Få 3 tilbud på maling af døre - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 183.794 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 134,2 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Maling af døre

Seneste bedømmelser for dørmaling opgaver

Pro-malerservice ApS
10 november 2020

" Flot arbejde, enestående kommunikationsflow, og meget omhyggelige. Både Jacob og Mahmoud er særligt tålmodige og meget pålidelige at arbejde med. Kan varmt anbefales!

Malergruppen AS IVS
19 juli 2020

" Punktlig, serviceminded og godt Håndværk. Jeg fik malet nogle gamle foliedøre, der tidligere var blevet fejlbehandlet og de står nu så flotte. Jeg kan kun anbefale dem.

JF jensen totalservice
22 april 2020

" Rigtig godt udført arbejde. Mere end tilfredse. Super kommunikation. Vil helt sikkert hyre dem en anden gang.

Andre sider

Besparelser for dørmaling opgaver

Top malerfirmaer inden for maling af døre

Statistik for maling af døre

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for dørmaling opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 844 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for dørmaling opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 844 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter dørmaling opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter dørmaling opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 1.193 dørmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne dørmaling opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af dørmaling opgaver. Tallene er baseret på 1.193 dørmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver dørmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye dørmaling opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 1.193 dørmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver dørmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af dørmaling opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 1.193 dørmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

398 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.