Få 5 tilbud fra lokale fotografer

Gratis og uforpligtende. Gør som 120.795 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 90,5 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Fotograf

Hvem skal man vælge, hvordan vælger man, hvad bør man tænke på
Det anbefales at du tager en snak med flere fotografer for at høre hvad de kan tilbyde. På denne måde bliver du mere tryg med dit valg.

Hvordan vælger man
Nogle fotografer bruger en halv time med deres kunder nogle uger inden brylluppet for at planlægge selve fotograferingen. Der kan I fremlægge de ønsker som I har og samtidig blive bekendt med fotografen. Vælg den fotograf som I er mest trygge med og som I har det bedste ”kemi” med. Professionelle fotografer har stor erfaring og ser de små tingene som der skal til for at få det bedste frem i billederne.

Mange ved hvad de er på jagt efter. Du har måske set billeder i en brochure eller lignende og vil have de samme type billeder også. De fleste fotografer har egne hjemmesider hvor man kan se billeder fra de bryllupper som de tidligere har fotograferet. Brug konkrete billeder når du taler med fotografen så I kan tage udgangspunkt i præcis jeres ønsker.

Vær forsigtig med at lade prisen diktere valget af fotografen. I skal trods alt have disse billeder for evigt og altid. Nogle af dem vil også hænge på væggen i stort format med minder om den dag da I var aller lykkeligst. Når hverdagen har gjort sit indtog kan I tage billederne frem og bliv mindet om hvordan det var og glem ikke hvad du følte dengang. Det er bl.a. minderne fra de gode dage som gør de svære dage lettere at takle.

Lyt til din bryllupsfotograf
Ved at bruge fagfolk får I kyndig hjælp til at vælge den rigtige kjole, hårfrisure og brudebuketten som passer til højde, facon og personlighed. Det vil altid være individuelle hensyn at tage i forhold til fotograferingen. Belysning med højlys og skygger er vigtige elementer i forhold til ansigts facon og figur. Billederne skal afspejle det som I føler for hinanden og hvor flotte og nydelige I var den dagen da I blev gift. Alle skal hav lov til at være fotomodeller en sådan dag.

Eftersom der skal tages billeder udenfor, er det vigtigt at de blive taget et sted hvor I kan føle jer trygge. Undgå steder med alt for mange mennesker, støj fra trafik og lignende. De fleste fotografer tager fra ca. 50 til 100 bilder og bruger 1 til 2 timer. Det anbefales også at der bliver taget billeder efter selve vielsen. På det tidspunkt er I mindre stressede og undgår at komme i tidsnød. Sørg for at afsætte god tid eftersom der også skal tages billeder før vielsen. Fordelen ved at tage billeder før vielsen er at brudens pynt er frisk, kjolen er uden krøller og brudgommen er uden læbestift mærker og har ingen krøller på skjorten efter gratulering og krammere.

Forslag til hvad der bør komme med på billedserien:

Hel figur: Her får du hele kjolen frem. En perfekt anledning til et billede der kan brugers til takkekortene og særlig til dem i familien som kan lide at have et billede af "hele dig".

Opstilling af figur: Billederne bliver taget lidt nærmere, men der tages ikke hensyn til at hele figuren er med på billedet. Detaljer fra kjolen, buketten eller hårpynt kommer bedre frem på disse billeder.

Portræt: Nogle kan godt lide at få taget billeder som viser dem fra brystet og op efter eller man kan tage billeder meget tæt på hovedet, således at det kun er halsen og ansigtet som ses. Hår, pynt, smykker, ansigtsudtryk kommer vældig godt frem på sådan nogle billeder. For dem som tør at være lidt kreative kan de tage billedet som kun viser dele af deres ansigter, f.eks. et kys på halsen med et glimt i øjet?

Billeder med børn: Tag børn med på jeres billeder og vis jeres lille kernefamilie frem. Det anbefales at der bliver taget billeder af børnene først. En barnepige kan tage dem med sig efter de er færdige, således at I kan koncentrere jer om jeres egen fotografering.

Billede med forloveren: Forloveren er ofte valgt ud fra hvem som I kender bedst. De er med jer hele dagen og har måske også været med til at hjælpe jer med brylluppet. Måske er de årsagen til at I har mødt hinanden?

Tips til takkekortene: Det kan være smart at vælge to typer. Ofte er forældre og svigerforældre mest glad for at få billeder af deres søn eller datter. De andre gæster kan måske få takkekort hvor billedet også viser andet end parret.

Når selve bryllupsfesten skal foreviges
På denne dag er I helt oppe i skyerne. Spændingen og glæden af at være øjeblikket og sammen med familie og venner har aller mest fokus. Lad nogle af gæsterne, som du mener er bedst med et kamera, tage nogle billeder undervejs, som f. eks i kirken og til selve selskabet, ved gavebordet, opdækningen med bordkort osv. I eftertid er det godt at have masser af billeder at vælge til fotoalbummet.
Fotografer på Servicebyen
fotografer

302 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for fotografopgaver

ShinefotoOdense
08 marts 2019

" Super oplevelse, god pris og hurtig levering. Jeg bruger Shine igen næste gang.

Kim Tams
19 januar 2019

" God kommunikation og kompetent arbejde :)

ShinefotoOdense
17 januar 2019

" Super god oplevelse og behagelig mennesker at blive fotograferet af!

Andre sider

Fotografer fra hele landet

Vigtige ting at overveje, når du vælger en fotograf

Besparelser for fotografopgaver

Top fotografer

Statistik for fotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for fotografopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 28.686 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for fotografopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 28.686 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter fotografopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter fotografopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 9.368 fotografopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne fotografopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af fotografopgaver. Tallene er baseret på 9.368 fotografopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver fotografopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye fotografopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 9.368 fotografopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver fotografopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af fotografopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 9.368 fotografopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Fotograf kategorier

Søg i nye aktive fotografopgaver