Få 3 malertilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 181.878 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 133,1 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Maler

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

393 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for maleropgaver

RSservice
22 marts 2023

" Kan på det varmeste anbefale RSservice. De kom som aftalt, gav en god pris, og arbejder lynhurtigt og effektivt. De leverer et rigtig flot resultat.

Flycht & Co
31 august 2022

" Virkelig god service og alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Kan varmt anbefales.

RSservice
11 maj 2022

" Flot arbejde. Alle aftaler holder. Da det kneb med tiden kom de søndag for at færdiggøre til aftalt slutdato. Kan bestemt anbefales

Andre sider

Find en professionel malermester

Der er mange ting man skal være opmærksom på når man skal finde den rette malermester. Vi giver dig råd for at hjælpe dig med processen.

Tips til maling af vægge

Vi giver dig tips til hvordan du får det bedste resultat ved maling af vægge.

Malerfirma - find et professionelt firma

Vi guider dig igennem forløbet med at finde det helt rigtige malerfirma der kan male din bolig.

Maler priser fra professionelle malerfirmaer

Vi viser hvordan du finder en billig maler. Undgå skyhøje maler priser, som nogle malere derude kan finde på at opkræve.

Malerarbejde - tips til at få det gjort rigtigt

Lær af andres fejltagelser når du skal male, og få et bedre resultat hurtigere!

Billig maler - find den rette maler

Vi viser hvordan du undgår at betale for meget for maling af din bolig. Læs videre så du kan find den rette billige maler.

Spartling før maling

Læs om vigtigheden af spartling før der skal males og hvordan professionelle malere bruger spartling.

Malertilbud - indhent tilbud fra malerfirmaer

Undgå at betale for meget. Vi viser hvordan du indhenter malertilbud fra professionelle malere samtidigt med at du ikke kommer til at betale for meget.

Besparelser for maleropgaver

Top malerfirmaer

Statistik for maler

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for maleropgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 9.532 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for maleropgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 9.532 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter maleropgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter maleropgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 12.959 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne maleropgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af maleropgaver. Tallene er baseret på 12.959 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver maleropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye maleropgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 12.959 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver maleropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af maleropgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 12.959 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Maler kategorier

Søg i nye aktive maleropgaver