Få 5 tilbud på flytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 153.215 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 118,5 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning fra lejlighed eller hus

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger

Diwex Flyttefirma
Igår

" Meget fin oplevelse. Meget god kommunikation og svar op til flytningen. Følte mig tryg. Billigt. Holdt tiden. Mine ting blev flyttet godt. Alt i god behold. Mine varmeste anbefalinger.

Fra Gentofte til Gentofte

Flytteraltid
Igår

" Skrækkelig forfærdelig uprofessionelt talentløs. Kom med for lille vogn, selvom vi havde skrevet præcist hvor meget der var og hvad det fyldte, ødelagde vores møbler, kunne ikke finde ud af at få tingene ud af lejligheden, gjorde det sev istedet, iøvrigt uden problemer. Havde ingen værktøj med. Smadret rude i vores nye hus, flytte mand erkender, men har ikke hørt yderligere fra firmaet vedr erstatning trods mange henvendelser, iøvrigt tager de ikke telefonen efter 4 henvendelser. Trist og vi er rigtig kede af det med vores møbler

Fra Valby til Faxe

Vikingeflyt365
14 april 2021

" Hurtig fremme til akut opgave. Flinke og hjælpsom unge mænd.
Det er anden gang på 1år :-) vi bruger firmaet til akut opgave. Vælger helt sikkert igen og anbefaler meget gerne.

Fra Odense C til Odense C

Andre sider

Flytning i København på den lette måde

En flytning i København by er næppe noget, som man glæder sig til, når man tænker på at dine møbler skal ned af trapper, ind i en bil, også ind i din nye bolig, uden at tage skade. Læs om hvad du kan gøre for at gøre oplevelsen mindre stressende.

Hvordan vælger man det rette flyttefirma til sin flytning i Aarhus?

En flytning i Aarhus by kan være anstrengende og farlig for dine ejendele. Her kan du læse om hvordan du gør oplevelsen lidt mindre anstrengende.

7 tips til flytning i Aalborg

Flytning i Aalborg by er kan være en risikabel affære, når man tænker hvor farlig på- og aflæsning kan være. Se tips til hvordan dine dyrbare møbler og ejendele kan komme frem til deres nye adresse i god behold.

Bolig & flytning

Ekstern link

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning fra lejlighed eller hus

Statistik for flytning fra lejlighed eller hus

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 393.097 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 393.097 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter hus- og lejlighedsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter hus- og lejlighedsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 80.644 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne hus- og lejlighedsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af hus- og lejlighedsflytninger. Tallene er baseret på 80.644 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye hus- og lejlighedsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 80.644 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af hus- og lejlighedsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 80.644 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.113 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.