Få 5 tilbud på klaverflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 131.398 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 98,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Klaverflytning

Seneste bedømmelser for klaverflytninger

FlexflytTransport
Idag

" Super tilfreds med det udførte arbejde

Fra Greve til Greve

Flytte-Fætteren
Igår

" Kom til tiden , venlige , høflige gode at kommunikere med . Passede på vores ting . Rart og trygt . Virkelig til at anbefale

Fra Brønshøj til Roskilde

Sk Transportservice
04 december 2019

" god oplevelse, og derfor vil jeg gerne have et nyt tilbud, til at flytte det resterende fra huset incl depot opbevaring, hvis I har dette ?

Fra Kolding til Lunderskov

Andre sider

Flytning af klaver på den sikre måde

Flytning af klaver kan både være en risikabel og dyr fornøjelse. Læs mere om hvordan du kan transportere din dyrebare klaver hurtigst og uden skader.

Besparelser for klaverflytninger

besparelse Sparet 2.200 kr
Flytning af klaver i Aarhus C
Idag
besparelse Sparet 2.999 kr
Flytning af klaver i Haderslev
04 december 2019

Top flyttefirmaer inden for klaverflytning

Statistik for klaverflytning

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for klaverflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 30.899 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for klaverflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 30.899 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter klaverflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter klaverflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 12.732 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne klaverflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af klaverflytninger. Tallene er baseret på 12.732 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver klaverflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye klaverflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 12.732 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver klaverflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af klaverflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 12.732 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

964 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.