Få 5 tilbud på transport til/fra opbevaring - spar 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 119.574 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 89,7 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport til og fra opbevaring

Hvis du ønsker at gemme dine overskydende møbler, er et opbevaring facilitet det bedste sted for dig. I et lagerhotel har du ikke blot mulighed for at gemme dine møbler, men også et køretøj. Alle disse lagerenheder er udstyret med den nyeste teknologi og pejer at helt sikkre. I dag er mange af disse opbevaring steder udstyret med klima og fugt kontrol, der minimerer skader på dine ting ved diverse vejrforhold.

Et opbevarings facilitet tilbyder en tryg og sikker løsning til at gemme ekstra møbler indtil du har brug for dem på din bopæl. Den vigtigste ting der skal holdes for øje, før du beslutter dig til at vælge møbelopbevaring er den korrekte indpakning af alle dine ting, så de bevarer den samme form, finish og skønhed, når du bringer dem hjem igen. Mens du pakker dine møbler, så sørg for at pakke dem godt og grundigt ind i plastik for at dække dine møbler. Det ville holde de elementer tørre og forebygge skader gennem fugt. Andre ting at huske på, mens man opbevarer møbler er som følger:

1. Løft tingene fra gulvet på opbevaring stedet ved at sætte noget ind under dem, hvilket sparer den fra oversvømmelser.
2. Dæk møblerne til med noget, der ville holde støvet fra akkumulere.
3. For at optimere brugen af den plads til rådighed, sørg for at sofaer og madrasser står oprejst.
4. Hvis det er muligt, skil alle møbler ad,og opbevar dem separat. Saml dem igen efter du har flyttet dem væk fra opbevaring stedet, til en mere permanent placering .
5. For at beskytte kanter og hjørner, bruge bobleplast.
6. Hold dine spejle og andre kunstværker i oprejst stand og markere dem som skrøbelig.
7. Før du lægger et element i opbevaring, sørg for at de er helt tørre, før du begynder at pakke, da fugt kan føre til vækst af skimmel og kan ødelægge elementet.

Disse følgende ting bør du kigge efter i et opbevaring lagerfacilitet, hvor du planlægger at opbevare dine møbler:

1. Dørene til opbevaring stedet skal være brede, så alle møbler kan passere gennem let uden at blive beskadiget.
2. Væggene mellem forskellige garderobeskabe skal være sikrede mens der under opbevaring.
3. Der bør ikke være noget vand lækage eller skader i anlægget, da fugt vil ødelægge dine møbler.
4. Et klima-kontrolleret lagerfaciliteter ville være bedre, da det forhindrer skader fra klimatiske forhold. Du kan også kontrollere, om det har en affugter.

Mini opbevaring eller opmagasinering er en god måde at lagre alle dine møbler, som du ikke har brug for, eller som du ikke har plads i øjeblikket. Du kan gemme dem i disse enheder og flytte dem når du vil.
Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

870 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for transportopgaver

Send den hjem Transport
Idag

" Kan kun varmt anbefale dette firma.. Tidlig tirsdag morgen kl 7 havde vi en aftale ved mit lagerhvor drengede tog fat og fik læsset bilen.. Ind til Østerbro og op til 5 sal med mit læs!! Virkelig godt gået! Tusind tak for hjælpen.. Manglede dog lidt en bekræftelse på mail/sms efter aftalen gik igennem.. Alt godt her fra med de bedste anbefalinger..

Fra Skovlunde til København Ø

Sk-Transport
09 februar 2019

" Bortset fra en misforståelse i forhold til tidspunktet for afhentning af klaveret, har jeg intet at udsætte på firmaet.

Fra Holstebro til Vemb

Sk-Transport
04 februar 2019

" Flinke folk, som yder en god og omhyggelig behandling af møblerne, som skulle flyttes. De havde problemer med planlægningen og aftalen blev flyttet flere gange. Alt i alt ok til prisen.

Fra Middelfart til Ukendt

Andre sider

Besparelser for transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport til og fra opbevaring

Statistik for transport til og fra opbevaring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 11.026 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 11.026 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.973 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af transportopgaver. Tallene er baseret på 2.973 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.973 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.973 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.