Få 5 tilbud på klaverflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 162.295 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 123,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Klaverflytning

Seneste bedømmelser for klaverflytninger

City Movers
07 oktober 2021

" De tre flyttemænd der kom ud til mig virkede meget erfarne og kompetente. Mit tunge klaver blev flyttet uden skader. Eneste irritationsfaktor car punktlighed. Med en forsinkelse på mere end 4 timer (som angiveligt var fordi deres chef havde pålagt dem flere uforudsete opgaver end planlagt)

Fra Skovlunde til Måløv

Rc Flyt&Transport
07 oktober 2021

" På grund af sygdom manglede firmaet en medarbejder og kunne ikke komme til den aftalte tid. Kommunikationen hele vejen også omkring denne situation var super, så udfordring blev løst hurtigt. Arbejdet blev udført rigtig fint, selvom det var åbenbart, at det ikke var den oprindelig planlagte team.

Fra Charlottenlund til København Ø

Sk-Transport
03 oktober 2021

" Desværre en enormt dårlig oplevelse for mig at få flyttet et klaver med SK-Transport, idet de pådrog klaveret en skade under flytningen som kostede over 6000 kr i reparation. "Jonas" informerer at de af uransaglige årsager ønsker at gå udenom det forsikringsselskab de angiveligt skulle have, men vedkender at de har pådraget klaveret skader. De har lovet gentagne gange at betale for reparationen, men har altid en undskyldning for hvorfor det alligevel ikke er gået igennem. Nu svarer de ikke længere på henvendelser. Derudover beder de om afregning via mobilepay til et privatnummer. Kontakter man vedkommende med nummeret, påstår han at han intet kender til SK trasport, men jeg er imidlertid blevet kontaktet af "Jonas" fra samme nummer. Endeligt udleverer de ingen kvittering for betaling, på trods af gentagne løfter om at kvitteringen er på vej. Man kan ikke andet end at få en dårlig fornemmelse med et firma, som kun ønsker kontant afregning eller betaling via mobilepay til et privat nummer uden udlevering af kvittering, og man kunne da også få en fornemmelse af, at de ikke har nogen forsikring, på trods af hvad der står her på siden. Denne dårlige anmeldelse kunne have været undgået, hvis de i det mindste havde samarbejdet om at finde en løsning på problemet. Samlet set har deres flytning kostede mig 8300 kr. - Så der har da i hvert fald ikke været nogle penge sparet, og jeg ønsker ikke for andre kunder, at de skal have samme dårlige oplevelse.

Fra Hjørring til Hobro

Andre sider

Flytning af klaver på den sikre måde

Flytning af klaver kan både være en risikabel og dyr fornøjelse. Læs mere om hvordan du kan transportere din dyrebare klaver hurtigst og uden skader.

Besparelser for klaverflytninger

besparelse Sparet 500 kr
Flygel transport fra Rødovre til Frederikssund
06 oktober 2021
besparelse Sparet 890 kr
Transport af flygel fra Hobro til Mariager
06 oktober 2021
besparelse Sparet 500 kr
Klaverflytning fra København N til Højby
28 september 2021

Top flyttefirmaer inden for klaverflytning

Statistik for klaverflytning

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for klaverflytninger fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 38.754 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for klaverflytninger fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 38.754 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter klaverflytninger mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter klaverflytninger mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 15.078 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne klaverflytninger?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af klaverflytninger. Tallene er baseret på 15.078 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver klaverflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye klaverflytninger bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 15.078 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver klaverflytninger udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af klaverflytninger i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 15.078 klaverflytninger, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.138 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.