Billig maler i Aarhus

Gratis og uforpligtende. Gør som 172.956 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 128,2 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Malerfirmaer i Aarhus

Følgende tjekliste vil hjælpe dig gå igennem processen med at finde et professionelt malerfirma

Spørg rundt
Hvis du ser et hus som for nyligt er blevet malet, er det en god mulighed for til at finde ud af, hvem der har udført arbejdet. Nogle gange skal du se efter et skilt som reklamerer for malerabejdet eller navnet på entreprenøren. Dette er en indikation af, at kunden er meget glad og er villig til at tillade reklamer på vedkommendes ejendom.

Den bedste form for annoncering i malerbranchen er mund-til-mund metoden. Men dette sker kun hvis maleren har tilfredse kunder, der henviser maleren til venner og familie. Du kan lære en masse om en maler fra vedkommendes tidligere klienter. Du vil også opdage, at de kunder ikke er for generte til at fortælle dig, hvem du skal holde dig væk fra.

Spørg ALTID efter referencer
Dette trin er lidt anderledes end det at spørge rundt. Nu er du taler med en bestemt maler århus skal du forlange en liste over referencer. Hvis et maleri entreprenøren ikke kan eller vil give dig referencer, så er det som regel en god grund til at holde sig væk. Bed om minimum tre referencer fra tidligere kunder, og følge op med at kontakte hver enkelt person som malerentreprenøren hævder at have arbejdet med.

Hvor lang tid siden har referencen fået udført malerarbejdet?
En reference til en kunde som fik foretaget malerarbejde for nyligt, er ikke så nyttig som en reference til en kunde, der lige har fået lavet noget af det pågældende maler Århus for mange år siden. Dette skyldes at den gamle kunde kan fortælle dig hvorvidt kvaliteten stadig er i orden, selv efter flere år. En kunde er mere tilbøjelig til at give dig værdifulde oplysninger, hvis malerjobbet har stået sin prøve, og kunden er stadig glad.

Har den pågældende malermester udført kvalitetsarbejde?
Det er vigtigt at forstå, hvordan kvalitetsarbejde ser ud. Selv om din familie eller ven er tilfreds med resultaterne, kan du selv tage et kig på malerarbejdet. Læg særlige meget fokus på områder såsom vinduer, døre og karme. Omhyggeligt arbejde i disse områder er en positiv indikation af et malermesteren er kvalitetsbevidst.

Var maleren høflig og behagelig at arbejde med?
Dette punkt kan være vigtigere, end det kan synes på overfladen. Det er vigtigt at finde en maler Århus som du kommunikerer godt med og føler sig tryg omkring. En høflig opførsel er et kendetegn for professionalisme og vil spare dig for unødig stress. Ydermere er en maler, der er begejstret for sit job, mere tilbøjelige til at gøre et godt stykke arbejde, end en der er brændt ud, og kun gør det for at få sin løn.

Hvornår starter og slutter maleropgaven?
Kompetente malerfirmaer lader deres kunder kender deres planlagte tidsplan på forhånd. Professionelle fagfolk gør deres bedste for at holde sig til det. Kig efter en maler, der ankommer på et rimeligt tidspunkt hver morgen.

Er der garanti inkluderet i prisen?
En maler Århus som er kvalitetsbevidst og som er parat til at stå bag arbejdet 100%, er et tegn på en professionel fagmand. Spørg efter en garanti og se, hvilke begrænsninger der præciseres i garantien. Husk at en garanti kun har værdi, hvis den er skriftlig og strækker sig over en rimelig periode. Hvis malerfirmaet kun garanterer arbejde i et enkelt år, kunne det være et tegn på, at nogle aspekter af malerarbejde kunne være af lav kvalitet.
Malerfirmaer i Aarhus
malerfirmaer i Aarhus

15 godkendte malerfirmaer.

Malerfirmaer i Aarhus


Antallet af tilbud malerfirmaer i Aarhus har givet:
22

Andre sider

Malerfirmaer i Aarhus området

Se en liste over alle malerfirmaer i Danmark, fordelt på regioner