Få 5 tilbud fra familiefotografer - spar op til 40%

Gratis og uforpligtende. Gør som 136.784 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 105,9 mio. kr
  • Fotografer i hele landet
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Samlet pris på familie foto i Roskilde

Mine brødre og jeg (alder 22, 24 og 30) står i en situation hvor vi overvejer at få taget et billed til at give på vores forældres sølvbryllupdag. Situationen er den at hele familien rejser til udlandet fredag morgen for at fejre sølvbrylluppet, og vores generelle tid indtil da er meget knap, og vi derfor ikke kan være så fleksible i mødetid som vi gerne ville have været i forbindelse med denne opgave.

Vi søger en pakkeløsning, hvor vi kan møde op og få taget et professionelt billede af os alle tre sammen, som skal indrammes i hvad man nu indrammer i i forbindelse med hvad normen nu er ved et sølvbryllup - lærred kunne også være en ide. Mht. størrelsen af det endelige billede har vi ingen ide, da ingen af os har været til sølvbryllup før - så igen - bare hvad normen er. Det ville være at foretrække hvis fotografen kunne facilitere det hele, så vi bare kan afhente det færdige resultat senest torsdag aften.

Pga. arbejde og andre forpligelser, kan vi desværre kun møde op mandag (22. sep) efter kl. 18. Tirsdag, onsdag og torsdag er desværre ikke en mulighed.

Vi er mobile i og omkring Roskilde, og vi ønsker en samlet pris og/eller prismuligheder ud fra de ønsker vi har givet ovenfor. Familiefto af brødre til sølvbryllup

Sted

4000 Roskilde

Oprettet

20 september 2014

Type

Familie

Hvor skal der fotograferes?

Fotografens studie

Hvem skal fotograferes?

3 voksne

Hvornår?

22 september 2014

Fotograf hyret

21-09-2014

Kim Tams blev valgt og var oppe imod 2 andre fotografer. Det første tilbud kom allerede efter 18 minutter. Kunden fant det rigtige fotograf efter kun 23 timer 1 min. Det gennemsnitlige bud var på 1.442 kr og kundens besparelse blev omkring 750 kr.

Bedømmelse

Fra Kunde58574 26-09-2014

Samlet pris på familie foto i Roskilde
" Kim er fleksibel og meget behagelig at arbejde sammen med. Han havde masser af idéer og råd til at få det bedste ud af opgaven, og udviste stor fleksibilitet i forbindelse med en hasteopgave, hvor vi ønskede en komplet pakkeløsning, og med meget specifikke tidskrav. Kim leverede over alt forventning, rigtig gode billeder, og var oprigtigt interesseret i både os og opgaven. Jeg kan klart anbefale Kim, og vil ikke tøve med at bruge ham igen.
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 750 kr.

Besparelser for familieopgaver

besparelse Sparet 246 kr
Fotografering med fotoalbum Roskilde
10 december 2019
besparelse Sparet 995 kr
Familiebilleder med fotoalbum i Roskilde
13 oktober 2017