Få 3 tilbud på maling af køkken - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 120.798 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 90,5 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Maling af køkken

Seneste bedømmelser for køkkenmaling opgaver

RSservice
05 november 2018

" Yderst tilfreds.

RCO Malerservice
05 oktober 2018

" De påtog sig en hasteopgave. Lidt dyrt men fint udført. Kunne dog godt have brugt at de havde åbnet vinduer efter sig - der stank af maling i mange dage. Ellers ok.

Malermester Allan Lind Ulskov
31 august 2018

" Vi er meget glade for det arbejde han har udført: Vægge og loft er meget flot spartlet og malerarbejdet er flot og professionelt udført. Allan er mægtig flink, kommunikationen gik fint og arbejdet var færdig til tiden. - Ann Sofie og Nicolas

Andre sider

Besparelser for køkkenmaling opgaver

Top malerfirmaer inden for maling af køkken

Statistik for maling af køkken

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køkkenmaling opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 3.160 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køkkenmaling opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 3.160 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Er det mænd eller kvinder der opretter køkkenmaling opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter køkkenmaling opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 2.870 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2019.

Hvilke regioner opretter danskerne køkkenmaling opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af køkkenmaling opgaver. Tallene er baseret på 2.870 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke måneder bliver køkkenmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye køkkenmaling opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 2.870 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Hvilke ugedage bliver køkkenmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af køkkenmaling opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 2.870 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2019.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

293 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.