Få 5 tilbud på møbeltransport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 140.611 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 108,9 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Møbeltransport

Seneste bedømmelser for møbeltransporter

Hercules
07 juli 2020

" Top klasse

Fra København N til København N

Sk-Transport
05 juli 2020

" Godt arbejde og meget profesionelle

Fra Gram til Skovlunde

HarisP
05 juli 2020

" Haris og hans medhjælpere løste opgaven meget tilfredsstillende!

Fra Højbjerg til Højbjerg

Andre sider

Find professionelt flyttefirma til transport af møbler

Transport af møbler kan virke uoverkommelig, medmindre man gør det på den rigtige måde. Vi giver dig tips til at løse opgaven så du undgår uheld, stress og jag.

Besparelser for møbeltransporter

Top flyttefirmaer inden for møbeltransport

Statistik for møbeltransport

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for møbeltransporter fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 65.078 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for møbeltransporter fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 65.078 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter møbeltransporter mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter møbeltransporter mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 19.892 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke regioner opretter danskerne møbeltransporter?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af møbeltransporter. Tallene er baseret på 19.892 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver møbeltransporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye møbeltransporter bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 19.892 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver møbeltransporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af møbeltransporter i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 19.892 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

1.037 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.