Få 5 tilbud på transport til/fra opbevaring - spar 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 174.671 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 129,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Transport til og fra opbevaring

Seneste bedømmelser for transportopgaver

Sk-Transport
06 august 2022

" Fik hele tiden besked og nogle rigtig gode unge mennesker som flyttede for os😊 Meget tilfreds

Fra Brabrand til Aarhus C

COSTA
02 august 2022

" Meget dårlig oplevelse, talte meget dårlig dansk, pakkede bilen dårligt mm

Fra Grindsted til Grindsted

Sk-Transport
30 juli 2022

" Super god service og klart det bedste tilbud vi fik. Leverings tidspunkterne rykkede lidt under processen men der var god kommunikation og selve arbejdet blev udført til perfektion med ekstrem høflighed og kundeservice på sinde. Vi har anbefalet dem til alle vi kender der skal bruge et flyttefirma og vi benytter dem helt klart igen 💪🏼

Fra Løkken til København NV

Andre sider

Besparelser for transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport til og fra opbevaring

Statistik for transport til og fra opbevaring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 28.355 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 28.355 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 6.879 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af transportopgaver. Tallene er baseret på 6.879 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 6.879 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 6.879 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.203 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.