Få 5 tilbud fra familiefotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 179.781 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 132,0 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Familiefotograf

Seneste bedømmelser for familieopgaver

DreamFour I/S
03 januar 2023

" Vi blev venligt modtaget, men faciliteterne var ikke særlig indbydende. Vi var heller ikke særlig imponerede over fotograferingen og resultatet. Det mest skuffende var, at vi udtrykkeligt havde gjort opmærksom på, at billederne skulle være klar og udprintet på en bestemt dato og så modtager jeg en mail med leveringsdato 3 dage for sent, der blev jeg godt nok utilfreds. Jeg har heller ikke modtaget den refundering på print jeg blev lovet, så jeg er desværre nødt til at give dem en dårlig bedømmelse.

Dreamvue Photography
17 december 2022

" Cindy took photos of our son who is 1,5 year. Despite he was sick, she managed to capture some really nice pictures.

Fjordfoto
05 november 2022

" Det var en dejlig fotografering med Terumi, og vil gerne fotograferes af hende næste gang der skal tages billeder af familien. Kan varmt anbefale Terumi 😊

Andre sider

Besparelser for familieopgaver

besparelse Sparet 1.045 kr
Familieportræt med online fotoalbum Greve
06 december 2022
besparelse Sparet 1.500 kr
Familiefotografering med online fotoalbum Måløv
29 oktober 2022

Top fotografer inden for familiefotograf

Statistik for familiefotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for familieopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 7.102 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for familieopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 7.102 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter familieopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter familieopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 4.274 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne familieopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af familieopgaver. Tallene er baseret på 4.274 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver familieopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye familieopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 4.274 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver familieopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af familieopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 4.274 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

341 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.