Få 5 tilbud fra familiefotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 190.520 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 138,8 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot

Familiefotograf

Seneste bedømmelser for familieopgaver

Dreamvue Photography
02 december 2023

" All the pictures looked amazing and i think they did a beautiful job! :)

DreamFour I/S
16 marts 2023

" Dejlige billeder - heldigvis skinnede solen

DreamFour I/S
03 januar 2023

" Vi blev venligt modtaget, men faciliteterne var ikke særlig indbydende. Vi var heller ikke særlig imponerede over fotograferingen og resultatet. Det mest skuffende var, at vi udtrykkeligt havde gjort opmærksom på, at billederne skulle være klar og udprintet på en bestemt dato og så modtager jeg en mail med leveringsdato 3 dage for sent, der blev jeg godt nok utilfreds. Jeg har heller ikke modtaget den refundering på print jeg blev lovet, så jeg er desværre nødt til at give dem en dårlig bedømmelse.

Andre sider

Besparelser for familieopgaver

besparelse Sparet 700 kr
Fotograf til familiebilleder Værløse
21 oktober 2023
besparelse Sparet 1.000 kr
Familie foto med online fotoalbum Espergærde
25 maj 2023

Top fotografer inden for familiefotograf

Statistik for familiefotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for familieopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 7.234 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for familieopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 7.234 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter familieopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter familieopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 4.506 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke regioner opretter danskerne familieopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af familieopgaver. Tallene er baseret på 4.506 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver familieopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye familieopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 4.506 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver familieopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af familieopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 4.506 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

349 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.