Få 5 tilbud fra bryllupsfotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 190.520 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 138,8 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot

Bryllupsfotograf

Seneste bedømmelser for bryllupsopgaver

by Demant
19 november 2023

" Professionelt og veludført arbejde! Fotografen var venlig og imødekommende, og gæsterne ved vores fest havde kun positive indtryk af hans tilstedeværeslse. Vi medgiver vores bedste anbefalinger 😀

MO Foto
28 august 2023

" Michael er en sympatisk fotograf, overalt til at tage det rigtige billede, men usynlig i rummet. Tak for det gode samarbejde.

Fotograf Erling Jørgensen
15 juli 2023

" Helt fantastisk oplevelse at have Erling som fotograf til vores bryllup. Selvom tidsplanen blev forsinket blev han hængende så vi kunne få billeder af det hele. Alle gæster gav også stor ros til hans gode humør og sjove input til motiver med alle der var en del af festen. Der gives de største anbefalinger her fra. Vi mangler stadig at se de endelige billeder, men med de motiver vi så på hans skærm undervejs i løbet af dagen er niveauet helt i top.

Andre sider

Fotograf til dit bryllup

Find ud af hvilke krav du skal stille til fotografen til dit bryllup.

Bryllupsfotograf: Vigtige ting at overveje, når du vælger en fotograf

Dit livs største øjeblikke kan ikke tages om, det gælder om at finde den rigtige bryllupsfotograf til dit bryllup.

Besparelser for bryllupsopgaver

Top fotografer inden for bryllupsfotograf

Statistik for bryllupsfotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for bryllupsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 10.805 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for bryllupsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 10.805 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter bryllupsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter bryllupsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.903 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke regioner opretter danskerne bryllupsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af bryllupsopgaver. Tallene er baseret på 2.903 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver bryllupsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye bryllupsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.903 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver bryllupsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af bryllupsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.903 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

349 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.