Få 5 tilbud på transport til/fra opbevaring - spar 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 161.263 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 122,7 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport til og fra opbevaring

Seneste bedømmelser for transportopgaver

Entreprenør dk ApS
12 september 2021

" Super god service og kommunikation undervejs - Mohammed og Achmed var super venlige, hjælpsomme og effektive. Vil helt sikkert anbefale andre at bruge Entreprenør DK.

Fra Aarhus V til Højbjerg

AXELGAARD
05 september 2021

" Kom på tiden, god kommunikation undervejs. Anbefaler videre!

Fra Odense M til Nykøbing F

Diwex Flyttefirma
07 august 2021

" Effektive og venlige😊

Fra Brønshøj til Brønshøj

Andre sider

Besparelser for transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport til og fra opbevaring

Statistik for transport til og fra opbevaring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 25.530 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 25.530 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 5.985 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af transportopgaver. Tallene er baseret på 5.985 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 5.985 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 5.985 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.129 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.