Få 5 tilbud på transport til/fra opbevaring - spar 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.042 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport til og fra opbevaring

Hvis du ønsker at gemme dine overskydende møbler, er et opbevaring facilitet det bedste sted for dig. I et lagerhotel har du ikke blot mulighed for at gemme dine møbler, men også et køretøj. Alle disse lagerenheder er udstyret med den nyeste teknologi og pejer at helt sikkre. I dag er mange af disse opbevaring steder udstyret med klima og fugt kontrol, der minimerer skader på dine ting ved diverse vejrforhold.

Et opbevarings facilitet tilbyder en tryg og sikker løsning til at gemme ekstra møbler indtil du har brug for dem på din bopæl. Den vigtigste ting der skal holdes for øje, før du beslutter dig til at vælge møbelopbevaring er den korrekte indpakning af alle dine ting, så de bevarer den samme form, finish og skønhed, når du bringer dem hjem igen. Mens du pakker dine møbler, så sørg for at pakke dem godt og grundigt ind i plastik for at dække dine møbler. Det ville holde de elementer tørre og forebygge skader gennem fugt. Andre ting at huske på, mens man opbevarer møbler er som følger:

1. Løft tingene fra gulvet på opbevaring stedet ved at sætte noget ind under dem, hvilket sparer den fra oversvømmelser.
2. Dæk møblerne til med noget, der ville holde støvet fra akkumulere.
3. For at optimere brugen af den plads til rådighed, sørg for at sofaer og madrasser står oprejst.
4. Hvis det er muligt, skil alle møbler ad,og opbevar dem separat. Saml dem igen efter du har flyttet dem væk fra opbevaring stedet, til en mere permanent placering .
5. For at beskytte kanter og hjørner, bruge bobleplast.
6. Hold dine spejle og andre kunstværker i oprejst stand og markere dem som skrøbelig.
7. Før du lægger et element i opbevaring, sørg for at de er helt tørre, før du begynder at pakke, da fugt kan føre til vækst af skimmel og kan ødelægge elementet.

Disse følgende ting bør du kigge efter i et opbevaring lagerfacilitet, hvor du planlægger at opbevare dine møbler:

1. Dørene til opbevaring stedet skal være brede, så alle møbler kan passere gennem let uden at blive beskadiget.
2. Væggene mellem forskellige garderobeskabe skal være sikrede mens der under opbevaring.
3. Der bør ikke være noget vand lækage eller skader i anlægget, da fugt vil ødelægge dine møbler.
4. Et klima-kontrolleret lagerfaciliteter ville være bedre, da det forhindrer skader fra klimatiske forhold. Du kan også kontrollere, om det har en affugter.

Mini opbevaring eller opmagasinering er en god måde at lagre alle dine møbler, som du ikke har brug for, eller som du ikke har plads i øjeblikket. Du kan gemme dem i disse enheder og flytte dem når du vil.
Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

894 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for transportopgaver

Flyt Smart
19 april 2019

" Fuldt ud tilfreds med firmaet. Professionelle og søde flyttemænd som gav en rigtig god service.

Fra Frederiksberg til Skanderborg

okebel ivs
15 april 2019

" Vi havde en glimrende flytning med okebel IVS. Hvis der er nogen, der kan pakke en flyttebil, så er det dem. De kommunikerede løbende op til flyttedagen og var flinke og i højt humør hele dagen. Vi vil ikke tøve med at hyre dem en anden gang.

Fra København V til Hundslund

Esbjerg transport
13 april 2019

" God pris. Varerne kom frem uden skader. Lidt lang leveringstid men samlet en god oplevelse.

Fra Bording til Gørlev

Andre sider

Besparelser for transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport til og fra opbevaring

Statistik for transport til og fra opbevaring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 11.806 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 11.806 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 3.145 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af transportopgaver. Tallene er baseret på 3.145 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 3.145 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 3.145 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.