Få 3 tilbud på maling af døre - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 123.287 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 92,0 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Maling af døre

Seneste bedømmelser for dørmaling opgaver

SH Malerservice
22 oktober 2018

" De svarede aldrig på mit projekt! Dårlig service!

RSservice
11 juni 2018

" Hurtigt og smukt udført

DAN-PAINT
21 februar 2018

" Poul har været rigtig flink og venlig samt har der været gid kommunikation. 9 døre der skulle lakeres sort. Resultatet var flot men med nogle afmærkninger. Dog bliver dette lavet om. Poul afhenter dørerne idag. Alt i alt så er det god service og godt arbejde der er udført. Trods de afmærkninger ville Poul komme ud og hente dørerne igen og lave det om. Så intet problem der

Andre sider

Besparelser for dørmaling opgaver

Top malerfirmaer inden for maling af døre

Statistik for maling af døre

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for dørmaling opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 627 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for dørmaling opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 627 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter dørmaling opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter dørmaling opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 831 dørmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne dørmaling opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af dørmaling opgaver. Tallene er baseret på 831 dørmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver dørmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye dørmaling opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 831 dørmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver dørmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af dørmaling opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 831 dørmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

300 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.