Billigt flyttefirma i Horsens

Gratis og uforpligtende. Gør som 138.255 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 107,1 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flyttefirmaer i Horsens (8700)

Der er ingen tvivl om, at det er stressende at flytte. Hvis du planlægger din flytning grundigt og i god tid, kan det dog blive en positiv og lærerig oplevelse. Nøglen er som sagt PLANLÆGNING. I det følgende er der en guide til, hvordan du planlægger din flytning i Horsens, hvis den skal ske inden for de næste 20-30 dage.

1. Find ud af, hvad du ejer, og lav en liste over møbler og store ting, som f.eks. vaskemaskiner, støvsugere, gulvlamper og spejle.

2. Find ud af, hvor mange flyttekasser, du skal bruge. Et professionelt flyttefirma vil fortælle dig, at du typisk skal bruge DOBBELT så mange flyttekasser, som du tror.

3. Find ud af, hvad der passer dig bedst: at leje en flyttebil og stå for flytningen selv eller at hyre et professionelt flyttefirma fra Horsens området. Når du skal træffe beslutningen, skal du tænke på ting som tidsbegrænsninger, budgetbegrænsninger, og hvor mange hænder der skal bruges til at løfte tunge ting.

4. Find ud af, om du har brug for lageropbevaring. Der kan være, at du flytter til en mindre bolig og derfor ikke har plads til alle dine ejendele, eller måske har du brug for midlertidig opbevaring. I disse tilfælde kan du leje et depotrum.

5. Undersøg opbevaringsfirmaerne, og vælg et firma, der kan dække dine behov. Find ud af, hvor meget plads du har brug for, og hvor længe dine ting skal opbevares. Hvis du kan stable dem på en smart måde og herved spare plads, kan du vælge en lagervirksomhed, der udlejer små rum, hvilket er billigere.

6. Når du har besluttet, hvordan du vil flytte, skal du undersøge markedet for at finde det bedste biludlejningsfirma eller det mest professionelle Horsens flyttefirma. Undersøg flere flyttefirmaer fra Horsens og omegn (f.eks. Dagnæs, Hatting eller Hansted) i stedet for at vælge det første, du støder på. Tjek evt. Forbrugerstyrelsen, Trustpilot eller Servicebyen.dk for at se, om flyttefirmaerne har gode anmeldelser, om de kan håndtere kundeklager, og om de generelt giver god service. Husk også at se på priser.

7. Hvis du har venner, der vil hjælpe dig med at flytte, er du heldig. De kan nemlig hjælpe dig med at løfte tunge apparater, maskiner og møbler og med at holde øje med dine ejendele under flytningen. Men vigtigst af alt kan de være med til at gøre oplevelsen hyggeligere og opmuntre dig, hvis noget ikke går efter planen. Husk at aftale det i god tid, hvis du skal have hjælp fra venner, så de har mulighed for at reservere dagen.

8. Undersøg, hvornår det er bedst at flytte. I nogle opgange og kvarterer er der regler angående ro og orden, så sørg for at tage hensyn til dette, når du planlægger. Se også, om du kan undgå at flytte midt i myldretiden.

9. Aftal dato for flytningen med biludlejningsfirmaet eller det flyttefirma du har fundet. Når du har koordineret med dine venner og fundet ud af, hvornår på dagen du vil flytte, skal du ringe til biludlejningsfirmaet eller flyttefirmaet og planlægge, hvad tid du kan hente bilen, eller hvornår det pågældende flyttefirma skal ankomme, især hvis deres flyttefirma ligger langt fra Horsens.

10. Begynd at pakke en uges tid før flytningen. Hvis du har travlt, bør du pakke endnu tidligere. Da det er stressende og tidskrævende, bør du ikke udskyde det til sidste øjeblik.

11. Du kan eventuelt tage fri dagen før flytningen og på flyttedagen, så du har tid til at få styr på de sidste detaljer og gøre lidt rent. Før du forlader dit gamle hjem, skal du rengøre gulve, lofter, køkkenborde og –skabe, badeværelser, osv. Husk at spartle, hvor der er huller i væggen, så du ikke får problemer med udlejeren i forhold til at få dit depositum udbetalt, fordi lejligheden ikke er sat istand.

12. Tjek med Borgerservice i Horsens centrum, om der er noget du skal være opmærksom på, inden du flytter samt ordne adresseændringen:

BorgerService Horsens
Rådhustorvet 4
8700 Horsens
Tlf: 76 29 29 29

13. Få udlejeren eller hans repræsentant til at tjekke lejlighedens stand. Dette skal gøres for at sikre, at I er enige om standen, så du kan få dit depositum tilbage,

14. Flyttedagen er endelig kommet. Pak de sidste ting, og tag en dyb udånding. Hyg dig lidt med dine venner, og tænk tilbage på de gode og mindre gode stunder, du har haft i det hjem, du skal til at forlade, mens du venter på flyttemændene eller læsser dine ting på flyttebilen. Tjek lejligheden igennem en sidste gang, lås døren, og giv nøglen til udlejeren.
Flyttefirmaer i Horsens
flyttefirmaer i Horsens

16 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Horsens


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer i Horsens udgør:
1.023.396 kr
Antallet af tilbud flyttefirmaer i Horsens har givet:
3.174

Andre sider

Flyttefirmaer i Horsens området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner