Få 5 tilbud på møbeltransport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 131.398 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 98,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Møbeltransport

Seneste bedømmelser for møbeltransporter

Flytte-Fætteren
04 december 2019

" Mickey og partneren var rigtige søde og flyttede faktisk flere ting end først aftalt (til samme pris!), da jeg har glemt at skrive det. Årsagen til, at de ikke får 5 stjerner er, at der har været afslag to steder på mit Børge Mogensen skab og en ret stor ridse i plankegulvet (heldigvis i den lejlighed jeg flyttede fra).

Fra Brønshøj til Brønshøj

Sk-Transport
04 december 2019

" Er god oplevelse. To flinke unge mennesker, bomstærke og meget høflige. Jeg var imponeret af hvor tunge ting de kunne håndterer. Helt igennem tilfreds.

Fra Horsens til Horsens

COSTA
20 november 2019

" De to gutter fra COSTA tog bare fat og passede rigtig godt på vores ting. God oplevelse og jeg anbefaler gerne COSTA.

Fra Brande til Vejle

Andre sider

Find professionelt flyttefirma til transport af møbler

Transport af møbler kan virke uoverkommelig, medmindre man gør det på den rigtige måde. Vi giver dig tips til at løse opgaven så du undgår uheld, stress og jag.

Besparelser for møbeltransporter

Top flyttefirmaer inden for møbeltransport

Statistik for møbeltransport

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for møbeltransporter fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 57.162 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for møbeltransporter fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 57.162 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter møbeltransporter mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter møbeltransporter mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 17.967 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne møbeltransporter?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af møbeltransporter. Tallene er baseret på 17.967 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver møbeltransporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye møbeltransporter bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 17.967 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver møbeltransporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af møbeltransporter i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 17.967 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

964 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.