Få 5 tilbud på transport til/fra opbevaring - spar 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 128.113 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 95,9 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport til og fra opbevaring

Seneste bedømmelser for transportopgaver

COSTA
09 september 2019

" Super fin service. Jeg har ikke noget at sætte en finger på. Meget høflige unge mænd, som passede godt på vores ting. Alle tingene var pænt stablet og spændt fast i lastbilen. Kan helt klart anbefales.

Fra Aarhus N til Ballerup

PTG Flyt
02 september 2019

" 1) Rigtig god telefon service og hurtig afklaring af tvivlspørgsmål og usikkerhed vedr forsikring 2) De sødeste og mest imødekommende unge flyttemænd, der arbejdede effektivt med smil på læben og skøn humor. Det var en virkelig god og tryg oplevelse. Kan kun give varme anbefalinger til kommende kunder !

Fra Kjellerup til Viborg

Sk-Transport
02 september 2019

" Mange tak for hjælpen Jonas. Du var bare så god og sød. Hilsen Betina steenkjær og Casper

Fra København Ø til Silkeborg

Andre sider

Besparelser for transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport til og fra opbevaring

Statistik for transport til og fra opbevaring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 14.356 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 14.356 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 3.678 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af transportopgaver. Tallene er baseret på 3.678 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 3.678 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 3.678 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

944 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.