Få 5 tilbud på flytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 131.398 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 98,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning fra lejlighed eller hus

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger

Sk-Transport
Idag

" De ankom kl.12.00. De klagede over at kasserne var tunge og mange. Flere ting ,som var i bunden af kasserne, gik i stykker !! Det tog dobbelt så lang tid som forventet, derfor dobbelt så dyrt, og strækningen var 2 km !!

Fra Grenaa til Grenaa

Flytteselskabet
Idag

" Jeg havde en meget negativ oplevelse med dette firma. De brændte mig fuldstændig af dagen de skulle komme og tog ikke mine opkald i 2 timer og kom så med en masse undskyldninger jeg ikke kunne bruge til noget. Ikke nok med det, så havde vi bestemt os for IKKE at aftale en ny dag, men at gå med nogle vi kunne stole på, så efter at have sagt nej nok 4 gange i 1 samtale kun bliver de ved med at ringe og spørge igen og igen i 1 samtale om vi ikke skulle prøve igen, så følte bare at de provokerede mig ved at presse så hårdt på efter jeg havde sagt nej mange gange. De rodede også rundt i det hele hvad der var blevet sagt af hvem. Det er virkelig uprofessionelt at presse så hårdt på en kunde gennem flere samtaler og ikke bare kan forstå et nej! Så må de jo bare møde op eller ringe til mig i første omgang og ikke lade mig vente i over 2 timer...

Fra Sønderborg til Sønderborg

Flyt Smart
Igår

" Jeg har ikke ord for hvor dårlig en behandling jeg fik. På det klokkeslet, hvor flyttebilen skulle være der, rykker jeg selv for ankomst og bliver 10 min senere ringet op af chaufføren, der meddeler at den anden mand er syg, så de kommer desværre ikke. Yilmaz som opgaven er aftalt med flere gange pr tlf og SMS, vil pludselig ikke længere svare sin tlf og kun ved et lykketræf lykkes det chaufføren at skaffe to andre folk til at løfte den aftalte opgave. Dog er de slet ikke sat ind i hvad den går ud på og har derfor for lille bil med, så jeg må flytte over to dage. De to der endte med at komme, var fra 3x3r og de var SÅ fantastiske søde og hjælpsomme. Men de har intet at gøre med det firma jeg hyrede, og som var en katastrofe. Kan på INGEN måde anbefales.

Fra Nivå til København K

Andre sider

Flytning i København på den lette måde

En flytning i København by er næppe noget, som man glæder sig til, når man tænker på at dine møbler skal ned af trapper, ind i en bil, også ind i din nye bolig, uden at tage skade. Læs om hvad du kan gøre for at gøre oplevelsen mindre stressende.

Hvordan vælger man det rette flyttefirma til sin flytning i Aarhus?

En flytning i Aarhus by kan være anstrengende og farlig for dine ejendele. Her kan du læse om hvordan du gør oplevelsen lidt mindre anstrengende.

7 tips til flytning i Aalborg

Flytning i Aalborg by er kan være en risikabel affære, når man tænker hvor farlig på- og aflæsning kan være. Se tips til hvordan dine dyrbare møbler og ejendele kan komme frem til deres nye adresse i god behold.

Bolig & flytning

Ekstern link

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning fra lejlighed eller hus

Statistik for flytning fra lejlighed eller hus

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 330.493 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 330.493 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter hus- og lejlighedsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter hus- og lejlighedsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 72.585 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne hus- og lejlighedsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af hus- og lejlighedsflytninger. Tallene er baseret på 72.585 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye hus- og lejlighedsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 72.585 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af hus- og lejlighedsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 72.585 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

964 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.