Få 5 tilbud på fotografering - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 174.671 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 129,0 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Sociale medier, dating og CV

Seneste bedømmelser for modelopgaver

by Demant
08 august 2022

" Super oplevelse. Sød og behagelig service. Vil klart anbefale og selv bruge igen!

Fjordfoto
06 maj 2021

" Jeg fik taget en serie af udendørs portrætfotos hos Fjordfoto. Terumi var super behagelig at arbejde sammen med og rigtig god til at se nye muligheder på lokationen. På grund af vejret var vi nødt til at flytte lidt rundt på aftalen, og det håndterede hun meget fleksibelt. De færdige billeder var super fede og lå klar allerede dagen efter. Minimumskøbet var 10 fotos for 1250 kr. Jeg endte med at købe 20. Jeg kan helt sikkert anbefale Fjordfoto til andre på jagt efter gode portrætfotos til rimelige penge.

Preben Stentoft
16 marts 2021

" Det var en utrolig behagelig oplevelse at arbejde med Preben. Fleksibel, punktlig, fik mig til at føle mig godt tilpas, havde mange gode ideer, og var lyttende og nysgerrig.

Andre sider

Besparelser for modelopgaver

besparelse Sparet 1.750 kr
Profilbilleder København K
09 august 2022
besparelse Sparet 1.105 kr
Hjemmeside billeder Nærum
20 juni 2022

Top fotografer inden for sociale medier, dating og cv

Statistik for sociale medier, dating og cv

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for modelopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 559 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for modelopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 559 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Er det mænd eller kvinder der opretter modelopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter modelopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 356 modelopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2022.

Hvilke regioner opretter danskerne modelopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af modelopgaver. Tallene er baseret på 356 modelopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke måneder bliver modelopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye modelopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 356 modelopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Hvilke ugedage bliver modelopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af modelopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 356 modelopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2022.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

334 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.