Billigt flyttefirma i Hillerød

Gratis og uforpligtende. Gør som 191.955 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 139,9 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

Flyttefirmaer i Hillerød (3400)

Det kræver en masse research at finde det ideelle flyttefirma. Det rette firma giver dig værdi for pengene og mindsker den stress, der ofte hører med til en flytning.

Det er ikke en let opgave at finde det flyttefirma i Hillerød, der bedst opfylder dine flyttebehov. Det gør det ikke nemmere at vide, at du skal lægge alt, hvad du ejer, i hænderne på en person, du aldrig har mødt. Det sidste du ønsker er, at dine ejendele ender i hænderne på et svindlerfirma. Men hvis du er parat til at yde en indsats og lidt benarbejde, vil det sætte dig i stand til træffe den rette beslutning. Husk på, at du skal træffe din endelige beslutning senest en måned eller to før flyttedagen. Hvis du venter til sidste øjeblik, er firmaet måske fuldt booket og kan muligvis ikke stå for din flytning.

Tips til at vælge et flyttefirma

Hvis du følger følgende råd, bliver opgaven meget nemmere:

Forstå dine behov og krav – Du skal være klar over, hvilken type Hillerød flyttefirma du leder efter – om det er et firma, der står for langdistanceflytninger, et firma, der pakker for dig, et biludlejningsfirma, et firma, der hjælper dig med selve flytningen eller en lokal flytteforretning. Tænk over, om du forventer, at firmaet medbringer pakkematerialer, pakker dine ejendele, gør rent i dit nye og gamle hjem, transporterer dine ejendele, pakker dem ud og stiller dem på plads eller tilbyder lagerplads. Hvis du forventer dette, skal du vide, at disse er ekstra services, som du skal betale for. Overvej også, hvilke forsikringer der er nødvendige.

Spørg folk, du kender – Når du ved, hvilken type firma, services og forsikringer du leder efter, kan du begynde at spørge folk til råds. Spørg familiemedlemmer, venner, kollegaer og naboer, om de kan anbefale et firma, eller om der er nogen, de fraråder dig at bruge. Hvis du ikke får nok oplysninger ved at spørge folk, kan du tjekke Trustpilot, Forbrugerstyrelsen eller servicebyen.dk. Her kan du se tidligere kunders bedømmelser af bestemte firmaer. Se, om firmaet har modtaget klager, og endnu vigtigere: Hvordan de har håndteret dem, og om kunden endte med at blive tilfreds. Det er nemlig usædvanligt, at et flyttefirma ikke har en eneste utilfreds kunde.

Tjek, at firmaet er forsikret – Det er ikke alle flyttefirmaer fra Hillerød, der er forsikret. Det er derfor vigtigt, at du spørger firmaet, hvordan de er forsikret, så du kan overveje, om du selv skal tilkøbe en forsikring, eller om du måske skal vælge et helt andet firma.

Tjek, at firmaet ikke udliciterer opgaven – Det firma, du overvejer at bruge, skal udføre flytningen selv. Hvis de taler om udlicitering, bør du vælge et andet firma.

Undersøg, at firmaet er ægte – Det kan du f.eks. gøre ved at tage et smut forbi deres hovedkontor og se deres flyttebiler. Firmaets navn bør stå på flyttebilerne. En anden mulighed er at spørge firmaet efter referencer og kontakte dem på egen hånd.

Punktlighed – Læs nogle bedømmelser af firmaet igennem på Trustpilot, servicebyen.dk eller ved Forbrugerstyrelsen for at se, om firmaet er punktligt, eller om de lader til ofte at komme for sent.

Sammenlign tilbud – Før du beder om et prisoverslag, er det en god idé, at du har lavet en liste over, hvor mange rum du har, hvilke store møbler, hvor mange flyttekasser osv. Du skal oplyse dette til firmaet, så du ikke ender med at betale mere, fordi du havde glemt nogle vigtige oplysninger. Når du skal sammenligne tilbud, skal du ikke kun se på prisen, men også på, hvad du får for pengene. Hvis du skal betale ekstra for en ekstra, men god service, er det helt okay. Får du ikke tilbud, der er gode nok, anbefaler vi at du udvider din søgning til de nærliggende byer, såsom Fredensborg, Skævinge eller Annisse.

Få aftalen på skrift – Dette er et vigtigt punkt, da en skriftlig aftale medfører, at du undgår problemer senere. Du skal kun vælge et firma, hvis de er villige til at give dig en skriftlig aftale.

Firmaet bør have et godt website – Ethvert flyttefirma, der tager deres kunder alvorligt, bør have et godt og vedligeholdt website. Indholdet bør være informativt, professionelt og se godt ud. Glem ikke at bekræfte din aftale med flyttefirmaet på forhånd.

Husk at kontakte Borgerservice hos kommunen, så du ikke pludseligt står i en uheldig situation mht. det offentlige og for at ordre din adresseændring.

Borgerservice Hillerød
Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Tlf: 72320000

Her var 10 gode tips til, hvordan du vælger lige netop det flyttefirma, der bedst kan opfylde dine flyttebehov. Nu skal du blot kontakte det valgte flyttefirma et par dage før flyttedagen for at bekræfte aftalen.
Flyttefirmaer i Hillerød
flyttefirmaer i Hillerød

7 godkendte flyttefirmaer.

Flyttefirmaer i Hillerød


Værdien af opgaver som vi har formidlet til flyttefirmaer i Hillerød udgør:
231.098 kr
Antallet af tilbud flyttefirmaer i Hillerød har givet:
544

Andre sider

Flyttefirmaer i Hillerød området

Se en liste over alle flyttefirmaer i Danmark, fordelt på regioner