Få 5 tilbud på flytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 158.627 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 121,4 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning fra lejlighed eller hus

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger

Forward Service
Idag

" Dybe ridser i møblerne. Jeg er så ked af det.

Fra Roskilde til Roskilde

Flytteraltid
30 juli 2021

" Hurtige og stærke flyttefolk

Fra København N til København N

Nordjysk Flytteservice
30 juli 2021

" Flinke mennesker, og hurtig og lige til tiden…. Men når der kommer til erstatning af ødelagte sager har de mange undskyldninger. En del af mine ting havde fået store dybe riser, min madras havde fået en flænge, mine glashylder til min reol var gået i stykker på trods af at de var pakket ind i bobbelplast. Fik at vide at jeg kunne ikke tillad mig at klage når kommunen betalte flytning og at jeg kunne have fortalt at der var skrøbelig ting med. ( Hvilket jeg gjorde stærkt opmærksom på, har jeg også på sort og hvidt). De indrømmer dog at der har været en skarp genstand i bilen som kunne være skyld i skaderne. Men nægter stadig at give erstatning, og man får derpå at vide at de har ikke tænkt sig at betale for ens gamle brugte ting, dog er de ting der er gået i stykke og riset alt nyt investeret 😱 Jeg vil ikke anbefale det firma til andre der skal flytte, for i får intet hvis jeres ting går i stykker under deres forvaring og ansvar.. i får til gengæld kun problemer og skal evt. igennem retten for at få erstatning 🥺 fandme sørgeligt at tænke på når de reklamere med at de har forsikring på og behandler deres kunder på den måde når uheldet er ude…

Fra Løgumkloster til Hjørring

Andre sider

Flytning i København på den lette måde

En flytning i København by er næppe noget, som man glæder sig til, når man tænker på at dine møbler skal ned af trapper, ind i en bil, også ind i din nye bolig, uden at tage skade. Læs om hvad du kan gøre for at gøre oplevelsen mindre stressende.

Hvordan vælger man det rette flyttefirma til sin flytning i Aarhus?

En flytning i Aarhus by kan være anstrengende og farlig for dine ejendele. Her kan du læse om hvordan du gør oplevelsen lidt mindre anstrengende.

7 tips til flytning i Aalborg

Flytning i Aalborg by er kan være en risikabel affære, når man tænker hvor farlig på- og aflæsning kan være. Se tips til hvordan dine dyrbare møbler og ejendele kan komme frem til deres nye adresse i god behold.

Bolig & flytning

Ekstern link

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning fra lejlighed eller hus

Statistik for flytning fra lejlighed eller hus

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 402.056 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 402.056 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter hus- og lejlighedsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter hus- og lejlighedsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 82.100 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne hus- og lejlighedsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af hus- og lejlighedsflytninger. Tallene er baseret på 82.100 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye hus- og lejlighedsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 82.100 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af hus- og lejlighedsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 82.100 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.121 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.