Få 3 malertilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 141.997 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 109,8 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Maler

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

336 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Seneste bedømmelser for maleropgaver

RCO Malerservice
05 august 2020

" Vi hyrede RCO Malerservice via Servicebyen.dk og var meget tilfredse. Oprindeligt ville vi kun have malet vægge, men endte med at få et tilbud på maling af alt i lejligheden (vægge, lofter, paneler, stukke) - De var hurtige og top professionelle i deres kommunikation hele vejen, så vi var super trygge og tilfredse igennem hele processen. Dem ville vi klart anbefale til enhver, der skal have malet lejlighed

Malergruppen AS IVS
19 juli 2020

" Punktlig, serviceminded og godt Håndværk. Jeg fik malet nogle gamle foliedøre, der tidligere var blevet fejlbehandlet og de står nu så flotte. Jeg kan kun anbefale dem.

RCO Malerservice
28 juni 2020

" Er super tilfreds med det flotte arbejde udført af RCO Malerservice . De har total istandsat alle vægge og lofter i 3 rum i min lejlighed og endda rettet andre småskader, som ikke var en del aftalen . God og behagelig kommunikation igennem hele processen og nemme at få fat på, hvis man har evt spørgsmål i forb. med renoveringen. Deres priser er retfærdige og de er meget grundige med deres arbejde. Kan varmt anbefale dem og ville bruge dem igen en anden gang .

Andre sider

Find en professionel malermester

Der er mange ting man skal være opmærksom på når man skal finde den rette malermester. Vi giver dig råd for at hjælpe dig med processen.

Tips til maling af vægge

Vi giver dig tips til hvordan du får det bedste resultat ved maling af vægge.

Malerfirma - find et professionelt firma

Vi guider dig igennem forløbet med at finde det helt rigtige malerfirma der kan male din bolig.

Maler priser fra professionelle malerfirmaer

Vi viser hvordan du finder en billig maler. Undgå skyhøje maler priser, som nogle malere derude kan finde på at opkræve.

Malerarbejde - tips til at få det gjort rigtigt

Lær af andres fejltagelser når du skal male, og få et bedre resultat hurtigere!

Billig maler - find den rette maler

Vi viser hvordan du undgår at betale for meget for maling af din bolig. Læs videre så du kan find den rette billige maler.

Spartling før maling

Læs om vigtigheden af spartling før der skal males og hvordan professionelle malere bruger spartling.

Malertilbud - indhent tilbud fra malerfirmaer

Undgå at betale for meget. Vi viser hvordan du indhenter malertilbud fra professionelle malere samtidigt med at du ikke kommer til at betale for meget.

Besparelser for maleropgaver

Top malerfirmaer

Statistik for maler

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for maleropgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 8.425 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for maleropgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 8.425 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter maleropgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter maleropgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 11.291 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke regioner opretter danskerne maleropgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af maleropgaver. Tallene er baseret på 11.291 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver maleropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye maleropgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 11.291 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver maleropgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af maleropgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 11.291 maleropgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Maler kategorier

Søg i nye aktive maleropgaver