Find den bedste og billigste flyttemand

Gratis og uforpligtende. Gør som 192.559 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 140,5 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Find den bedste flyttemand

ServiceByen er en online platform der sætter mennesker der gerne vil flytte i kontakt med flyttefirmaer. De fleste har ikke tid til at indsamle oplysninger om forskellige flyttefirmaer når de skal flytte. Ved at beskrive din flytning, vil ServiceByen sætte dig i kontakt med de flyttemænd i dit nærområde, som har den nødvendige ekspertise til at fuldføre din flytning til tiden og indenfor dit budget. Skal du flytte til en ny adresse eller skal du have transporteret dine møbler, bil, motorcykel, båd eller hårde hvidevarer, kan du beskrive din flytteopgave og derefter modtage flyttetilbud fra de flytteforretninger, som bruger vores hjemmeside. På denne måde skal den enkelte flyttemand konkurrere om din gunst, og denne konkurrence betyder at du typisk kan opnå besparelse på op til 50%.

Vælg den bedste flyttemand
At finde en kompetent flyttemand som du kan stole på, kan være en kompliceret affære. Vi lader dig undersøge kvaliteten af de enkelte firmaer for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken flytteforretning der er bedst for dig. Efter du har modtaget tilbud på din flytning, kan du læser kundeanmeldelser af de flyttefirmaer, som har vist interesse i din opgave. På den måde kan du træffe en kvalificeret beslutning, når du vælger en flyttemand. Du kan ydermere se udvidet information om disse interessenter. Du kan f.eks. se om de har et gyldigt CVR nummer, om de har haft sager hos Forbrugerstyrelsen, om de er medlemmer af Dansk Møbeltransport Forening, om de har en forsikring og om de har vognmandstilladelse.

Hvad skal du gøre for at komme i gang?
Det første du skal gøre er at beskrive din flytteopgave, hvor du specificerer alt det, som skal flyttes. På baggrund af denne beskrivelse kan din flyttemand vurdere beskaffenheden af din opgave. Du kan også invitere specifikke fagfolk til at byde på din flytteopgave. Dernæst skal du vente på at modtage tilbud fra de flyttemænd, som er interesserede i at udføre din opgave. Du modtager en email og sms hver gang et firma byder eller skriver en besked til dig. Efter du har modtaget nogle tilbud kan du i ro og mag sammenligne de forskellige firmaer på vores hjemmeside. Når du truffet en beslutning, kan du vælge det bedste tilbud. Husk at det ikke nødvendigvis altid er det billigste tilbud som er det bedste tilbud. Vi anbefaler at du ser på de bedømmelser, som den individuelle flyttemand har modtaget fra tidligere kunder på ServiceByen. Når opgaven er udført, kan du give en karakter til det firma som du har udvalgt til opgaven. Dermed kan andre medlemmer af ServiceByen nyde godt af at læse om din erfaring med den specifikke fagmand.