Få 3 tilbud på tapetarbejde - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 193.372 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 141,2 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot

Fjernelse- og opsætning af tapet

Seneste bedømmelser for tapetsering opgaver

ALTmaler
21 april 2024

" Opgaven gik på tapetsering af en væg, og at de skulle bringe deres eget udstyr. Resultatet blev striber af lim mellem tapetrullerne. Da jeg efterfølgende klagede, var de i starten forstående og behjælpelige og foreslog at udbedre skaden helt. Den aftale overholdt de ikke og jeg endte med en fordyring af projektet med over 50%. Dertil begyndte de at indblande medarbejders sygdom. Så alt i alt en dårlig oplevelse.

ALTmaler
28 juni 2020

" Er super tilfreds med det flotte arbejde udført af RCO Malerservice . De har total istandsat alle vægge og lofter i 3 rum i min lejlighed og endda rettet andre småskader, som ikke var en del aftalen . God og behagelig kommunikation igennem hele processen og nemme at få fat på, hvis man har evt spørgsmål i forb. med renoveringen. Deres priser er retfærdige og de er meget grundige med deres arbejde. Kan varmt anbefale dem og ville bruge dem igen en anden gang .

Yaqzan
27 august 2019

" Vedkommende dukkede aldrig op til aftalt tid så opgaven blev desværre ikke udført hvorfor jeg ikke kan anbefale denne håndværker.

Andre sider

Besparelser for tapetsering opgaver

besparelse Sparet 5.500 kr
Tapetsering af rum København NV
29 november 2019
besparelse Sparet 7.000 kr
Tapetsering af 4 rum Frederiksberg
08 juli 2019

Top malerfirmaer inden for fjernelse- og opsætning af tapet

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

411 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.