Få 5 tilbud på flytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 129.651 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 97,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flytning fra lejlighed eller hus

Seneste bedømmelser for hus- og lejlighedsflytninger

Himmerlands Flytteforretning
Igår

" Vi har haft en super god oplevelse med flyttefirmaet og flyttefolkene. Tak til det fantastiske flytte-team, som kom med godt humør og professionel ekspertise. Vi vil til enhver tid anbefale Himmerlands Flytteforretning.

Fra Charlottenlund til Knebel

Flyttekompagniet
15 oktober 2019

" Vi skulle flytte fra indre by i Ålborg til København, midt i oktober, altså i går, så vi ville bestilte en flyttemand til denne flytning. De kom præcis som aftalt og var ekstremt søde, høflige og sidst men ikke mindst enormt ansvarlige! Det tog os godt nok hele dagen til at flytningen var overstået, især når der var en del trapper som vi skulle ned fra i Ålborg, så vi var først færdige om aftenen, men jeg tvivler på at sådan en opgave kunne være løst hurtigere end det, da der også er en del kørsel involveret i det. Jeg følte mig tilpas med en fast pris inklusiv benzin og bro udgifter, som de specificerede så godt i tilbuddet som jeg fik fra dem - noget som gjorde oplevelsen lidt bedre, da det var dejligt med noget sindsro i så stressfuld en periode som en flytteprocess kan være. Da vi kom til København gik alt som smurt, alt var intakt og de organiserede vores møbler og kasser i lejligheden hvor vi ønskede det, noget som de også havde informeret os om at de ville gøre på forhånd. Prisen vi fik fra dem var en rigtig god pris, og jeg kan erklære mig selv fuldt tilfreds, så jeg siger tak herfra og vil sørge for at anbefale jer til venner og familie.

Fra Aalborg til København NV

COSTA
15 oktober 2019

" Meget dygtige og meget effektive. Den varmeste anbefaling herfra.

Fra Klarup til Klarup

Andre sider

Flytning i København på den lette måde

En flytning i København by er næppe noget, som man glæder sig til, når man tænker på at dine møbler skal ned af trapper, ind i en bil, også ind i din nye bolig, uden at tage skade. Læs om hvad du kan gøre for at gøre oplevelsen mindre stressende.

Hvordan vælger man det rette flyttefirma til sin flytning i Aarhus?

En flytning i Aarhus by kan være anstrengende og farlig for dine ejendele. Her kan du læse om hvordan du gør oplevelsen lidt mindre anstrengende.

7 tips til flytning i Aalborg

Flytning i Aalborg by er kan være en risikabel affære, når man tænker hvor farlig på- og aflæsning kan være. Se tips til hvordan dine dyrbare møbler og ejendele kan komme frem til deres nye adresse i god behold.

Bolig & flytning

Ekstern link

Besparelser for hus- og lejlighedsflytninger

Top flyttefirmaer inden for flytning fra lejlighed eller hus

Statistik for flytning fra lejlighed eller hus

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 325.658 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for hus- og lejlighedsflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 325.658 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter hus- og lejlighedsflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter hus- og lejlighedsflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 71.884 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne hus- og lejlighedsflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af hus- og lejlighedsflytninger. Tallene er baseret på 71.884 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye hus- og lejlighedsflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 71.884 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver hus- og lejlighedsflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af hus- og lejlighedsflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 71.884 hus- og lejlighedsflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

947 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.