Få 5 tilbud fra bryllupsfotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 142.225 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 110,0 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Bryllupsfotograf

Seneste bedømmelser for bryllupsopgaver

WicklowPhotography
18 juli 2020

" Vi havde et rigtigt godt “for-møde” hvor det lød som om Jørgen helt forstod vores ønsker. Der var også gode billeder fra kirken, særligt af os som brudepar, men vi savnede meget fyldestgørende billeder af vores gæster. Blandt andet var gommens Mor slet ikke fotograferet i kirken. Receptionen var fin dokumenteret, og der blev taget gode billeder af os, men til testen om aftenen, mangledede vi i den grad billeder af vores gæster ved bordene. Vi havde bedt om at ALLE blev fotograferet ved bordene, så vi havde billeder af alle gæster. Dette blev ikke taget, da vi rykkede for om der mon var flere end de tilsendte kom der nogle som ikke var særlig gode, men STADIG manglede resten af vores gæster. Det er vi kede af, da der nu er nogle vi slet ikke har billeder af..... hverken fra kirke eller fest.

LR Photography
06 juli 2020

" En super god oplevelse. Lars fangede fuldstendig hvilke billeder vi ønskede, og har leveret alt i den ønskede kvalitet, til det aftale tidspunkt.

WicklowPhotography
14 december 2019

" Fantastisk oplevelse, Jørgen var meget energisk og engageret i arbejdet med at få de perfekte bryllupsbilleder i hus. Vi holdte rådhus bryllup og han fangede de fineste detaljer på Københavns Rådhus, øjeblikke mellem mig og min mand, både før, under og efter. Vi er så over lykkelige for resultatet med flotte farver og detaljer samt sort/hvid. Vi talte sammen to gange inden vielsen og mødte op i god tid. Vi kommer helt sikkert til at bruge Jørgen igen. De bedste anbefalinger fra Team Carlsen

Andre sider

Fotograf til dit bryllup

Find ud af hvilke krav du skal stille til fotografen til dit bryllup.

Bryllupsfotograf: Vigtige ting at overveje, når du vælger en fotograf

Dit livs største øjeblikke kan ikke tages om, det gælder om at finde den rigtige bryllupsfotograf til dit bryllup.

Besparelser for bryllupsopgaver

besparelse Sparet 1.900 kr
Bryllupsfotografering København K
19 maj 2020

Top fotografer inden for bryllupsfotograf

Statistik for bryllupsfotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for bryllupsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 9.722 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for bryllupsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 9.722 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter bryllupsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter bryllupsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.021 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke regioner opretter danskerne bryllupsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af bryllupsopgaver. Tallene er baseret på 2.021 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver bryllupsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye bryllupsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.021 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver bryllupsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af bryllupsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.021 bryllupsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

325 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.