er langt bedre til at vælge og bestille så langt i forvejen som muligt. Husk, at initiativtagerne har ofte travlt i slutningen af måneden, om fredagen og i weekenden og kan flere penge for disse eftertragtede tider. Mange vil fortælle dig, at de har visse rolige dage - såsom mandage - et flyttefirma kan endda være parat til at tilbyde dig en rabat til at flytte i løbet af deres mindre travle perioder. Det er altid værd at spørge!

For at gøre det bedste valg, er du nødt til at tænke over, hvad du ønsker af et flyttefirma - og den første ting du skal gøre, før du kontakter flytteforretninger er at lave en hurtig tjekliste over, hvad du ønsker af dem. Denne liste vil hjælpe dig med at få de bedste tilbud. Eksempler indbefatter:
 • Dine foretrukne flyttedatoer
 • Skal du flytte lokalt, langdistance-eller endda internationalt?
 • Vil du hjælpe med pakning, ønsker du at leje / købe papkasser eller blot ønsker at pakke selv?
 • Skal flyttefirmaet transportere værdifulde eller skrøbelige genstande?
 • Ønsker du blot at leje en bil til at flytte selv?
 • Har du brug for opbevaring?
 • Hvor mange ting har du?
 • Hvor meget forsikring vil du få brug for?
Den bedste måde at finde et pålidelig flyttefirma er ved få anbefalinger fra andre. Hvis nogen du kender har haft en god oplevelse så få navnet på pågældende virksomhed! Dog skal du være opmærksom - hvis et lokalt flyttefirma har succes med at flytte små flytninger i hele byen, vil de ikke nødvendigvis have de kompetencer, ressourcer og erfaring til at bevæge sig ud i internationalt regi. Tal med dine mæglere eller ejendomsmæglere - de skulle gerne være i stand til at give dig navnene på erfarne og vidende flyttefirmaer.

Mange af os blot vil vælge et flyttefirma fra De Gule Sider eller fra en søgning på internettet. Nogle af os blot vil vælge et kendt navn - dvs. et nationalt flyttefirma - og andre kan vælge en mindre lokal virksomhed. I alle tilfælde, er det særligt klogt at vælge virksomheder, der er akkrediterede medlemmer af en forening eller handelsorganisation, såsom Dansk Møbeltransport Forening. Når du har fundet et firma, kan du endda bede dem om henvisninger fra tidligere tilfredse kunder. Du behøver ikke at følge op på dette, men, hvis det pågældende flyttefirma synes mindre ivrige efter at lade dig tale med folk, de har flyttet for tidligere, så er du nødt til at begynde at overveje hvorvidt de er de rigtige for dig.

Når du har udarbejdet en liste over et eller flere potentielle flyttefirmaer, har du har brug for at starte forhandlingerne. Du kan finde en bred vifte af omkostninger og tjenester derude og forskellige typer prissætning. Nogle flyttemænd vil fakturere dig på timebasis, nogle på anslået volumen baseret på værelserne på din nuværende ejendom, nogle ved at anslå, hvilke typer af møbler og varer der skal flyttes og nogle vil bare give dig en samlet flyttepris.
Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.336 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Andre sider

Flyttefirmaer i Sønderborg - hvordan finder man de bedste?

Der findes desværre nogle få inkompetente og uprofessionelle flyttefirmaer i Sønderborg. Se tips til hvordan du undgår dem.

Find et kompetent flyttefirma i Aarhus

Du glæder dig sikkert over at ankomme til din nye bolig, men selve flytningen kan ende som et mareridt. Læs vores tips til at finde et godt flyttefirma i Aarhus by.

Find et kompetent flyttefirma i Aalborg området

Overlad flytningen til professionelle og hyr et flyttefirma fra Aalborg. Læs tips til at finde frem til den rigtige flytteforretning.

Vælg det rette flyttefirma fra Viborg

Se tips og tricks du kan bruge, når du skal identificere det flyttefirma fra Viborg, der bedst passer til dine behov.

Her er alt, hvad du bør vide om flyttefirmaer i Vejle

Når du er på udgik efter flyttefirmaer i Vejle området, bør du være klar over disse ting. Læs mere for at sikre at alt går efter planen.

Sådan finder du det bedste flyttefirma i Taastrup

Det er let for det pågældende flyttefirma i Taastrup at påstå, at de er det rette valg for din flytning. Men er de nu også det?

Spørgsmål til dit flyttefirma fra Slagelse

Find ud af hvad du skal spørge de potentielle flyttefirmaer fra Slagelse, når du interviewer dem angående din flytning.

11 tips for at finde et flyttefirma i Silkeborg

De fleste flyttefirmaer fra Silkeborg ville nok mene, at de er den helt rigtige partner til din flytning. Læs mere om hvordan du finder ud af, om dette rent faktisk er tilfældet.

Sådan hyrer du et professionelt flyttefirma i Roskilde

Der er nogle der påstår at deres flyttefirma fra Randers er det bedste. Vi kan hjælpe dig med at luge ud blandt de dårlige og finde dem som bedst passer til dine behov.

Hvilke valg har du, når du skal finde et flyttefirma i Randers?

Det kan være overvældende at vælge blandt de mange flyttefirmaer i Rander. Vi kan guide dig i at gøre processen hurtigere og lettere.

Hyr det rette flyttefirma i Odense

At flytte i en by som Odense kan være stressende. Det rette flyttefirma fra Odense kan gøre oplevelsen mere positiv.

Sådan vælger du et flyttefirma i Næstved

Undgå at hyre det forkerte flyttefirma fra Næstved. Vi viser hvordan du frasorterer de værste og finder de bedste.

Leder du efter et flyttefirma i Køge?

Hvis du har besluttet at finde et flyttefirma i Køge, så læs om hvordan du finder det firma som er bedst og billigst.

Find det bedste flyttefirma i København

Det kan være en jungle, at finde det rette flyttefirma i København til din flytning. Her er nogle tips til at gøre processen lidt mere simpel.

Vælg det rette flyttefirma i Kolding

Spar dig selv for en masse besvær og stress, og hyr et flyttefirma fra Kolding. Her kan du læse om hvordan du finder det firma, der passer til dig.

3 gode grunde til at hyre et flyttefirma i Hørsholm

Hvis du ikke har prøvet det før, kan en flytning være en meget svær og frustrerende oplevelse. Læs om hvorfor det er smart at finde et kompetent flyttefirma i Hørsholm i stedet for at flytte selv.

Det rette flyttefirma i Horsens

At finde frem til det rette flyttefirma i Horsens kan føles som at finde en nål i en høstak. Læs om hvordan du finder det rigtige firma til dine behov.

Ting du skal huske, når du bruger et flyttefirma fra Holstebro

Det kan være hårdt og risikofyldt at flytte selv, derfor kan et professionelt flyttefirma fra Holstebro gøre oplevelsen mere positiv. Læs om at finde frem til de bedste og billigste.

Sådan vælger du det flyttefirma fra Hillerød, der bedst kan opfylde dine flyttebehov

Det lyder ikke så svært at finde det rette flyttefirma i Hillerød, der kan transportere dine ting. Men der kan være faldgruber, som du lige så godt kan undgå. Læs mere her.

Få hjælp fra professionelt flyttefirma i Herning

Hvordan finder man lige et flyttefirma i Herning, som har hvad der skal til for at passe på dine dyrbare ejendele? Find ud af det her.

Spar penge på når du findet et flyttefirma i Helsingør

At finde et flyttefirma i Helsingør virker som en overkommelig ting, men det er ikke så simpelt. Læs mere og se hvad du skal være opmærksom på.

Spar penge når du hyrer et flyttefirma i Fredericia

Læs om hvordan du finder et kompetent og billigt flyttefirma i Fredericia og undgå nogle typiske fejl.

Sådan finder du et kompetent flyttefirma i Esbjerg

Brug for et flyttefirma i Esbjerg? Læs tips om hvordan man finder de flyttemænd, der bedst opfylder dine behov.

Flyttefirmaer i dit område

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner

Top flyttefirmaer

Brancheforeninger for flyttemænd

Dansk Møbeltransport Forening (DMF)

Dansk Møbeltransport Forening består af medlemmer, der vil flytte professionelt, optræde reelt og være bevidste om det ansvar det er at håndtere andre menneskers ejendele. Det er obligatorisk for Dansk Møbeltransport Forenings medlemmer at have en flytteansvarsforsikring, som dækker, hvis uheldet er ude.

Dansk Transport og Logistik (DTL)

DTL står for Dansk Transport og Logistik og er en brancheorganisation for det danske transporterhverv på vej og bane. DTL taler medlemmernes politiske sager lokalt, nationalt og i EU og hjælper medlemmerne med alt lige fra lovgivning til konkrete opgaver ude i virksomhederne. DTL er også arbejdsgiverforening for den danske transportbranche.

Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik (ATL)

ATL samler arbejdsgivere, der driver vognmands-, transport- og logistikvirksomhed, for gennem godt samarbejde og fælles optræden at give medlemmerne arbejdsbetingelser og udviklingsmuligheder, som sætter dem i stand til at være konkurrencedygtige og lønsomme.

Brancheforeningen For Flytteforretninger (FFF)

FFF har til formål at sikre at kunden er i fokus og kan have tryghed og sikkerhed for at arbejdet udføres af et professionelt firma som er medlem af brancheforeningen. Brancheforeningen holder sig løbende orienteret om at medlemmer har de nødvendige forsikringer og tilladelser og opretholder kvalitet på højt niveau. Kunden skal være i centrum, og skal altid være i de bedste hænder.

Brancheorganisation for den danske vejgodstransport (ITD)

ITD er brancheorganisation for de moderne og udviklingsorienterede virksomheder inden for landevejstransporten i Danmark, uanset om de beskæftiger sig med national eller international vejtransport – eller begge dele. De bygger bro mellem medlemmernes forretningsmæssige hverdag og transporterhvervets politiske og markedsmæssige rammer.

European Movers (FEDEMAC)

FEDEMAC European Movers er en paraplyorganisation for 4.000 flyttefirmaer i hele Europa. Organisationens formål er at udtrykke de behov som flyttebranchen har på eurupæiske niveau.


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer udgør:
177.261.614 kr.
Antallet af tilbud flyttefirmaer har givet:
699.800

Danske flyttefirmaer

Her ser du en liste over danske flyttefirmaer på Servicebyen. I alt 1606 flyttefirmaer fordelt på 133 byer. Firmaerne er opdelt efter geografi, så du let kan finde en flyttemand f.eks. Århus, Odense eller Aalborg osv.