Få 5 tilbud på flytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 183.956 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 134,2 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning fra lejlighed eller hus

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger

Diwex Flyttefirma
06 juni 2023

" Firmaet kom aldrig, selvom vi havde en aftale. De ringede aldrig tilbage eller har undskyldt.

Fra København SV til København SV

D&K Transport Group
01 juni 2023

" Jeg sammnelignede 5 forskellige bud og gik til sidst med D&K som har vist sig at være above and beyond! De viste sig at være alt hvad man har behov for, men samtidig var de i en situation hvor et smykkeskrin var glemt af os og dette ringede de efter vi var fraflyttet og adviseres os om da de også forestod nedpakningen. Skrinet var gemt og glemt og de kunne lige så godt have taget det. Servicen, kulturen og venligheden er helt i top. Fra Anna til de dejlige mennesker der hjalp os med at flytte 145m2 fra Århus til nord for København i 2 store lastvogne af 4 mand. Simpelthen professionelt!

Fra Mårslet til Holte

D&K Transport Group
27 maj 2023

" Kan kun sige gode ting om flytningen , kom til tiden og ingen skader så helt perfekt . Jeg vil gerne anbefale dem til andre , og så til en fair pris kontra andre firmaer 👍👍🙂.

Fra Silkeborg til Them

Andre sider

Flytning i København på den lette måde

En flytning i København by er næppe noget, som man glæder sig til, når man tænker på at dine møbler skal ned af trapper, ind i en bil, også ind i din nye bolig, uden at tage skade. Læs om hvad du kan gøre for at gøre oplevelsen mindre stressende.

Hvordan vælger man det rette flyttefirma til sin flytning i Aarhus?

En flytning i Aarhus by kan være anstrengende og farlig for dine ejendele. Her kan du læse om hvordan du gør oplevelsen lidt mindre anstrengende.

7 tips til flytning i Aalborg

Flytning i Aalborg by er kan være en risikabel affære, når man tænker hvor farlig på- og aflæsning kan være. Se tips til hvordan dine dyrbare møbler og ejendele kan komme frem til deres nye adresse i god behold.

Bolig & flytning

Ekstern link

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning fra lejlighed eller hus

Statistik for flytning fra lejlighed eller hus

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 440.039 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 440.039 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter hus- og lejlighedsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter hus- og lejlighedsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 89.372 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne hus- og lejlighedsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af hus- og lejlighedsflytninger. Tallene er baseret på 89.372 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye hus- og lejlighedsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 89.372 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af hus- og lejlighedsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 89.372 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.260 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.