Få 3 tilbud på maling af køkken - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 149.207 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 115,7 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Maling af køkken

Seneste bedømmelser for køkkenmaling opgaver

Jonny Maler
28 december 2020

" Virkelig flot stykke arbejde, til en meget fair pris. Alt i alt er vi meget tilfredse.

Malergruppen AS IVS
25 november 2020

" Vi fik malet en hel lejlighed til en god pris. Super god service fra en person som virkelig har styr på sit fag. Arbejdet var tidspresset og blev gjort i rigtig fin tid og til en fremragende maner kan kun anbefale Jonas

RCO Malerservice
02 september 2020

" Super godt arbejde. Vi blev forsinket grundet gulvreparation men de tilpassede blot arbejdet uden ekstra omkostninger. Meget venlige og ordentlige. Meget pænt stykke arbejde i hele lejligheden :)

Andre sider

Besparelser for køkkenmaling opgaver

Top malerfirmaer inden for maling af køkken

Statistik for maling af køkken

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køkkenmaling opgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 3.752 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for køkkenmaling opgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 3.752 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter køkkenmaling opgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter køkkenmaling opgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 3.405 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne køkkenmaling opgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af køkkenmaling opgaver. Tallene er baseret på 3.405 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver køkkenmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye køkkenmaling opgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 3.405 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver køkkenmaling opgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af køkkenmaling opgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 3.405 køkkenmaling opgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

353 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.