Få 5 tilbud på transport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 179.781 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 132,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport til genbrugsplads

Seneste bedømmelser for storskrald transportopgaver

Pianoteket ApS
23 januar 2023

" Aftalen om hentning skulle lige på plads, men da den først var det, forløb alt efter planen.

Fra København K til København S

Fyns Flyt & Fragt aps
23 januar 2023

" De er super hurtige og jeg fik en venlig og ærlig service. De ringede i forvejen 40 min før de var der og det var rigtig rart. De bedste anbefalinger herfra.

Fra Aarhus N til Risskov

Flytextra365 ApS
21 januar 2023

" Der var en del forsinkelse ved ankomst. Ellers udmærket. Billig pris.

Fra Odense C til Odense C

Andre sider

Besparelser for storskrald transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport til genbrugsplads

Statistik for transport til genbrugsplads

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for storskrald transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 9.125 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for storskrald transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 9.125 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter storskrald transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter storskrald transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.977 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne storskrald transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af storskrald transportopgaver. Tallene er baseret på 2.977 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver storskrald transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye storskrald transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.977 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver storskrald transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af storskrald transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.977 storskrald transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.234 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.