Få 5 tilbud på flytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 175.981 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 129,7 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning fra lejlighed eller hus

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger

D&K Transport Group
Igår

" Super kommunikation med kontoret. De rareste flyttefolk, der kom til aftalt tid. Hurtig og omhyggelig nedpakning af møbler og kasser. Samme Top-service ved ankomst til plejehjemmet. Og medarbejdernes samtale med den ældre, med ønsket om hun ville blive rigtig glad for sit nye hjem. Kunne jeg give 100 stjerner, så gjorde jeg det.

Fra Højbjerg til Viby Jylland

D&K Transport Group
09 september 2022

" Rigtig god kundeservice, der holdt fast i deres professionelle vurdering om at jeg skulle have to biler, på trods af min skepsis. De havde selvfølgelig ret, og flytningen gik nemt og fejlfrit. Venligt personale, passede godt på møbler og pakkede dem ind.

Fra Esbjerg V til Ullerslev

Belal transport og rengøring
08 september 2022

" Kan klart anbefale Belal transport. Super fine gutter der gjorde alt hvad der skulle til for at løse opgaven rigtig godt.

Fra Vejle til Vejle

Andre sider

Flytning i København på den lette måde

En flytning i København by er næppe noget, som man glæder sig til, når man tænker på at dine møbler skal ned af trapper, ind i en bil, også ind i din nye bolig, uden at tage skade. Læs om hvad du kan gøre for at gøre oplevelsen mindre stressende.

Hvordan vælger man det rette flyttefirma til sin flytning i Aarhus?

En flytning i Aarhus by kan være anstrengende og farlig for dine ejendele. Her kan du læse om hvordan du gør oplevelsen lidt mindre anstrengende.

7 tips til flytning i Aalborg

Flytning i Aalborg by er kan være en risikabel affære, når man tænker hvor farlig på- og aflæsning kan være. Se tips til hvordan dine dyrbare møbler og ejendele kan komme frem til deres nye adresse i god behold.

Bolig & flytning

Ekstern link

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning fra lejlighed eller hus

Statistik for flytning fra lejlighed eller hus

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 427.342 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 427.342 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter hus- og lejlighedsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter hus- og lejlighedsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 87.029 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne hus- og lejlighedsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af hus- og lejlighedsflytninger. Tallene er baseret på 87.029 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye hus- og lejlighedsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 87.029 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af hus- og lejlighedsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 87.029 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.209 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.