Få 3 tilbud på opsætning af glasfilt - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 162.295 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 123,3 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Opsætning af glasfilt

Seneste bedømmelser for glasfiltopgaver

Malergruppen AS IVS
12 juni 2021

" Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse. Jonas og hans hold er alle rigtig flinke, gør et fantastisk stykke arbejde til en god pris, og klarede alt hvad vi havde aftalt. Kan kun varmt anbefale. Vender klart tilbage i fremtiden, hvis vi har mere der skal laves.

RSservice
11 maj 2021

" Det er det bedste arbejde jeg har fået lavet, til den absolut billigeste pris. Alt udført perfekt og til tiden. Faktisk var de mega fleksible mht. tid ift. andre håndværkere i huset. 🤩

ALTmaler
16 juni 2019

" Vi har været utrolig tilfredse med RCO malerservice. Udover at vi modtog et fair tilbud, er vi også meget glade for det arbejde, der er udført! Arbejdet blev færdig før lovet tid, og resultatet er super godt. Vi har haft besøg af en meget nøje og grundig maler, der har passet godt på vores hjem. Kommunikationen har været god hele vejen igennem og RCO malerservice får vores varmeste anbefalinger.

Andre sider

Besparelser for glasfiltopgaver

Top malerfirmaer inden for opsætning af glasfilt

Statistik for opsætning af glasfilt

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for glasfiltopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 565 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for glasfiltopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 565 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter glasfiltopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter glasfiltopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 571 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne glasfiltopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af glasfiltopgaver. Tallene er baseret på 571 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver glasfiltopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye glasfiltopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 571 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver glasfiltopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af glasfiltopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 571 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

364 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.