Få 3 tilbud på malerarbejde - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 153.212 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 118,5 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Andet malerarbejde

Seneste bedømmelser for maleropgaver

Flycht & Co
10 januar 2021

" Bare i orden fra ende til anden😁👌

RCO Malerservice
05 august 2020

" Vi hyrede RCO Malerservice via Servicebyen.dk og var meget tilfredse. Oprindeligt ville vi kun have malet vægge, men endte med at få et tilbud på maling af alt i lejligheden (vægge, lofter, paneler, stukke) - De var hurtige og top professionelle i deres kommunikation hele vejen, så vi var super trygge og tilfredse igennem hele processen. Dem ville vi klart anbefale til enhver, der skal have malet lejlighed

HS Multiservice
02 juni 2020

" Jeg tror desværre ikke han har uddannelse som maler. Opgaven var ikke færdig da jeg gik til at tjekke det, og viceværten accepterede ikke resultatet. Maleren var nødt til at gå tilbage og sagde, at der var mange huller på væggene, der lød som en undskyldning for de dårlige lapninger af hullerne, som var simpelthen en masse kit smurt over væggen.
Toiletsæden var også revnet og fuldstændigt ødelagt, lige som nogen havde stået på det, og sæden var op, så det ikke kunne ses. Han sagde at det ikke var hans skyld, og vi har de eneste to der havde nøglen til lejligheden.
Flyttesynet har været i dag (02. juni) og jeg er nødt til at betale ekstra for en professionelt maler, til at lave alle lapninger igen. Et absolut fusk.

Andre sider

Besparelser for maleropgaver

besparelse Sparet 7.700 kr
Maling af 3 værelser Lystrup
07 januar 2021
besparelse Sparet 3.125 kr
Maling af badeværelse og 7 værelser Aarhus V
06 februar 2020

Top malerfirmaer inden for andet malerarbejde

Statistik for andet malerarbejde

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for maleropgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 1.928 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for maleropgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 1.928 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter maleropgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter maleropgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.695 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne maleropgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af maleropgaver. Tallene er baseret på 2.695 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver maleropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye maleropgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.695 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver maleropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af maleropgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.695 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

359 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.