Billigt flyttefirma i Kolding

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.188 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flyttefirmaer i Kolding (6000)

Det er besværligt at skulle flytte, og det tager som regel en masse tid og kræfter. Folk er for det meste meget påpasselige, når de pakker og organiserer deres ejendele, men de er sjældent lige så påpasselige, når det gælder det vigtigste aspekt af en flytning: at vælge det rette flyttefirma. Selv om alle naturligvis ønsker, at det flyttefirma fra Kolding, der står for flytningen, passer godt på deres ejendele, og helst til en rimelig pris, er det de færreste, der har nogen som helst idé om, hvordan de skal finde det rette flyttefirma.

Desuden er der også forskel på, hvad folk anser for at være et godt flyttefirma. Nogle leder efter billige flyttemænd, der passer til deres budget, mens andre leder efter hjælp til erhvervsflytning og ikke har noget imod at betale lidt ekstra. Der er dog visse fælles parametre, som du kan se på, når du skal finde ud af, hvad der udgør et godt flyttefirma. Disse kunne eksempelvis være flytteservices, priser, firmaets ry og håndtering af kundeklager. Nogle leder måske efter lokale flyttemænd, der arbejder i et bestemt område, i det her tilfælde i Kolding.

I det følgende er der et par råd til, hvordan du vælger det firma, der er rigtigt for dig.

Anbefalinger og internettet
De fleste, du kender, har prøvet at flytte mindst én gang i deres liv. Spørg dem, om de har gode råd, og om de har nogen oplevelser med profesionelle Kolding flyttefirmaer. På denne måde har du et godt sted at starte. De fleste firmaer har et website, hvor du kan læse mere om dem, deres services og priser. Kig også efter deres forsikringsoplysninger. Hvis du hører godt om et bestemt firma fra flere forskellige kilder, kan du roligt tage det som et godt tegn.

Indhent tilbud på din flytning
Når du har skrevet en liste over fortrukne flyttefirmaer i Kolding og omegn, så ring og indhent tilbud. Nogle regner med timepriser, nogle med priser på baggrund af antal værelser, og andre med priser efter hvilken type møbler og ting, der skal flyttes. Prisoverslaget bør indkludere oplysninger om forsikringsdækning og andre services, som kommer på regningen.

Det er vigtigt at få tilbuddene på skrift, eventuelt via mail. Det skal fremgå tydeligt, hvad der er inkluderet i tilbuddet, og firmaet skal sende dig en kopi af kontrakten/aftalen inklusive relevante vilkår og betingelser. Hvis de ikke kan dette, er de sandsynligvis ikke pålidelige, og så kan du finde mange andre firmaer, der kan.

Flyttepriser vs. Services
Sammenlign de tilbud, du har fået fra forskellige flyttefirmaer, og hold dem op imod de services, de tilbyder. Billige flyttefirmaer er sjældent de bedste. Hvis du ønsker at gøre din flytning billigere, så undersøg, om du kan undgå at flytte i slutningen af en måned, på en fredag eller i en weekend, da flyttefirmaerne ofte har travlt disse dage og tager højere priser på grund af overbelastning. Hvis det er muligt, så flyt i stedet på en hverdag. Det er en bedre måde at spare penge på end at vælge et billigt firma, og du kan måske endda få rabat i stille perioder. Husk på, at hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, er det det som regel også..

Vælg det flyttefirma i Kolding, der bedst kan dække dine flyttebehov.

Undervejs er det vigtigt at du kontakter Borgerservice i Kolding, således at du klarer alt det, som relaterer sig til det offentlige plus ordne din adresse ændring:

Kolding Kommune
6000 Kolding
Tlf. 79 79 79 79

Når du har sammenlignet flyttefirmaerne på baggrund af ry, pris og services, og før du underskriver kontrakten/aftalen, så stil nogle afgørende spørgsmål angående deres erfaring, kundereferencer, antal flyttemænd, der vil stå for flytningen, og hvad deres forsikring dækker.

DU SKAL ALDRIG hyre et flyttefirma uden forsikring!

Du bør overveje at finde et andet flyttefirma, hvis en af følgende situationer opstår:
  • Firmaet forlanger en kontant betaling eller et stort depositum inden flytningen.
  • Firmaet tilbyder dig ikke nogen kontrakt eller skriftlig aftale.
  • Der står hverken en lokal adresse på firmaets website eller noget om deres forsikringsoplysninger.
  • Når du ringer til flyttefirmaet, besvares opkaldet med ”Flyttemændende” eller ”Flyttefirmaet” i stedet for firmaets navn.
  • Firmaets kontor og/eller lagerbygning er i dårlig stand eller ikke-eksisterende.
  • På flyttedagen ankommer der en lejet lastvogn i stedet for en firmaejet lastvogn
Når alt kommer til alt, skal du stole på din intuition. Hvis du har en dårlig fornemmelse af et firma – også selv om du ikke kan sætte en finger på hvorfor - så find hellere et andet. Der er mange derude, og det handler om at finde lige præcis det flyttefirma, der er det rette for dig.
Flyttefirmaer i Kolding
flyttefirmaer i Kolding

19 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Kolding


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer i Kolding udgør:
2.709.735 kr
Antallet af tilbud flyttefirmaer i Kolding har givet:
13.437

Andre sider

Flyttefirmaer i Kolding området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner