Få 3 malertilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 120.795 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 90,5 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Maler

Tænker på at få malet din bolig? At ansætte et professionel malerfirma er en god idé som du ikke vil fortryde!

I første omgang kan det synes som en rigtig god idé at gøre det hele selv. At være en maler ser ikke så svært ud, du smider bare noget tape på de ting, du ikke ønsker at male, du tager noget gammelt tøj på også begynder at svinge en pensel og malerrulle. Tro om igen... maleri kan være en meget kompliceret og svær proces, og der skal mange færdigheder og knowhow til at være en dygtig malermester. Hvis jeg havde en krone for hver dårlig stykke råd jeg har hørt blive givet af amatører, ville jeg være en rig mand i dag! Jeg har ofte hørt udtalelser fra amatører, såsom "Jeg har lagt 6 lag maling på, og det ligner stadig som noget der har brug for 2 lag mere." eller "Hvor svært kan det være" eller "Jeg troede ikke det var så svært". Tro mig, det er lettere at vælge blandt professionelle malerfirmaer, end at gøre det selv:

1. Forberedelse før maling.
Forberedelse er det afgørende første skridt, når du maler indendørs eller udendørs. Dette indebærer rengøring, tætning, slibning, brug af de rigtige rengøringsmidler og / eller anvendelse den rette overfladebehandling. En professionel maler vil sikre, at overfladen har de rigtige egenskaber, før påføringen finder sted. Korrekt maling forberedelse kan være forskellen mellem en elegant fejlfri finish og et forfærdeligt job der gået så galt du kan lige så godt rive muren ned :-) At overlade dette til professionelle malere med den nødvendige erfaring og viden er en fantastisk måde at ende op med fantastiske resultater.

2. Vælg den rigtige maling
Der er et væld af malingproducenter der fremstiller maling til alle former for brug. Tillid til det seneste marketing-ordning er ikke altid den bedste idé, når du vælger den maling, som du skal bruge. Når du hyrer en professionel maler, får du andel i den store erfaring og viden om malingsprodukter, som vedkommende malerfirma besidder. Chancerne er, hvis du har hørt om det, har den professionelle maler brugt det og erfaret det er fordele og ulemper ved den specifikke produkt. Valg af det rigtige produkt til et job kan være forskellen et resultat, der varer et par år, og en, der varer i 10 år.

3. Maling kan være farligt.
Der er mange farer når det kommer til maling. Stiger bruges typisk af malere til at nå høje højder, gamle huse kan indeholde bly i malingen, der kræver højt specialiserede arbejde med at fjerne nogle malinger har farlige kemikalier, som kan være eksplosive, men også meget giftige. Hvis du ikke ved, hvad du går ind til, har du et problem! En professionel maler vil vide, hvordan man bedst griber hver af disse situationer an for at sikre en sikker og færdig malerjob.

4. Få et godt resultat.
Der er mange maler værktøjsproducenter, der hævder at give fejlfri hurtig skæring. Dette er tilfældet, hvis du har nøjagtige forhold, de viser disse produkter udfører fejlfrit i. Men ofte er dette ikke tilfældet og du vil blive overrasket over, hvor mange variabler er i spil i det lille rum, hvor en væg møder et loft. En professionel maler vil være i stand til at producere fantastiske resultater med en simpelt høj kvalitet pensel og hans kompetente færdigheder. Under normale omstændigheder behøver malere ikke at anvende malertape for at få smukt lige skåret i linjer. For et perfekt resultat, stol kun professionelle malere.

5. Oprydning efter maling og malingbortskaffelse
Der er love og regler der skal overholdes ved bortskaffelse af maling og disse er på plads for at beskytte miljøet. En professionel maler vil forstå og overholde disse love. Oprydning efter maling kan være en rodet affære og oprydning en meget besværligt og rodet. Pensler, ruller, maling bakker, malere plast, malertape skal alt sammen ryddes væk. En typisk maler genbruger 80% af deres udstyr, så de forstår dette, og de rydde op og gør alt for at forlade din plads pletfri. Professionelle malere forstår disse sager og ved, hvad de skal gøre for at håndtere enhver tilovers maling på en miljømæssigt forsvarlig måde.

6. Erfaring, erfaring og erfaring.
Der er grunde til at folk f.eks. hyrer revisorer til at lave deres regnskaber... og det er fordi de kender deres forretning. En maleropgave kan synes let i starten, men når du virkelig komme til stykket, så er du bedst tjent med at ansætte en professionel maler. Husk altid at spørge hvor mange års erfaring den pågældende maler har!
Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

293 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for maleropgaver

Jonny Maler
24 januar 2019

" Rigtig fin udførsel af opgaven. En klar anbefaling herfra.

RCO Malerservice
07 januar 2019

" Vi havde en rigtig god oplevelse med malerfirmaet RCO Malerservice. Venlig og god kommunikation og rigtig fint arbejde som blev udført til tiden.

Malermester Torben Nielsen
28 december 2018

" Meget fint udført arbejde 👍

Andre sider

Find en professionel malermester

Der er mange ting man skal være opmærksom på når man skal finde den rette malermester. Vi giver dig råd for at hjælpe dig med processen.

Tips til maling af vægge

Vi giver dig tips til hvordan du får det bedste resultat ved maling af vægge.

Malerfirma - find et professionelt firma

Vi guider dig igennem forløbet med at finde det helt rigtige malerfirma der kan male din bolig.

Maler priser fra professionelle malerfirmaer

Vi viser hvordan du finder en billig maler. Undgå skyhøje maler priser, som nogle malere derude kan finde på at opkræve.

Malerarbejde - tips til at få det gjort rigtigt

Lær af andres fejltagelser når du skal male, og få et bedre resultat hurtigere!

Billig maler - find den rette maler

Vi viser hvordan du undgår at betale for meget for maling af din bolig. Læs videre så du kan find den rette billige maler.

Spartling før maling

Læs om vigtigheden af spartling før der skal males og hvordan professionelle malere bruger spartling.

Malertilbud - indhent tilbud fra malerfirmaer

Undgå at betale for meget. Vi viser hvordan du indhenter malertilbud fra professionelle malere samtidigt med at du ikke kommer til at betale for meget.

Besparelser for maleropgaver

Top malerfirmaer

Statistik for maler

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for maleropgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 7.388 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for maleropgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 7.388 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter maleropgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter maleropgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 9.837 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne maleropgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af maleropgaver. Tallene er baseret på 9.837 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver maleropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye maleropgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 9.837 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver maleropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af maleropgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 9.837 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Maler kategorier

Søg i nye aktive maleropgaver