Få 5 tilbud fra bryllupsfotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 171.485 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 127,4 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Bryllupsfotograf

Seneste bedømmelser for bryllupsopgaver

Fotograf Erling Jørgensen
21 marts 2022

" Vi kant varmt anbefale Erling som bryllupsfotograf. Dygtig, venlig og professionel fotograf, som vi kun kan anbefale. Han var god til at skabe en hyggelig stemning under hele forløbet. Nogle yder 100% men Erling går til det dobbelte, nemlig 200%.. vi er meget taknemmelige. Kun varme anbefalinger herfra... super dygtig og behagelig menneske og manden har styr på det han laver..

Krebs | SELSKABSFOTO
15 marts 2022

" Vi valgte Krebs I SELVSKABSFOTO til at fotografere ved vores bryllup og hold da op nogen smukke billeder vi fik ud af det! Samarbejdet og kontakten har været i top fra start, god og nem at få fat på både på mail og telefon. Vi vil helt sikkert vende tilbage hvis vi får brug for en fotograf igen, som opfylder hvert eneste ønske vi havde og mere til.

Krebs | SELSKABSFOTO
10 marts 2022

" Jeg kan ikke bedømme kvalitet da vi aldrig fik den bookede opgave udført. Men kommunikationen i forløbet har været alt andet end godt. Efter vi havde booket opgaven, kunne vi i lang tid ikke få kontakt til ham. Først efter gentagene forsøg lykkedes det. Undervejs ved henvendelser eller spørgsmål er der ofte gået flere dage eller uger, før han er vent tilbage og først efter påmindelser. Samtidig har han ved flere lejligheder bedt mig om at påminde ham om opgaven. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse

Andre sider

Fotograf til dit bryllup

Find ud af hvilke krav du skal stille til fotografen til dit bryllup.

Bryllupsfotograf: Vigtige ting at overveje, når du vælger en fotograf

Dit livs største øjeblikke kan ikke tages om, det gælder om at finde den rigtige bryllupsfotograf til dit bryllup.

Besparelser for bryllupsopgaver

besparelse Sparet 2.200 kr
Bryllupsfotograf med online fotoalbum Hellerup
03 februar 2022
besparelse Sparet 1.405 kr
Bryllupsfotografering med fotoalbum Svendborg
28 januar 2022

Top fotografer inden for bryllupsfotograf

Statistik for bryllupsfotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for bryllupsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 10.366 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for bryllupsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 10.366 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter bryllupsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter bryllupsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.504 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne bryllupsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af bryllupsopgaver. Tallene er baseret på 2.504 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver bryllupsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye bryllupsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.504 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver bryllupsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af bryllupsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.504 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

333 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.