Få 5 tilbud fra erhvervsfotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 149.205 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 115,7 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Erhvervsfotograf

Seneste bedømmelser for erhvervsopgaver

Bach-fotovideo
17 september 2020

" Jeg fandt Niels rigtig sympatisk og grundig i sit arbejde. han er også meget lydhør overfor rettelser, så vi er glade for det færdige resultat. Vi kommer til at benytte ham igen i fremtiden.

WicklowPhotography
04 september 2020

" Hele forløbet med Jørgen har været rigtig godt, og han har været fleksibel og leveret god kvalitet. Mvh. Anne Marie Mørk

DMR-image
20 august 2019

" Behagelig og professionel, meget tilfreds

Andre sider

Besparelser for erhvervsopgaver

besparelse Sparet 3.500 kr
Produktfotografering Sorø
27 oktober 2020

Top fotografer inden for erhvervsfotograf

Statistik for erhvervsfotograf

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 1.895 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for erhvervsopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 1.895 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter erhvervsopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter erhvervsopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 491 erhvervsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne erhvervsopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af erhvervsopgaver. Tallene er baseret på 491 erhvervsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver erhvervsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye erhvervsopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 491 erhvervsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver erhvervsopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af erhvervsopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 491 erhvervsopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Fotografer på Servicebyen
fotografer

327 godkendte fotografer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.