Få 5 tilbud på møbeltransport - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.042 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,3 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Møbeltransport

Du har sikkert hørt det mange gange før: Hvad enten du skal flytte rundt om hjørnet eller til en helt anden by, er møbeltransport ofte hårdt og uoverskueligt. Det indebærer et stort ansvar og nøje organisering, der starter lang tid før flyttedagen.

Der findes mange flyttefirmaer, der hjælper med både møbelflytning inden for den samme by og mellem to byer. Der findes også mange modige sjæle, der påtager sig opgaven selv, hvilket også sagtens kan lade sig gøre, hvis du er velforberedt.

Hvis du, eller nogen du kender, skal organisere en møbeltransport, kan I benytte jer af følgende råd for at finde ud af, hvad processen indebærer, og for at komme godt i gang uden hjælp fra et flyttefirma. Når alt kommer til alt, kan I klare opgaven mindst lige så godt, som de kan.

Organisering er afgørende
Det kan virke indlysende, men nøje organisering og planlægning af møbeltransport er særdeles vigtige elementer i en vellykket flytning. Det er uundgåeligt, at der sker fejl eller misforståelser under forløbet, og det er derfor en fordel, at du er klar til at håndtere dem, når de opstår. Du kan dog godt undgå, at disse små uheld bliver større ved at være velorganiseret, hvilket generelt vil gøre din flytteproces lettere.

Denne form for organisering begynder, så snart du begynder at pakke. Sørg for, at dine ejendele er tydeligt forsynet med mærker på flyttekasserne, og sørg også for at lave en liste over dine ting, så alt ender, hvor det skal. Denne tjekliste bør organiseres efter, hvornår du har brug for hvilke ting. Du gør din møbeltransport lettere for dig selv ved at pakke de ting i kasser, som du ikke har brug for til hverdag, før du pakker dem, du bruger ofte. Hvis du pakker hurtigt, effektivt og i god tid inden flyttedagen, er du på rette vej.

Beregning af plads
Når det er tid til at læsse dine ting på flyttebilen, gælder det om at bruge pladsen til din fordel. Tænk på det som et puslespil: Jo flere ting, du kan få til at passe sammen, desto lettere bliver resten af processen.

Husk at pakke skrøbelige ting ind i noget blødt, inden du kommer dem i kasser, og sørg for, at dine møbler står så fast som muligt i flyttebilen under din møbeltransport, så du bedst muligt undgår, at dine ting tager skade. Det kan ikke undgås, at tingene i bilen flytter lidt på sig under din møbeltransport, så gør dit bedste for at sikre, at dine ting er intakte, når du skal pakke dem ud i dit nye hjem.

Vigtigheden af mærkater
Mærkater er vigtige under enhver Husk at pakke skrøbelige ting ind i noget blødt, inden du kommer dem i kasser, og sørg for, at dine møbler står så fast som muligt i flyttebilen under din møbeltransport, så du bedst muligt undgår, at dine ting tager skade. Det kan ikke undgås, at tingene i bilen flytter lidt på sig under din møbeltransport, så gør dit bedste for at sikre, at dine ting er intakte, når du skal pakke dem ud i dit nye hjem, da dine ting er meget lettere at finde, når de placeres sammen med lignende genstande, og når du tydeligt markerer, hvad det er, eller hvilket rum de hører til.

Glem ikke de praktiske ting. En flytning er ikke kun en fysisk proces – det er en stor ændring i dit liv, som medfører en række opgaver, som du måske kan komme til at glemme.

Husk at give forsyningsværkerne besked om flytningen og at melde din flytning til folkeregistret, så snart du kender datoen for flytningen (og senest 5 dage efter, at du har skiftet adresse). Du bør også sende flyttekort til dine venner, kollegaer og familiemedlemmer, så vigtige oplysninger ikke bliver væk i posten. Disse opgaver udgør blot få af de ting, du skal huske på, når du skal flytte, så prøv at organisere alting ved at skrive lister og tjekke opgaverne af, efterhånden som du løser dem. På den måde vil du få en følelse af lettelse, hver gang du når et mål, og du minimerer risikoen for, at du glemmer noget.

Dobbelttjek, før du går
Før du forlader dit hjem sidste gang, er det en god idé at gå gennem huset og tjekke alting efter: Kig i skuffer, skabe og bag ved døre for at sikre dig, at du ikke efterlader noget. Om ikke andet vil sådan en lille runde give dig ro i sindet.

Så snart din møbeltransport er overstået, bør du stille kasser og møbler i de korrekte rum. En lille opgave som denne vil gøre det hele meget mere overskueligt for dig, når du skal pakke ud, for så behøver du ikke at søge hele huset igennem efter den kasse, der hører til køkkenet, for så at finde den i badeværelset.

Husk at bruge god tid på at pakke ud. Pak de ting ud først, du bruger dagligt, som f.eks. tøj, toiletsager og køkkenudstyr nok til, at du kan lave lidt mad. Du har i hvert fald fortjent at slappe godt af oven på din flytning.

Held og lykke med dit nye hjem.
Flyttefirmaer på Servicebyen
flyttefirmaer

894 godkendte flyttefirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for møbeltransporter

Flyttemanden k-bach
19 april 2019

" De ødelagde min sofa og vil ikke stå ved det

Fra Albertslund til Smørum

Tofts Transport
17 april 2019

" Jeg har været meget glad for hurtig og professionel hjælp. Kan varmt anbefales.

Fra Roskilde til Aalborg

Dansk Flytte Kompagni
14 april 2019

" Fantastisk service hele vejen igennem og skarp på prisen!

Fra Frederiksberg C til Frederiksberg

Andre sider

Find professionelt flyttefirma til transport af møbler

Transport af møbler kan virke uoverkommelig, medmindre man gør det på den rigtige måde. Vi giver dig tips til at løse opgaven så du undgår uheld, stress og jag.

Besparelser for møbeltransporter

Top flyttefirmaer inden for møbeltransport

Statistik for møbeltransport

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for møbeltransporter fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 50.461 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for møbeltransporter fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 50.461 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter møbeltransporter mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter møbeltransporter mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 16.166 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne møbeltransporter?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af møbeltransporter. Tallene er baseret på 16.166 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver møbeltransporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye møbeltransporter bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 16.166 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver møbeltransporter udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af møbeltransporter i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 16.166 møbeltransporter, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.