Spar 50% på klaverflytning - få 5 tilbud

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.373 andre danskere
 • Nemt, hurtigt og gratis
 • Vores kunder har sparet 91,5 mio. kr
 • Flyttemænd i hele landet
 • trustpilot
 • e-handelsfonden

Flytning af klaver på den sikre måde

Dit klaver er et af de mest værdifulde og dyre musikinstrumenter. Hvis du planlægger at flytte dette musikinstrument til et andet rum eller til en anden adresse, kræver det erfarne flyttemænd. Da klaveret er stort og skrøbeligt, er flytning af klaver en meget delikat opgave. Man må ikke behandle klaveret som et gammelt møbel.

Da der er mange risici involveret, mens du flytter dette instrument, må du ikke risikere at det går i stykker, ved at overlade det til en uerfaren amatør. Det er heller ikke særlig smart at tage risikoen selv, ved at udføre en klaverflytning på egen hånd. Det er slet ikke så let endda at rulle dit piano på hjul og du risikerer at komme slemt til skade undervejs. For de fleste klaver ejere, er deres klaver en af de mest værdsatte besiddelser og en klaverflytning uden skader har typisk den højeste prioritet. Hvis du overvejer at flytte dit klaver, ville den rette fremgangsmåde være at hyre et flyttefirma og ikke at forsøge at gøre tingene på egen hånd.

Et klaver eller flygel er ganske tung flytning af klaver, uden pådragelse af personskader og eller skader på klaver, kræver erfaring og i visse tilfælde særligt udstyr. Dette er grunden til, at en flytteforretning typisk er det bedste bud, når klaverflytningen skal klares. Hvis du ønsker at flytte pianoet til et andet rum - så det kan ske ved at du inviterer en gruppe venner til at hjælpe din med flytning af klaver. Men du bør under ingen omstændigheder forsøge at udføre klaverflytning alene, da der er for mange risici ved at klare det på egen hånd.

Flyttefirmaer, som tager sig af flytning af klaver, piano, pianette, flygel, orgel, kirkeorgel, el-orgel eller trædeorgel, kan vise sig at være det perfekte valg til at transportere dit musikinstrument. Selvom deres tjenester vil synes dyre, kan det vise sig at være en god investering, når alternativet er at skade dit klaver. Der er tale om et instrument, der omfatter mange fine og skrøbelige dele, som har en stor indflydelse på hvordan lyden er, når man spiller på det. Derfor er det meget vigtigt for dig at hyre nogle professionelle til din klaverflytning.

Ansættelse af et professionelt flyttefirma til at udføre klaverflytning vil både spare dig tid, penge samt sørge for at dit unikke i instrumentet kommer frem helskindet. Før du hyrer det pågældende firma, er der nogle grundlæggende punkter, som der skal være styr på, inden en flytningen af klaveret påbegyndes:
 • Tjek firmaet, og undersøg hvor mange års erfaring de har med flytning af klaver
 • Sørg for at finde ud af, om de har det rette udstyr til flytte dit flygel
 • Kontroller, om virksomheden beskæftiger erfarne arbejdere
 • Tjek om de har vognmandsstilladelse
 • Få en liste over deres tidligere kunder, og kontakt nogle af dem
 • Kontroller og sammenligne deres priser i forhold til andre, der også kan klare en flytning af klaver
 • Tjek deres forsikring og find ud af om den dækker, såfremt dit piano kommer til skade under transporten
 • Hvilken transportform vil de vælge, hvis instrumentet skal flyttes over landegrænsen?
 • Sørg for at finde ud af, om virksomheden tilbyder eventuelle tilbagebetalinger, hvis instrumentet er beskadiget under din klaverflytning, f.eks. under lastning og losning
De ovenfor anførte punkter vil hjælpe dig med at finde hvilket firma du skal hyre til din flytning af piano. Hvis musik instrumentet ikke er flyttet med yderste omhu, så er det ikke sikkert, at det kommer frem uden skader, med store tab som følge af udgifter til restaurering. Selvom dit klaver kan repareres, vil den oprindelige finish og tuning af instrumentet vil aldrig blive genoprettet, når det er blevet beskadiget under klavertransport. Det er derfor vigtigt at du undgå en sådan situation er det yderst tilrådeligt for dig at hyre erfarne flyttemænd.