Få 5 tilbud på klaverflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 172.955 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 128,2 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Klaverflytning

Seneste bedømmelser for klaverflytninger

Dps
14 juni 2022

" Har ridset klaveret på fronten og måtte hente en 3. mand da to mænd ikke kunne få det sikkert ned af trappen. En ekstra mand kostede 800kr. Jeg fik det så til 400kr ekstra og så ikke anden mulighed, trods fast pris, da klaveret stod udenfor på trappens rapos, og jeg var nervøs for det kom til at stå derude, da de kørte fra det. Men kom så tilbage efter 1,5 time. Så efter 3,5 time kom de og satte det hos min søster, det bor i samme by.

Fra Haslev til Haslev

Diwex Flyttefirma
10 juni 2022

" Hurtig og effektiv. Kan godt anbefales!

Fra Kongens Lyngby til København NV

Diwex Flyttefirma
04 juni 2022

" Rigtigt god oplevelse med dem

Fra Valby til Nykøbing Sj

Andre sider

Flytning af klaver på den sikre måde

Flytning af klaver kan både være en risikabel og dyr fornøjelse. Læs mere om hvordan du kan transportere din dyrebare klaver hurtigst og uden skader.

Besparelser for klaverflytninger

Top flyttefirmaer inden for klaverflytning

Statistik for klaverflytning

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for klaverflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 40.450 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for klaverflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 40.450 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter klaverflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter klaverflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 15.828 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne klaverflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af klaverflytninger. Tallene er baseret på 15.828 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver klaverflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye klaverflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 15.828 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver klaverflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af klaverflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 15.828 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.193 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.