Få 3 tilbud på opsætning af glasfilt - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 153.212 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 118,5 mio. kr
  • Malere i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Opsætning af glasfilt

Seneste bedømmelser for glasfiltopgaver

RCO Malerservice
16 juni 2019

" Vi har været utrolig tilfredse med RCO malerservice. Udover at vi modtog et fair tilbud, er vi også meget glade for det arbejde, der er udført! Arbejdet blev færdig før lovet tid, og resultatet er super godt. Vi har haft besøg af en meget nøje og grundig maler, der har passet godt på vores hjem. Kommunikationen har været god hele vejen igennem og RCO malerservice får vores varmeste anbefalinger.

PRISGARANTI
01 december 2018

" Vi er super glade for samarbejdet.

Malerservice
15 august 2015

" Han virker som en rar fyr og det endelige resultat, ser også pænt og acceptabel ud. Der har dog været en del om'ere undervejs og han sviner en del. Vi kommer ikke til at bruge ham igen.

Andre sider

Besparelser for glasfiltopgaver

Top malerfirmaer inden for opsætning af glasfilt

Statistik for opsætning af glasfilt

Hvordan har priserne udviklet sig i løbet af året?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for glasfiltopgaver fordelt på måneder. Diagrammet kan bruges til at se trends indenfor prisudviklingen i løbet af året. Tallene er baseret på 526 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilken dag er billigst eller dyrest?

Nedenstående viser de gennemsnitlige priser for glasfiltopgaver fordelt på ugedage. På den måde kan man se hvilke ugedage der er billigst eller dyrest. Tallene er baseret på 526 tilbud givet gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Er det mænd eller kvinder der opretter glasfiltopgaver mest?

Nedenstående viser hvor mange procent opretter glasfiltopgaver mest, er mænd eller kvinder. Tallene er baseret på 544 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk fra 2010 til 2021.

Hvilke regioner opretter danskerne glasfiltopgaver?

Nedenstående viser opgaveaktiviteten i Danmark fordelt på regioner. Diagrammet viser den procentmæssige fordeling af glasfiltopgaver. Tallene er baseret på 544 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke måneder bliver glasfiltopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan nye glasfiltopgaver bliver udført i gennemsnit er fordelt på måneder. Her kan man se hvilke måneder er de mest populære. Tallene er baseret på 544 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Hvilke ugedage bliver glasfiltopgaver udført mest?

Nedenstående viser hvordan udførsel af glasfiltopgaver i gennemsnit er fodelt på ugedage. Her kan man se hvilke ugedage er de mest populære. Tallene er baseret på 544 glasfiltopgaver, hvor kunder har indhentet tilbud gennem ServiceByen.dk i løbet fra 2010 til 2021.

Malerfirmaer på Servicebyen
malerfirmaer

359 godkendte malerfirmaer fordelt på 100 byer fordelt på Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland.