Få 5 tilbud på transport til/fra opbevaring - spar 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 191.345 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 139,5 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Transport til og fra opbevaring

Seneste bedømmelser for transportopgaver

Nordic Move
Igår

" Super fin service der gjorde det let for mig.

Fra Frederikssund til Vejby

Bennys transport og montage ApS
05 april 2024

" Hurtig, billig holder aftale. Hjælpsom chaufør

Fra Åbyhøj til København V

Nordic Move
27 marts 2024

" De var flinke og udførte jobbet fint. Men de lagde 300 kroner oveni den aftalte pris da den ene sofa var kommet op. Dette da sofaen havde været svær at få op og de derfor havde brugt længere tid på det. Jeg havde sendt målene på sofaen på forhånd. Prisen var derfor 2000kr

Fra Brøndby til København NV

Andre sider

Besparelser for transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport til og fra opbevaring

Statistik for transport til og fra opbevaring

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 32.206 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 32.206 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 8.045 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke regioner opretter danskerne transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af transportopgaver. Tallene er baseret på 8.045 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 8.045 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 8.045 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.320 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.