Få 5 tilbud fra familiefotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 172.954 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 128,2 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Familiefotograf

Seneste bedømmelser for familieopgaver

Fotograf Erling Jørgensen
30 december 2021

" Meget dygtig og behagelig fotograf, som klarer alt helt og aldeles uproblematisk. Således god at samarbejde med og resultatet blev helt fantastisk.

Fjordfoto
11 oktober 2021

" Super fin oplevelse med Fjordfoto - fra indledende kommunikation til færdig produkt. Terumi er sød og rar, nem at snakke med og var super god sammen med mine børn. Hun fik dem til at slappe af og tog nogle skønne billeder af dem. Super dejligt at hun kunne tage billederne hjemme hos os og ikke i er studie. Det var efterfølgende virkelig nemt at se og bestille billederne via link og mail. Alt forløb helt uden problemer. Terumi får mine varmeste anbefalinger.

Fotograf Erling Jørgensen
31 juli 2021

" Utrolig professionel og behagelig, og produktet er bare blevet så flot 👍😁😁

Andre sider

Besparelser for familieopgaver

besparelse Sparet 950 kr
Portrætfoto med fotoalbum København Ø
12 september 2021
besparelse Sparet 2.400 kr
Familiefotografering med online fotoalbum Henne
08 marts 2021

Top fotografer inden for familiefotograf

Statistik for familiefotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for familieopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 6.904 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for familieopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 6.904 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter familieopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter familieopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 4.020 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne familieopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af familieopgaver. Tallene er baseret på 4.020 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver familieopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye familieopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 4.020 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver familieopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af familieopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 4.020 familieopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

334 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.