Få 5 tilbud på møbeltransport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 174.671 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 129,0 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Møbeltransport

Seneste bedømmelser for møbeltransporter

COSTA
08 august 2022

" Tak for samarbejdet

Fra Aarhus C til Højby

E.K.D
02 august 2022

" Rigtig god service, Er rigtig glad for den gode kommunikation da det er første gang jeg gør mig brug af et fragtfirma. Vil helt sikker anbefalede det videre og bruge denne tjeneste igen.

Fra Brøndby Strand til Hammel

FlexflytTransport
01 august 2022

" De bedste og hjælpsomme drenge.

Fra Espergærde til Espergærde

Andre sider

Find professionelt flyttefirma til transport af møbler

Transport af møbler kan virke uoverkommelig, medmindre man gør det på den rigtige måde. Vi giver dig tips til at løse opgaven så du undgår uheld, stress og jag.

Besparelser for møbeltransporter

Top flyttefirmaer inden for møbeltransport

Statistik for møbeltransport

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for møbeltransporter fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 90.713 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for møbeltransporter fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 90.713 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter møbeltransporter mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter møbeltransporter mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 27.233 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne møbeltransporter?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af møbeltransporter. Tallene er baseret på 27.233 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver møbeltransporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye møbeltransporter bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 27.233 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver møbeltransporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af møbeltransporter i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 27.233 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.203 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.