Få 3 tilbud på maling af køkken - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 144.214 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 111,6 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Maling af køkken

Seneste bedømmelser for køkkenmaling opgaver

RCO Malerservice
02 september 2020

" Super godt arbejde. Vi blev forsinket grundet gulvreparation men de tilpassede blot arbejdet uden ekstra omkostninger. Meget venlige og ordentlige. Meget pænt stykke arbejde i hele lejligheden :)

HS Multiservice
25 august 2020

" Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hans. Trods en stram tidsplan og en plan der skulle passe med andre håndværkere, gjorde han alt for at få det til at lykkes med at male både lofter og vægge i hele huset, hvilket det også gjorde. Han var altid nem at få fat i på alle tidspunkter af døgnet og leverede rigtig god service og sparring. Han går meget op i detaljer og vil for alt i verden ikke aflevere et dårligt produkt og han får derfor de største anbefalinger herfra. Vi vil uden tvivl booke ham til de næste maleropgaver.

RCO Malerservice
11 august 2020

" Meget tilfreds med arbejdet:)

Andre sider

Besparelser for køkkenmaling opgaver

Top malerfirmaer inden for maling af køkken

Statistik for maling af køkken

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køkkenmaling opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 3.647 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køkkenmaling opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 3.647 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Er det mænd eller kvinder der opretter køkkenmaling opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter køkkenmaling opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 3.351 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2020.

Hvilke regioner opretter danskerne køkkenmaling opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af køkkenmaling opgaver. Tallene er baseret på 3.351 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke måneder bliver køkkenmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye køkkenmaling opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 3.351 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Hvilke ugedage bliver køkkenmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af køkkenmaling opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 3.351 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2020.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

341 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.