Få 3 tilbud på opsætning af glasfilt - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 183.795 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 134,2 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Opsætning af glasfilt

Seneste bedømmelser for glasfiltopgaver

RSservice
22 marts 2023

" Kan på det varmeste anbefale RSservice. De kom som aftalt, gav en god pris, og arbejder lynhurtigt og effektivt. De leverer et rigtig flot resultat.

RSservice
11 maj 2022

" Flot arbejde. Alle aftaler holder. Da det kneb med tiden kom de søndag for at færdiggøre til aftalt slutdato. Kan bestemt anbefales

RSservice
11 marts 2022

" Meget lyttende. Meget fleksible. Meget dygtige. Meget flinke. Meget kvalitetsbevidste. Tak.

Andre sider

Besparelser for glasfiltopgaver

Top malerfirmaer inden for opsætning af glasfilt

Statistik for opsætning af glasfilt

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for glasfiltopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 596 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for glasfiltopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 596 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Er det mænd eller kvinder der opretter glasfiltopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter glasfiltopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 604 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2023.

Hvilke regioner opretter danskerne glasfiltopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af glasfiltopgaver. Tallene er baseret på 604 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke måneder bliver glasfiltopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye glasfiltopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 604 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Hvilke ugedage bliver glasfiltopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af glasfiltopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 604 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2023.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

398 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.