Få 5 tilbud fra erhvervsfotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.372 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,2 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot

Erhvervsfotograf

Seneste bedømmelser for erhvervsopgaver

SLFoto
13 maj 2022

" Sven er virkelig behagelig at arbejde sammen med og han kan sit kram. Det er blevet rigtig gode billeder, jeg er meget tilfreds.

Fotograf Erling Jørgensen
04 april 2022

" Rigtig god oplevelse - det bliver ikke sidste gang.

Fjordfoto
21 marts 2021

" Terumi var fantastisk til at ramme lige præcis den lækre hotel stemning jeg efterlyste i forhold til billeder af min lejlighed mhp udlejning! Kan kun varmt anbefale hende!

Andre sider

Besparelser for erhvervsopgaver

Top fotografer inden for erhvervsfotograf

Statistik for erhvervsfotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 2.156 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 2.156 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter erhvervsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter erhvervsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 666 erhvervsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke regioner opretter danskerne erhvervsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af erhvervsopgaver. Tallene er baseret på 666 erhvervsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver erhvervsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye erhvervsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 666 erhvervsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver erhvervsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af erhvervsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 666 erhvervsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

351 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.