Få 5 tilbud på flytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 140.202 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 108,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning fra lejlighed eller hus

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger

D&K Transport
Idag

" Meget professionelle og omhyggelige med pakning af flyttebilerne samt effektive med ud- og indbæring af flyttegods. Desuden meget venlige og hjælpsomme, kan varmt anbefales.

Fra Esbjerg V til Haderslev

Nordjysk Flytteservice
Idag

" Super god oplevelse. Nemme at kommunikere med, punktlige, fin pris og godt arbejde.

Fra Aarhus C til Aalborg

COSTA
Igår

" Firmaet havde svært ved at bedømme omfanget af flytningen, hvorfor vi endte op med også at have en meget fyldt personbil. Pga manglende danskkundskaber blev der en del forvirring omkring kasser/ting, der skulle i kælderen, og som efterfølgende skulle byttes om.

Fra Kolding til Valby

Andre sider

Flytning i København på den lette måde

En flytning i København by er næppe noget, som man glæder sig til, når man tænker på at dine møbler skal ned af trapper, ind i en bil, også ind i din nye bolig, uden at tage skade. Læs om hvad du kan gøre for at gøre oplevelsen mindre stressende.

Hvordan vælger man det rette flyttefirma til sin flytning i Aarhus?

En flytning i Aarhus by kan være anstrengende og farlig for dine ejendele. Her kan du læse om hvordan du gør oplevelsen lidt mindre anstrengende.

7 tips til flytning i Aalborg

Flytning i Aalborg by er kan være en risikabel affære, når man tænker hvor farlig på- og aflæsning kan være. Se tips til hvordan dine dyrbare møbler og ejendele kan komme frem til deres nye adresse i god behold.

Bolig & flytning

Ekstern link

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning fra lejlighed eller hus

Statistik for flytning fra lejlighed eller hus

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 356.622 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 356.622 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter hus- og lejlighedsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter hus- og lejlighedsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 76.116 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke regioner opretter danskerne hus- og lejlighedsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af hus- og lejlighedsflytninger. Tallene er baseret på 76.116 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye hus- og lejlighedsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 76.116 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af hus- og lejlighedsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 76.116 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.036 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.