Indhent tilbud fra billige malere

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.188 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,0 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot

Billig maler - find den rette maler

At hyre en professionel maler kan være mere omkostningsfuldt end selv at tage fat i malerpenslen. Men når tid og kvalitet er vigtig, er det en god måde at sikre at arbejdet bliver gjort rigtigt. I denne artikel vil vi skitsere de skridt der skal til, for at finde en kvalitets- og billig maler.

Trin 1 - Beslut hvilke områder af dit hjem, du er interesseret i at få malet. Kigger du på en mindre opgave, eller er det et renoveringsprojekt du skal ansætte en malermester til? Disse faktorer kan spille en stor rolle når du skal træffe den rigtige beslutning.

Trin 2 - Kig på alle de opgaver, der måske skal udføres før maling skal påbegyndes. Dette gælder gipsvæg reparationer, støbning udskiftning, eller nye døre. Ved at udføre disse opgaver forinden malerjobbet startes, vil det i høj grad mindske behovet for rettelser senere.

Trin 3 - finde ud af præcis hvilke farver og hvilken type maling du vil benytte. Farveskemaer kan findes i de fleste malingbutikker. Tag dig tid til at få fat i et par prøver og lege med forskellige farver.

Trin 4 - Der er mange måder at finde en billig maler. Prøv at spørge rundt til venner og familie eller søg online for lokale malermestre. Du kan også benytte hjemmesider hvor du kan indhente tilbud. Læs anmeldelser og se referencer. Når du har en omfattende liste, kontakt flere af malerfirmaerne og bede om kundereferencer.

Trin 5 – Få et par af kandidaterne til at besøge dig for at besigtige opgaven og give et nøjagtigt skøn. Kontroller at de er indforstået med opgavens omfang, såsom antal værelser osv…

Trin 6 - Når du har mødt en repræsentant for hvert enkelt billig maler, kan du tage alle de oplysninger i betragtning og træffe en afgørende beslutning. Baser dine valg på faktorer som tidligere kunders udtalelser, pris, og et generelt indtryk. Alt i alt skal du vælge nogen som du føler du kan stole på, og som samtidigt giver den bedste service. Du kender det gamle ordsprog "du får altid det du betaler for ".

Trin 7 - Udarbejd en kontrakt, der beskriver arbejdet i detaljer, såsom hvornår det bliver afsluttet, omkostninger, betaling, startdato, og den tid det vil tage at fuldføre opgaven. Vær sikker på at medtage malingens mærke og farve, der vil blive brugt til malingen. Malerfirmaet bør også sørge for oprydningen efter arbejdet er overstået. Vær grundig og direkte når det kommer til kontrakten.

Trin 8 - Det sidste trin er forberedelsen inden jobbet påbegyndes. Sørg for at fjerne alle ejendele såsom møbler, og andre genstande fra de områder, der vil blive malet.