Få 5 tilbud på transport til/fra opbevaring - spar 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 186.878 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 135,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Transport til og fra opbevaring

Seneste bedømmelser for transportopgaver

Nielsen Group
Igår

" Jeg havde fornøjelsen af at blive flyttet af Nielsen Group. Foruden at gøre deres job til punkt og prikke med stor tålmodighed og koncentration, så var de utrolig venlige og en fornøjelse at have besøg af. Jeg kan kun give virksomheden mine varmeste anbefalinger.

Fra København Ø til København Ø

Auto flyt Aps
03 september 2023

" Ankom til tiden. Læssede møblerne hurtigt, men forsigtigt. Afleverede på egen hånd i depotrum. Fantastisk service og hjælp.

Fra København Ø til Vejle

Auto flyt Aps
25 august 2023

" Overordnet en god oplevelse - og en meget fin pris. Der var en del forsinkelse grundet trafikale udfordringer, ikke noget firmaet kunne gøre for, men de kunne godt have orienteret os bedre om det.

Fra Valby til Aalborg

Andre sider

Besparelser for transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport til og fra opbevaring

Statistik for transport til og fra opbevaring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 30.969 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 30.969 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 7.679 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af transportopgaver. Tallene er baseret på 7.679 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 7.679 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 7.679 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.279 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.