Få 5 tilbud fra lokale fotografer

Gratis og uforpligtende. Gør som 178.401 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 131,1 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Fotograf

Fotografer på Servicebyen
fotografer

337 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for fotografopgaver

Krebs | SELSKABSFOTO
11 november 2022

" Vi var så heldige at finde Kenneth da vi var allermest presset. Vi har fået en super behandling, der var ro i maven fra første samtale. Under brylluppet er der lavet både video og billeder. Vi har nu fået både videoen og billeder og er fuldt ud tilfreds. Kvaliteten er virkelig god. Kan anbefale alle at få et samarbejde med Kenneth

WicklowPhotography
09 november 2022

" Jørgen er særdeles professionel og tager sig tid, er omhyggelig og lægger en oprigtig interesse i kundens præferencer. Dertil mødte kvaliteten af billeder mine forventninger. Jeg kan kun varmt anbefale at få foretaget sin fotografering her.

Fjordfoto
05 november 2022

" Det var en dejlig fotografering med Terumi, og vil gerne fotograferes af hende næste gang der skal tages billeder af familien. Kan varmt anbefale Terumi 😊

Andre sider

Fotografer fra hele landet

Vigtige ting at overveje, når du vælger en fotograf

Besparelser for fotografopgaver

besparelse Sparet 900 kr
Børnefotograf med fotoalbum Humlebæk
24 november 2022
besparelse Sparet 1.200 kr
Fotograf til bryllup med online fotoalbum Aalborg
05 november 2022
besparelse Sparet 1.500 kr
Familiefotografering med online fotoalbum Måløv
29 oktober 2022

Top fotografer

Statistik for fotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for fotografopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 33.522 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for fotografopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 33.522 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter fotografopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter fotografopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 13.911 fotografopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne fotografopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af fotografopgaver. Tallene er baseret på 13.911 fotografopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver fotografopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye fotografopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 13.911 fotografopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver fotografopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af fotografopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 13.911 fotografopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Fotograf kategorier

Søg i nye aktive fotografopgaver