Malertilbud fra professionelle malere

Gratis og uforpligtende. Gør som 192.559 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 140,5 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot

Malertilbud - indhent tilbud fra malerfirmaer

En maler har typisk opgaver, der involverer maling af huse, lejligheder, kontorbygninger og lignende. Malere arbejde desuden også i forbindelse med nybyggeri eller renovering af boliger. Maleren er således en vigtig håndværker i når det kommer til æstetik og udsmykningen af boliger. Et malerfirma udfører mange forskellige opgaver, bl.a. kan der være tale om en opfrisking af boligen, tapetsering af stuen, maling af loftet i soveværelset eller måske maling af villaens facade. En malermester løser dermed både indendørs og udendørs opgaver, og det er også en maler, der kan ordne træbeskyttelse til bevarelse af huset eller hegnet rundt haven. De fleste malere har gennemgået et langt kursus hvor de lærte alle facetter af faget, alt fra valg af redskaber til korrekt udførelse af renoveringsopgaver og så videre.

Få malertilbud fra malere eller malermestre
Hvis du har brug for en maler for en maler i forbindelse med en udvidelse til ejendommen, renovering af en vandskade eller lignende, er du velkommen til at indhente tilbud via ServiceByen.dk. Du skal beskrive hvad der skal males og du vil blive kontaktet af forskellige erfarne malere som gerne vil lave arbejdet for dig.

Her er nogle punkter, du kan se på at sikre, at du vil være tilfreds, når malingen jobbet er gjort.

1. Er alt inkluderet i et malertilbud?
Kontroller, at alt det, du har beskrevet er blevet inkluderet i dit malertilbud. Skriver du i uden at kontrollere dette kan medføre, at du ikke returnere alle den tjeneste, du beskrevet. Hvis der ikke allerede er inkluderet i tilbuddet, og du ikke se det, en maler med god samvittighed gå hjem, når den aftalte del af malingen jobbet er gjort. Også kontrollere, om der er betydelige forskelle i detaljerne i de forskellige tilbud. Er der en skabelon med forslag til andre ekstra arbejde skal udføres som de andre kunstnere har gjort og givet prisen for dette, kan det være et tegn på en person, der sætter omhu i arbejdet.

2. Kontroller tidsramme.
For de fleste af os det daglige liv i huset, vi lever i, er vigtig for os. Derfor er det af en vis betydning, at maleren har oprettet en tidsramme til jobbet. Maleren, der har oprettet et tidspunkt, der passer dig og ikke strække sig over alt for lang tid skal helt sikkert indgå i vurderingen. En for lang tid kan også bevidne, at maleren ikke har den ønskede fokus på jobbet, der skal gøres med dig.

3. Er det inklusive moms
Check tilbuddet grundigt om lovforslaget omfatter moms. En vigtig detalje. Og ifølge håndværkere, som en forbruger påstand om, at et tilbud skal indeholde moms. I et tilbud til dig som forbruger, bør præciseres klart, at moms er udelukket i dit malertilbud.

4. Check referencer.
En maler, der ikke har noget at skjule vil ikke have nogen problemer med at angive et par af de seneste referencer til dig, i forbindelse med hans malertilbud. Referencer bør ikke være mere end 6 måneder gamle. Hvad du skal spørge referencer, hvis du kan læse mere om her:

5. Insister på brugen af sanktioner.
Den bedste tryk agent dig som forbruger er nødt til at fuldføre et sent arbejde, med dagbøder. Dette betyder, at hvis maleren ikke er færdig med opgaven til tiden i henhold til det oprindelige malertilbud, kan du fratrække som $ 100 per dag fra den samlede endelige pris. Begrænset til 10% af det samlede beløb af kontrakten som et eksempel.