Få 3 tilbud på opsætning af glasfilt - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 191.345 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 139,5 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot

Opsætning af glasfilt

Seneste bedømmelser for glasfiltopgaver

RAH Maler
27 oktober 2023

" De kom til den aftalte tid, var proaktive, dækkede rigtig flot af og arbejdede over for at blive færdige - vi bestemte os for lidt yderligere ting imens og de var enormt imødekommende og lavede det. Virkelig flot stykke arbejde - vi vil helt sikkert bruge dem igen!

RSservice
22 marts 2023

" Kan på det varmeste anbefale RSservice. De kom som aftalt, gav en god pris, og arbejder lynhurtigt og effektivt. De leverer et rigtig flot resultat.

RSservice
11 maj 2022

" Flot arbejde. Alle aftaler holder. Da det kneb med tiden kom de søndag for at færdiggøre til aftalt slutdato. Kan bestemt anbefales

Andre sider

Besparelser for glasfiltopgaver

Top malerfirmaer inden for opsætning af glasfilt

Statistik for opsætning af glasfilt

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for glasfiltopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 608 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for glasfiltopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 608 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Er det mænd eller kvinder der opretter glasfiltopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter glasfiltopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 619 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2024.

Hvilke regioner opretter danskerne glasfiltopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af glasfiltopgaver. Tallene er baseret på 619 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke måneder bliver glasfiltopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye glasfiltopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 619 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Hvilke ugedage bliver glasfiltopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af glasfiltopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 619 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2024.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

410 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.