Få 5 tilbud på transport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 186.878 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 135,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Transport af diverse ting

Seneste bedømmelser for transportopgaver

Auto flyt Aps
13 september 2023

" Et meget dårligt firma som vi aldrig vil anbefale til andre. Vi havde en aftale, men så dem aldrig. Prøvede at ringe men ingen tog telefonen. Advarsel brug dem aldrig

Fra Brønderslev til Brønderslev

Nielsen Group
05 september 2023

" De var super søde og god hjælp. Dog var de meget forsinket.

Fra København K til Kongens Lyngby

Døgnflyt & Logistik APS
06 maj 2023

" Fra start til slut en helt igennem fantastisk fin oplevelse. Indlevelsesevne, lune og humor og ikke mindst en kommunikation og venlighed, service og hjælpsomhed vi aldrig har set magen til. Jeg tror ikke der findes ord for hvor befriende tillid vi oplevede ved at være i Døgnflyts hænder. Uvurderlig på alle måde. Virkelig søde og sjældent fine mennesker som flyttefolk der varmt anbefales. En sjælden perle af en oplevelse at flytte med Døgnflyt og Logistik APS.

Fra København V til København Ø

Andre sider

Transport af dyr

Ekstern link

Besparelser for transportopgaver

Top flyttefirmaer inden for transport af diverse ting

Statistik for transport af diverse ting

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 5.665 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for transportopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 5.665 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter transportopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter transportopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.894 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne transportopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af transportopgaver. Tallene er baseret på 2.894 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye transportopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.894 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver transportopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af transportopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.894 transportopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.279 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.