Få 5 tilbud på klaverflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 142.228 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 110,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Klaverflytning

Seneste bedømmelser for klaverflytninger

Totalflyt ApS
12 august 2020

" Super professionelt og meget omhyggelige folk der har fuldstændig styr på håndteringen af et flygel. Nem og hurtig aftale omkring tid og sted.

Fra Sakskøbing til Idestrup

Tofts Transport
12 august 2020

" God service men ringe kommunikation da de kom senere end aftalt og ikke gav besked.

Fra Faxe Ladeplads til Nakskov

AXELGAARD
07 august 2020

" Overordentlig positiv oplevelse. God kommunikation, hurtig levering, god pris og meget høj service. Vil klart anbefale Axelgård.

Fra Middelfart til Årslev

Andre sider

Flytning af klaver på den sikre måde

Flytning af klaver kan både være en risikabel og dyr fornøjelse. Læs mere om hvordan du kan transportere din dyrebare klaver hurtigst og uden skader.

Besparelser for klaverflytninger

besparelse Sparet 600 kr
Flytning af klaver i Odense M
Igår
besparelse Sparet 500 kr
Flytning af klaver i Horsens
12 august 2020

Top flyttefirmaer inden for klaverflytning

Statistik for klaverflytning

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for klaverflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 33.571 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for klaverflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 33.571 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter klaverflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter klaverflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 13.569 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke regioner opretter danskerne klaverflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af klaverflytninger. Tallene er baseret på 13.569 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver klaverflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye klaverflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 13.569 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver klaverflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af klaverflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 13.569 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.046 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.