Få 3 malertilbud og spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.188 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,0 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot

Malerfirma - find et professionelt firma

1. Alle malere er ikke skabt lige
2. Bed maleren om 3 til 5 referencer fra kunder, som han tidligere har udført arbejde for
3. Bed om en maler anbefaling på din lokale maling butik
4. Pas på skift til low-end maling
5. Køb malingen selv
6. Bare fordi din ven har haft en god oplevelse, betyder ikke, at maleren er god

1. Alle malere er ikke skabt lige
Der er en enorm forskel på malernes faglige niveau, viden og professionalisme. Ofte bemærker folk at maler X er dyr, mens maler Y er billig. Det meste af tiden er der en fornuftig forklaring på priserne varierer blandt malere og jeg er ked af at sige det, men som regel er en dyrere maler én den der ved, hvad de laver. Et uerfarent malerfirma ved ikke, hvordan man regner alle omkostninger ind i prisen, og de risikerer derfor at jobbet udføres forkert. Når dette sker, er det kunden der betaler prisen, fordi maleren har forhastet opgaven og fordi de har brugt lavkvalitets materialer. Kunden risikerer også at firmaet ikke returnerer dine telefonopkald eller vender tilbage til jobbet, hvis der er et problem.

2. Bed maleren om 3 til 5 referencer fra kunder, som han tidligere har udført arbejde for
Bed maleren om at give dig kontaktoplysningerne for 3 til 5 af de kunder, som han har udført arbejde for i de sidste 6 måneder. Hvis det pågældende malerfirma ikke kan levere dette til dig, så skal du ikke ansætte dem.

3. Bed om en maleranbefaling fra din lokale malerforretning
Et godt sted at bede om maleranbefalinger er din lokale maling butik. De har tit kontakt til flere professionelle malere og de vil oftest også vide hvilken af dem er kompetente, dygtige og går op i kvalitet. De ser hvilke produkter maleren køber, hvordan de taler om deres kunder, og om de betaler deres egne regninger.

4. Pas på lavkvalitets maling
Man hører hele tiden, hvordan f.eks. en billig maler bruger lavkvalitetsmaling til at male folks hjem, og kunden har ofte desværre har ingen idé om at dette foregår. Dette er virkelig trist, fordi forskellen i omkostningerne for kunden mellem de bedste og værste maling er relativt lille, men forskellen i kvalitet og hvor længe det vil vare og hvor godt det vil se ud i dit hjem er meget stor. Det er ligesom med biler… forskellen i kvalitet og ydelse ville svare til forskellen mellem en Hyundai og en Porsche.

5. Køb malingen selv
Den bedste måde at sikre at du får den bedste maling er at købe den selv. Bare spørg de malere der giver dig tilbud, at give dig et bud for tid og materialer, og du derefter leverer malingen. Maleren vil som regel fortælle dig, hvor meget maling du kan få for pengene. En anden fordel ved dette er, at malingbutikken typisk vil notere din købshistorie og de kan slå det op for dig mange år senere, når du har brug for at male mere. Må kan ikke regne med din maler holder styr på dette på dine vegne.

6. Bare fordi din ven har haft en god oplevelse, betyder ikke, at maleren er god

Referencer fra familie eller venner er oftest den mest almindelige metode for at finde et godt malerfirma. Problemet er at det nogle gange det virker, men det nogle gange ikke virker. Din ven har måske ikke haft problemer eller kender måske ikke til de problemer de måtte have. Det er fint at overveje deres anbefaling, men sørg for at tjekke yderligere referencer for dette malerfirma.
Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

411 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.

Andre sider

Maler Odense - find den rette maler

Vi giver dig tips til at finde de bedste malere i Odense, som både er kompetente og billige.

Maler København - find den rette maler

Det kan være dyrt at hyre den forkerte maler, da vedkommende kan gøre mere skade end gavn.

Maler Aarhus - tjekliste til at finde gode malere

Se hvilke ting du skal være opmærksom på når du skal hyre en maler i Aarhus

Malerfirmaer i dit område

Se en liste over alle malerfirmaer i Danmark, fordelt på regioner

Top malerfirmaer

Brancheforeninger for malere

Danske Malermestre

Danske Malermestre er arbejdsgiver­forening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder. Foreningen repræsenterer ca. 1.500 medlemmer med en samlet lønsum på ca. 1,9 mia. kr.


Værdien af opgaver som vi har formidlet til malerfirmaer udgør:
8.621.840 kr.
Antallet af tilbud malerfirmaer har givet:
9.692

Danske malerfirmaer

Her ser du en liste over danske malerfirmaer på Servicebyen. I alt 3127 malerfirmaer fordelt på 439 byer. Firmaerne er opdelt efter geografi, så du let kan finde en maler f.eks. Århus, Odense eller Aalborg osv.