Få 5 tilbud på udlandsflytning - spar op til 60%

Gratis og uforpligtende. Gør som 188.108 andre danskere
  • Nemt, hurtigt og gratis
  • Vores kunder har sparet 136,6 mio. kr
  • Flyttemænd i hele landet
  • trustpilot

International flytning fra Gentofte til BW Hilversum(Holland)

Vi bor pt i en lejlighed i Gentofte på ca 60 m2, og jeg har taget mål på alle vores møbler og lavet et skøn på flyttekasser og når frem til at vores indbo fylder 12,5 til 13,5 m3 (effektivt pakket) og dertil kommer så lidt spildplads, men vi kan derfor have det hele i en alu/glasfiberkasse-bil der jo har et rummål på ca 18 m3. Vi vil gerne have 2 mands flytning på. I vores lejlighed i Gentofte kan man parkere lige ude foran hoveddøren da vi her har en lille parkeringsplads. Vi bor på 1. sal u/elevator. Vi har en dobbeltseng (2 enkeltsenge), 1 sengegærde, lille adskilt kontorbord, en kontorstol, 2 små sammenrullede tæpper, 2 delt vitrine, en 2,5 pers. sofa og en lænestol, adskilt rundt spisebord (plade og fod bliver skilt ad), et par malerier, en gulvlampe, skoskab, 6 spisestole der kan stables, 1 cykel, og nogle små løse dele og resten er så flyttekasser. Vi har ingen kommoder eller lign da de er så slidte at vi kasserer dem inden flytningen.

Det skal så transporteres til Holland som, ifølge google streetview, er en lille lejlighed med stue samt 1. sal ud til en lille stillevej hvor man kan parkere lige ude foran indgangen. De fleste ting skal nok kun flyttes ind i stuen, og nogle få ting til 1. sal (måske seng og nogle flyttekasser).

Fra

Smakkegårdsvej, 2820 Gentofte

1. etage

Lejlighed

Til

Geuzenweg, 1221 BW Hilversum BW Hilversum , Holland

1. etage

Lejlighed

Oprettet

04 februar 2020

Omfang

51 - 60 m² 2 værelser Let møbleret Kælder

Type

Lejlighedsflytning

Hvornår?

16-03-2020, fleksibel flyttedato

Hvad skal der flyttes?

1 sofa 1 seng 1 skab 1 bord 7 stol

Flyttefirma hyret

21-02-2020

AtheneFlyt blev ansat til at udføre "International flytning fra Gentofte til BW Hilversum(Holland)" mandag den. 16 marts 2020. De var oppe imod 14 andre flyttefirmaer. Kunden modtog det første tilbud efter kun 17 minutter fra Rc Flyt&Transport. Det gennemsnitlige bud var på 20.933 kr og besparelsen blev ca. 26.100 kr.

Bedømmelse

Fra Kunde138467 21-03-2020

International flytning fra Gentofte til BW Hilversum(Holland)
" Flytning fra KPH til Amsterdam. Meget flinke flyttefolk, der pakkede alle møbler ind i wrap. De ankom til pålæsning som aftalt og ankom før tid ved ankomst i Amsterdam. De leverede et flot stykke arbejde, passede på indboet, var meget høflige og havde overskud til at være servicemindet. Alle de indpakkede møbler blev udpakket igen og de tog affaldet med sig, også lidt ekstra emballage fra egen indpakning. Der var en god og tryg kommunikation med firmaet. Helt klart et firma vi ville bruge igen hvis vi skulle flytte en anden gang. Kan helt klart anbefales - især til udlandsflytning!
Punktlighed
Arbejdets kvalitet
Kommunikation
Samlet bedømmelse
Sparet 26.100 kr.