Billigt flyttefirma i Esbjerg

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.188 andre danskere
 • Nemt, hurtigt og gratis
 • Vores kunder har sparet 141,0 mio. kr
 • Flyttemænd i hele landet
 • trustpilot

Flyttefirmaer i Esbjerg

Ingen ønsker at sove på en beskidt madras eller at opdage, at deres splinternye LCD-tv er ødelagt efter en flytning. Det er nok også de færreste, der vil bryde sig om at opdage, at bedstemors gamle smykker eller værdifulde malerier mangler, efter flyttemændene er smuttet. Og til sidst er det heller ikke godt for hverken blodtrykket eller det generelle velbefindende at skulle forhandle til langt ud på natten for at få udleveret ens hjertemedicin til gengæld for en kontant betaling, der er dobbelt så høj som flytningens først aftalte pris.

Alt dette kan ungås, hvis du blot bruger lidt mere end et par minutter på at vælge et flyttefirma i Esbjerg området. Købte du dine møbler efter kun to minutters overvejelse? Hvis ikke, hvorfor så risikere, at dine ejendele bliver ødelagt eller forsvinder, fordi du hyrer en flyttemand, som måske ikke engang har kørekort, men som lyder overbevisende over telefonen?

I det følgende er der en række tips til, hvordan du vælger det rette flyttefirma og undgår at vælge en flyttemand, der ødelægger dit hjem, og får dig til at fortryde din beslutning om at flytte.
 • Førstehåndsindtryk er vigtige: Dette er et basalt og simpelt råd, men vælg ikke en flyttemand fra et flyttefirma, der er uforskammet over telefonen. Der er trods alt stor sandsynlighed for, at du skal tilbringe det meste af dagen, hvis ikke hele dagen, sammen med ham mens I kører rundt i Esbjerg, og det skal du føle dig tryg ved. Det er stressende nok i forvejen at flytte, så der er ingen grund til at gøre tingene mere komplicerede ved også at skulle håndtere et uforskammet og utålmodigt flyttehold – især ikke, når der er mange andre og bedre alternativer.
 • Sørg for, at du får besvaret alle dine spørgsmål med den tilmådighed og dybde, som du forventer: Som du sikkert har hørt utallige gange før fra dine undervisere gennem tiden, så findes der ingen dumme spørgsmål. Sørg for, at du får svar på dem alle på en høflig og informativ måde. Flyttefirmaet og deres måde at besvare dine spørgsmål på kan give dig et fingerpeg om deres ekspertise samt en idé om, hvordan de behandler deres kunder.
 • Indhent tre flyttetilbud fra flyttefirmaer i Esbjerg: Tal med tre forskellige flyttefirmaer, inden du træffer din beslutning. Overdriv ikke ved at tale med hver eneste flyttemand i byen, men træf heller ikke et valg uden at have tre tilbud. Tre er et godt tal at træffe en beslutning ud fra.
 • Fald ikke for den laveste pris: Dette lyder måske indlysende, men hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, er det det højst sandsynligt også. Der kan være ekstra gebyrer eller andre grunde til den usandsynligt lave pris. Husk, at ligesom med alle andre varer eller services, er der forskellige faste og variable omkostninger forbundet med et vist serviceniveau og en vis kundetilfredshed, og du skal ikke forvente at modtage førsteklasses service for småpenge. Når alt kommer til alt, får du, hvad du betaler for.
 • Vælg et flyttefirma, hvis pris er midt imellem de højeste og laveste priser: På denne måde kommer du ikke til at betale for meget, men du kan stadig forvente at få god service.
 • Ved at besøge firmaers website kan du få en god idé om, hvem de er: Et website skal være informativt, flot og professionelt. Teksterne på hjemmesiden skal være gode og lette at forstå og besvare de fleste af dine spørgsmål, uden du behøver at tage kontakt til en repræsentant fra firmaet. En tommelfingerregel er, at hvis et firma ikke har et ordentligt website i disse tider, tager de ikke deres forretning, og sandsynligvis heller ikke deres kunder, alvorligt.
 • Sørg for at sammenligne ting, der kan sammenlignes: Der findes forskellige prisstrukturer. Nogle regner med faste priser, og andre med timepriser. I begge tilfælde skal du sørge for at få en kontrakt, der beskriver alle services og alle priser, Den laveste timepris betyder ikke nødvendigvis lig med den laveste slutpris. Det er vigtigt, at du forstår flyttefirmaets politikker omkring forsyninger (som f.eks. krympefoliering og tæpper til at beskytte dine møbler), ekstraudgifter til benzin og brændstof og overtidsbetaling. Du skal også huske på, at dine flytteomkostninger godt kan blive højere med et flyttefirma, der tager 800 kr./timen, men som er langsom, end med et flyttefirma, der tager 1.200 kr./timen, som har mere erfaring og arbejder hurtigere og mere effektivt.
Har du flytte relaterede spørgsmål til kommunen i Esbjerg eller ønsker at ordne din adresseændring, kan du få dem besvaret her:

Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg
Tlf. 76 16 16 16

Generelt gør du klogt i at bruge din sunde fornuft. Vælg ikke det billigste flyttefirma fra Esbjerg- så er det bedre at leje en flyttebil og stå for flytningen selv eller lede efter andre flyttefirmaer i Varde, Bramming eller Roust. Sørg for, at du vælger en person, som du føler dig tryg ved at tale med. Og hvis du bruger din sunde fornuft, er velforberedt og positiv på flyttedagen, er der en god chance for, at din flytning bliver en meget bedre oplevelse, end du havde forventet.
Flyttefirmaer i Esbjerg
flyttefirmaer i Esbjerg

7 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Esbjerg


Antallet af tilbud flyttefirmaer i Esbjerg har givet:
46

Andre sider

Flyttefirmaer i Esbjerg området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner