Billigt flyttefirma i Slagelse

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.188 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flyttefirmaer i Slagelse (4200)

Du skal flytte til en ny bolig, og det er ikke nogen let opgave. Du kunne godt tænke dig en forsikring om, at du har valgt det rette flyttefirma, men hvordan kan man vide det? Det kan man ved at stille flyttefirmaet en række spørgsmål, og her har du en liste over de mest relevante:

1. Hvor længe har firmaet eksisteret?
Dette er et meget vigtigt spørgsmål. Det er afgørende for dig at kende til firmaets historie og erfaring. Tøv ikke med at spørge dem, hvor længe de har været i branchen. Det er særdeles vigtigt, at det flyttefirma, der skal passe på dine ejendele, har stor erfaring på området. Et firma, der har været i branchen længe, vil vide, hvordan de skal håndtere selv de vanskeligeste situationer. De har desuden de bedste medarbejdere, der ved, hvordan de skal håndtere folks ejendele.

2. Får jeg et prisoverslag?

Det er vigtigt, at du får et ordentligt overslag, der beskriver, hvor meget hele flytteprocessen kommer til at koste dig. Firmaerne giver dig ofte et overordnet overslag. Men er de mon villige til at give dig et skriftligt dokument, der beskriver deres services og priser? Det skal du spørge dem om. Ellers kan det ende med, at du lægger et beløb til side, der er meget mindre end det beløb, du ender med at skulle betale. Ingen ønsker at stå i den situation, og derfor er det vigtigt at bede om et skriftligt prisoverslag. Et Slagelse flyttefirma der er kompetent vil kunne give dig en maksimal pris, så du har en idé om, hvad den endelige regning lyder på. Finder du ikke noget der matcher i din by, kan du passende søge lidt længere væk, såsom i Fuglebjerg, Høng eller Vemmelev.

3. Hvad med forsikringer?
Alle dine ejendele skal flyttes fra et sted til et andet, og du er glad for dine ting. Men hvad nu, hvis uheldet er ude, og dine ejendele beskadiges, eller endnu værre, hvis de bliver væk eller stjålet? Hvem er så ansvarlig? Det er særdeles vigtigt, at du forsikrer dine ting. Nogle gange er forsikringer inkluderet i selve flyttepakken, men det er ikke tilfældet hos alle flyttefirmaer. Derfor skal du spørge firmaet, om de er forsikret og hvordan.

4. Har du midlertidig opbevaringsplads?
Hvis du skal flytte langt væk, har du måske brug for midlertidig opbevaringsplads. Nogle firmaer tilbyder det gratis i en begrænset tidsperiode, og andre tager penge for denne service. Spørg derfor flyttefirmaet i Slagelse, hvordan dette fungerer hos dem. Hvis det koster penge, så tjek priserne.

5. Hvor tidligt skal jeg booke flyttefirmaet fra Slagelse?
Dette spørgsmål er også særdeles vigtigt. Mange af de førende firmaer har mange bookinger hele tiden. Det er derfor en god idé at finde ud af, hvor tidligt du skal booke dem. Dette er især vigtigt, hvis du skal flytte langt væk. Du kan også roligt spørge ind til firmaets tilbud og rabatter. De fleste firmaer tilbyder som regel en rabat, hvis du booker tidligt.

6. Hvordan er firmaets afbestillingspolitik?
Den eneste ulempe ved at booke tidligt er, at du kan risikere en stor afgift, hvis du afbestiller flytningen. Undersøg firmaets afbestillingspolitik grundigt, og beslut derefter, om du tør at booke tidligt. Hvis du nemt kan afbestille, og det ikke involverer en masse besværlige processer, kan du roligt booke dette flyttefirma.

7. Hvad siger firmaets tidligere kunder om dem?
Firmaets tidligere kunder er dem, der bedst kan fortælle dig, hvor godt eller dårligt firmaet er. Deres anbefalinger og meninger taler for firmaets services. Spørg derfor dit flyttefirma fra Slagelse, om du kan få kontakt til en tidligere kunde, Det svar, du får, vil vise dig, hvor seriøst et firma du har at gøre med. Disse få spørgsmål kan mindske stress og bekymringer i forbindelse med at vælge det bedste flyttefirma. Det er vigtigt, at du ved, hvad du kan forvente af hele pakke- og flytteprocessen, og hvordan du bedst kan forberede dig.

8. Borgerservice
Det kan anbefales at kontakt sin kommune for at sikre, at er ok mht. flytningen.

Borgerservice Slagelse
Rådhuspladsen 11
4200 Slagelse
Tlf: 58573600
Flyttefirmaer i Slagelse
flyttefirmaer i Slagelse

9 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Slagelse


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer i Slagelse udgør:
1.245.093 kr
Antallet af tilbud flyttefirmaer i Slagelse har givet:
2.752

Andre sider

Flyttefirmaer i Slagelse området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner