Få 5 tilbud fra fotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 122.042 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 91,3 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Boudoir (frække billeder)

Ordet lyder sexet… gør ikke det? Denne historie handler om sensualitet - og om at fremhæve dit sex-appeal på en af de bedste og vigtigste dage i dit liv, nemlig din bryllupsdag.

Det er nok ikke alle som ville tænke ”sexet” og ”bryllup” i samme tanke. Selvfølgelig er der altid den tillokkende bryllupsrejse og forventningsglæden ved alt det der venter. Men lad mig forklare nærmere:

Din bryllupsdag er den dag hvor du skal se ud og føle dig aller smukkest. Du sandsynligvis har ventet i måneder, endda år på at denne dag skulle komme, og forberedt alt så omhyggeligt som muligt ned til mindste intime detalje. Så er øjeblikket endeligt kommet. Her er det, og du har ligget i sengen i timevis og ventet på det blev lyst udenfor, så du kan begynde at gøre dig klar. Dette er en naturlig start for en fantastisk og sjov oplevelse som kan blive endnu bedre ved hjælp af en boudoir fotograf.

Det lyder sexet, fordi det er. Boudoir kommer fra fransk og henviser til en kvindes påklædningsværelse, soveværelse, eller private stue - som alle kan føre til tanker af smukke ting: den søde duft, den milde belysning, stilheden, og kvinden indenfor der forbereder sig på noget vidunderligt, der skal ske.

Boudoir fotografering finder sted i privatlivets fred i dit hjem, dit soveværelse, eller i fotografens studie – det er op til dig hvor en boudoir fotograf tager billederne. Det kan tage mange former, afhængigt af komfortniveau eller personlighed. Gør det legende, lummert, subtilt eller genert, eller bare lade det ske. Det kan ske dage eller uger før bryllupsdagen, i din brudekjole, undertøj eller helt uden tøj, helt nøgent. Eller, kan det ske på selve bryllupsdagen, lige før stress og jag begynder. Fotografen kan nøjes med at tage billeder af dig eller du kan vælge at få brudgommen med også. Det kan være hvilket som helst niveau, placering og stil, der passer dig. Dette er en gave til din mand, hvor du viser dig selv fra din bedste og sexede side og samtidig skabe vidunderlige billeder I kan nyde sammen resten af jeres liv - det kan en boudoir fotograf gøre til virkelighed.

Hovedformålet med denne form for fotografering er at fejre kvindelighed og at slippe sensualitet løs i enhver kvinde. Desuden er boudoir fotografering den perfekte mulighed for en kvinde at opdage og føle hendes egen sensualitet. Således er det en unik intimfotografering, der udløser hver eneste nuance af kvindelighed hos kvinder.

Der er mange professionelle studier rundt i Europa, specielt i London, der specialiserer sig i sådanne fotografering. Faktisk tilbyder disse studier en bred vifte af pakker for kvinder at vælge imellem. Hver af disse studier har til hensigt at levere den bedste boudoir erfaring enhver kvinde kan drømme om. Desuden er forskellige sensuelle indstillinger og miljøer skabt for at imødekomme særlige behov og præferencer for kvinder. Boudoir fotografering henvender sig til kvinder i alle aldre, former og størrelser. Som sådan er der ingen praktisk grund til, hvorfor en kvinde ikke kunne have sin egen boudoir oplevelse
Fotografer på Servicebyen
fotografer

304 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for boudoiropgaver

Fotograf83
22 januar 2018

" Jeg var meget tilfreds med min oplevelse. Han kom hjem til mig i privaten og havde styr på det hele. Fik billederne tilbage hurtigt og var meget glad for resultatet.

Fotomike
19 juni 2017

" Fotomike har et super serviceniveau!

Fotograf Erling Jørgensen
04 juni 2015

" Jeg fik et godt tilbud på et boudoirfoto. Super godt resultat , på et tre-i-et billede jeg ikke helt selv havde "tænkt"- Glæder mig til at modtage det sidste foto.

Andre sider

Boudoirfotografi

Ekstern link

Besparelser for boudoiropgaver

besparelse Sparet 500 kr
Nøgenfotografering Vipperød
15 november 2018
besparelse Sparet 850 kr
Nøgenfotografering med fotoalbum i Valby
04 januar 2018
besparelse Sparet 2.500 kr
Nøgenfotograf med online fotoalbum i Risskov
09 oktober 2015

Top fotografer inden for boudoir (frække billeder)

Statistik for boudoir (frække billeder)

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for boudoiropgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 1.284 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for boudoiropgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 1.284 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter boudoiropgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter boudoiropgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 353 boudoiropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne boudoiropgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af boudoiropgaver. Tallene er baseret på 353 boudoiropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver boudoiropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye boudoiropgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 353 boudoiropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver boudoiropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af boudoiropgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 353 boudoiropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.