Få 5 tilbud fra bryllupsfotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 162.291 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 123,3 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Bryllupsfotograf

Seneste bedømmelser for bryllupsopgaver

Krebs | SELSKABSFOTO
14 juli 2021

" Rigtig god service, åben og venlig person. Vi fik billederne hurtigt, og ved sms fik vi hurtigt svar. Lidt spøjs person, der ind imellem fyldte lidt meget til festen, men ikke noget der blev et problem.

Dreamvue Photography
03 juli 2021

" Vi har netop modtaget billederne fra Dreamvue Photography, som til FULDE har levet op til vores forventninger. Allerede ved første bookning, var responstiden meget hurtig og svartider på kommunikation har været perfekt. Det blev fastsat et møde inden vores bryllup, til gennemgang af forventninger og drømme. Cindy havde en masse idéer, som blev vendt og drøftet. Samtidig blev der taget rigtig pænt imod vores idéer. Alle platforme til mødet var mulige og vi brugte blot FaceTime, som fungerede helt fint. På dagen for fotograferingen, var Cindy der før tid og havde igen flere idéer til vores opstilling - hvilke vi synes var rigtig rart. Der blev udvist stor fleksibilitet omkring sluttidspunkt og vi følte ikke, at tiden tikkede. Ca. 1,5 uge efter hentede jeg en usb nøgle med alle vores fotos, som igen til fulde levede op til den kvalitet og estestik, som man forventer af en prof. fotograf. Jeg vil anbefale Cindy til alle.

Fotograf Erling Jørgensen
26 maj 2021

" Erling er en dygtig, og god fotograf, Kan få alt ud af folk der godt vil fotograferes. Har mange ideer hvor og hvordan der skal fotograferes. Vi havde ingen kendskab til fotografer og derfor valgte vi Erling. Dette var et godt valg. Håber andre har en glædelig fornøjelse af fotografen som vi havde.

Andre sider

Fotograf til dit bryllup

Find ud af hvilke krav du skal stille til fotografen til dit bryllup.

Bryllupsfotograf: Vigtige ting at overveje, når du vælger en fotograf

Dit livs største øjeblikke kan ikke tages om, det gælder om at finde den rigtige bryllupsfotograf til dit bryllup.

Besparelser for bryllupsopgaver

besparelse Sparet 2.700 kr
Bryllupsfotograf Dronningmølle
21 august 2021
besparelse Sparet 2.800 kr
Bryllupsfotograf med online fotoalbum Skanderborg
09 august 2021

Top fotografer inden for bryllupsfotograf

Statistik for bryllupsfotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for bryllupsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 10.100 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for bryllupsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 10.100 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter bryllupsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter bryllupsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.306 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne bryllupsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af bryllupsopgaver. Tallene er baseret på 2.306 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver bryllupsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye bryllupsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.306 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver bryllupsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af bryllupsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.306 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

328 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.