Billigt flyttefirma i Silkeborg

Gratis og uforpligtende. Gør som 164.045 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 124,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flyttefirmaer i Silkeborg (8600)

Vil du gerne have, at din flytning går godt? Kunne du godt tænke dig at ankomme til dit nye hjem, uden der er sket nogen katastrofer? Med en smule planlægning og hjælp fra et pålideligt flyttefirma, kan det godt lade sig gøre. I det følgende er der en liste over 11 ting, du bør være opmærksom på, når du skal flytte i Silkeborg området.

1. Vent ikke for længe med at hyre en Silkeborg flytteforretning.
Hvad er så for længe? Det afhænger af, hvilken tid på året og måneden du skal flytte. Flyttefirmaer har allermest travlt i løbet af sommeren og i begyndelsen af hver måned. Det er en god idé at booke dine flyttemænd mindst et par måneder i forvejen, hvis du skal bruge dem i perioder, hvor de har meget travlt.

2. Undersøg din nye by, inden du flytter langt væk.
Det kan være ligegyldigt, hvor fedt dit nye job er, hvis den by, du flytter til, ikke kan opfylde dine og din families behov. Undersøg derfor stedet, før du takker ja til jobtilbuddet, så du ikke ender ulykkelig i en ny by, efter at have slæbt din familie fra Silkeborg og tværs gennem landet.

3. Hyr ikke det allerbilligste flyttefirma.
Undersøg flere flyttefirmaer i Silkeborg, inden du hyrer et, og lad dig ikke narre af alt for gode tilbud. Der findes utallige historier om upålidelige flyttemænd, der giver dig et virkelig godt tilbud for at få dig til at vælge dem, og så beder de om flere penge, når alle dine ejendele er pakket i deres flyttebiler. Pas også på uprofessionelle flyttefirmaer, da de lettere kommer til at beskadige eller miste dine ting. Tilbud bør gives på baggrund af de oplysninger, du giver flyttefirmaet, og der skal være en form for garanti. Alternativt kan du også undersøge flyttefirmaer fra nærområdet, såsom dem fra Virklund, Svostrup og Hinge.

4. Husk at oplyse flyttefirmaet om ALT, der skal flyttes.
Når du taler med et flyttefirma fra Silkeborg og oplyser dem om, hvad du skal have flyttet, så husk billardbordet i kælderen og de ekstra møbler, som du har opbevaret i skuret ude bagved. Ellers kan de ikke give dig et nøjagtigt tilbud, og flytningen bliver måske dyrere, end I først havde aftalt.

5. Husk at få tilbuddet på skrift.
Et pålideligt flyttefirma giver dig et skriftligt tilbud, der tydeligt udspecificerer, hvilke services du betaler for og en samlet pris på din flytning. Det er også vigtigt at finde ud af, om de står ved dette tilbud med en slags prisgaranti.

6. Sørg for, at der er styr på forsikringerne.
Undersøg, om flyttefirmaet har en ansvarsforsikring, eller om dine egne forsikringer dækker, hvis noget bliver væk eller beskadiges under flytningen. Hvis du ejer værdifulde kunststykker, kunstsamlinger, antikviteter eller højteknologisk udstyr, bør du overveje, om du skal tilkøbe en ekstra forsikring i tilfælde at, at der skulle ske et uheld.

7. Undersøg flyttefirmaet.
Selv om dit familiemedlem eller din ven sværger på, at de er nogle fine fyre, så undersøg selv flyttefirmaet. De skal helst have en positiv bedømmelse på Trustpilot, ved Forbrugerstyrelsen eller Servicebyen.

8. Antag ikke, at du selv kan klare flytningen billigere, end hvis du hyrer et professionelt flyttefirma fra Silkeborg.
Det kan du måske, men det kan også være, at det viser sig at være dyrere at flytte, end du troede. Hvis du skal leje en flyttebil og betale benzin, finder du sandsynligvis ud af, at det koster mere, end du troede. Og så skal du også huske at tænke på, hvor meget tid du ville skulle bruge på flytningen, og ikke mindst din ryg.

9. Stol på din intuition.
Hvis du har hyret et flyttefirma online, og der på flyttedagen ankommer en flyttebil med et helt andet firmanavn, skal du ikke tøve med at aflyse det hele. Din opgave er måske blevet udliciteret til et andet firma, og det er et problem. Hvis du har undersøgt firma A, og firma B dukker op, så ved du ikke rigtig, hvem du har med at gøre. Lad dem ikke presse dig til at tage imod deres services, medmindre du har en chance for at undersøge deres referencer og ry. Det er bedre at ændre planerne end at fortryde.

10. Acceptér ikke dårlig service.
Giv flyttefirmaet besked med det samme, hvis du efter din flytning mangler nogle af dine ejendele, eller hvis noget er gået i stykker. Et pålideligt Silkeborg flyttefirma vil tage sig af problemet med det samme, da positiv omtale er vigtigt for deres ry.

11. Borgservice.
Kontakt Borgerservice i din kommune for at sikre, at alt det formelle er på plads og at du melder adresseændring:

Borgerservice Silkeborg
Søvej 1
8600 Silkeborg
Tlf: 89701000
Flyttefirmaer i Silkeborg
flyttefirmaer i Silkeborg

2 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Silkeborg


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer i Silkeborg udgør:
32.850 kr
Antallet af tilbud flyttefirmaer i Silkeborg har givet:
95

Andre sider

Flyttefirmaer i Silkeborg området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner