Billigt flyttefirma i Holstebro

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.188 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flyttefirmaer i Holstebro (7500)

Når behovet for at flytte bolig eller kontor opstår, vil det kunne klares billigt, hvis du selv står for flytningen. Men da opgaven er særdeles krævende og besværlig, er den smarteste løsning faktisk at uddelegere hele flytningen til et professionelt Holstebro flyttefirma. Du skal dog være påpasselig, når du skal finde et flyttefirma, da der findes mange svindlerfirmaer.

Faktisk er spørgsmålet om, hvordan man vælger en pålidelig flytteforretning, et af de oftest stillede spørgsmål på et website, der er dedikeret til flytteaktiviteter. Så hvordan finder du et flyttefirma, du tør overlade din ejendele til, uden at det skal koste en formue?

Her er der et par tips til, hvordan du vælger et fair og ærligt flyttefirma fra Holstebro.

1) Søg på internettet. De fleste firmaer har et website, hvor du kan læse mere om deres services, historik, destinationer og prisoverslag. Internettet er et godt sted at finde baggrundsoplysninger, så du kan lave en liste over potentielle flyttefirmaer.

2) Spørg venner og bekendte til råds. De fleste du kender har prøvet at flytte én gang eller flere gange i deres liv, så spørg venner, familiemedlemmer og kollegaer, om de kan anbefale et firma, eller om der er et firma, de vil fraråde dig at bruge. Begge lister er uvurderlige, når du skal vælge et flyttefirma i Holstebro.

3) Tjek Trustpilot, Forbrugerstyrelsen og servicebyen.dk. Se, hvordan tidligere kunder har bedømt de firmaer, du har på din liste. Se, om firmaerne har modtaget klager, og hvordan de i så tilfælde har håndteret situationen og løst problemet. Afhængigt af klagens alvor, kan du vælge ikke at bruge dette firma. Derimod kan du måskke vælge at søge udenfor området, f.eks. i byer som Aulum, Struer eller Vemb.

4) Gå efter et firma med erfaring. Prøv at finde firmaer, der har været i branchen mindst 10 år. Der er mindre sandsynlighed for, at der sker fejl, hvis du vælger et erfarent flyttefirma.

5) Vælg en venlig flyttemand. Når du kontakter flyttefirmaet, bør de give dig en fornemmelse af, at de forstår dine specifikke behov, og de bør klart og tydeligt forklare, hvilke services de kan tilbyde dig. De bør også stå til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, og de bør give dig en mailadresse og et mobilnummer i tilfælde af, at du skal have fat på dem i en weekend eller i en nødsituation.

6) Gør dig bekendt med flytteforretningens services og priser. Som med enhver anden service, ønsker du ikke at befinde dig i en situation, hvor du køber en service, du ikke helt forstår. Et flyttefirma i Holstebro bør kunne give dig et tilpasset tilbud på baggrund af de særlige omstændigheder omkring din flytning, uanset om du skal flytte rundt om hjørnet eller til den anden ende af landet. Hvis du ikke er tilfreds med den service, firmaet kan tilbyde, eller den pris, du skal betale, så find hellere et andet flyttefirma.

7) Bed om referencer. Det kan ikke skade at bede om nogle kundereferencer eller beviser på, at firmaet yder god service. Gode firmaer er ivrige efter at dele historier om deres succesfulde flytninger og fortæller sikkert også om dem i deres marketingmateriale. Se efter nyere anmeldelser, der er lavet inden for de seneste 12 måneder. Firmaet skal kunne give dig samme service, som de har givet de kunder, der har skrevet anmeldelserne.

8) Vær opmærksom på advarselssignaler. Det er et advarselssignal, hvis en flytteforretning besvarer opkald med ”Flyttemændene” eller ”Flyttefirmaet” i stedet for et firmanavn. Du bør også på forhånd blive gjort opmærksom på, hvis firmaet kræver en kontant betaling eller et stort depositum inden flytningen.

9) Læg mærke til flyttefirmaets kontor i Holstebro. Det bør være i god stand. Hvis det er i dårlig stand eller ikke-eksisterende, skal du ikke vælge dette flyttefirma.

10) Bed om en kopi af kontrakten. Den bør indeholde en liste over services og priser. Hvis firmaet ikke kan give dig en kopi, bør du finde et andet firma.

11) Som det sidste bør du kontakt din kommune for at sikre, at alt er i orden når det kommer til det offentlige:

Holstebro Borgerservice
Kirkestræde 11
7500 Holstebro
Tlf: 96117500
Flyttefirmaer i Holstebro
flyttefirmaer i Holstebro

3 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Holstebro


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer i Holstebro udgør:
26.800 kr
Antallet af tilbud flyttefirmaer i Holstebro har givet:
103

Andre sider

Flyttefirmaer i Holstebro området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner