Få 5 tilbud fra familiefotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 153.211 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 118,5 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Familiefotograf

Seneste bedømmelser for familieopgaver

Fotograf Erling Jørgensen
07 december 2020

" Perfekt service og billeder. Ikke en finger at sætte

ShinefotoOdense
29 oktober 2020

" Det har været en fornøjelse at få taget billeder af Shine Foto, meget professionel og god til at få der bedste frem i os amatør modeller.

Fjordfoto
27 september 2020

" Vi var til vores første familiefotografering hos Terumi og det gik super godt! Hyggelig og afslappet stemning, og hun var rigtig god til børnene 😍 (og vi fik en masse dejlige billeder ud af det)

Andre sider

Besparelser for familieopgaver

Top fotografer inden for familiefotograf

Statistik for familiefotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for familieopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 6.593 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for familieopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 6.593 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter familieopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter familieopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 3.555 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne familieopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af familieopgaver. Tallene er baseret på 3.555 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver familieopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye familieopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 3.555 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver familieopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af familieopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 3.555 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

327 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.