Få 5 tilbud på transport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 171.487 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 127,4 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport til genbrugsplads

Seneste bedømmelser for storskrald transportopgaver

Flyttemanden k-bach
11 maj 2022

" Super god oplevelse at få hjælp fra K-Bach og bedste pris på markedet for flytning af klaver. Vil til hver en tid benytte mig af dem igen, hvis jeg på et andet tidspunkt har brug for hjælp til flytning:-)

Fra Frederiksberg C til Frederiksberg

City Movers
28 april 2022

" Efterfølgende kommunikation for at få en faktura var lidt omstændelig og tog lidt tid.

Fra København K til København K

Sk-Transport
18 april 2022

" Klaveret blev dumpet i en vejkant, nær boligområdet. Vi havde givet 1500 for at få det afhentet, så det var da ikke lige det vi havde regnet med.

Fra Herning til Herning

Andre sider

Besparelser for storskrald transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport til genbrugsplads

Statistik for transport til genbrugsplads

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for storskrald transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 8.449 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for storskrald transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 8.449 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter storskrald transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter storskrald transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.711 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne storskrald transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af storskrald transportopgaver. Tallene er baseret på 2.711 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver storskrald transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye storskrald transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.711 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver storskrald transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af storskrald transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.711 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.181 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.