Få 5 tilbud på transport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 183.795 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 134,2 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport til genbrugsplads

Seneste bedømmelser for storskrald transportopgaver

Auto flyt Aps
30 maj 2023

" Auto flyt ApS får mine varmeste anbefalinger.

Fra Frederikshavn til Frederikshavn

Flytteforretningen
27 april 2023

" dygtige og venlige flyttefolk

Fra Slangerup til Skibby

Flytteforretningen
21 april 2023

" Jeg fik flyttet et meget tungt Hindsberg Flygel og et gammelt tungt klaver. Alt blev klaret flot - selvom det så ud til at være en umulig opgave. Det var instrumenter af ældre årgang - og ekstra tunge. Fantastisk hvad de to stærke mænd kunne. Tidspunkt blev overholdt til punkt og prikke. Jeg kan varmt anbefale dette firma.

Fra Frederiksberg C til Frederiksberg

Andre sider

Besparelser for storskrald transportopgaver

besparelse Sparet 1.385 kr
Fragt af klaver fra Vanløse til Herlev
29 maj 2023
besparelse Sparet 1.500 kr
Fragt af klaver i Frederiksberg
25 maj 2023

Top flyttefirmaer inden for transport til genbrugsplads

Statistik for transport til genbrugsplads

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for storskrald transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 9.512 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for storskrald transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 9.512 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter storskrald transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter storskrald transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 3.119 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne storskrald transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af storskrald transportopgaver. Tallene er baseret på 3.119 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver storskrald transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye storskrald transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 3.119 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver storskrald transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af storskrald transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 3.119 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.260 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.